Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte vsetci, pomaly sa zacinaju prace na poli, semienka uz netrpezlivo cakaju kym sa budu moct prejavit v plnej parade, takze idealny cas zacat s dokumentaciou..
seeds som dal klicit pred tyzdnom..shaman 5/5, magic bud 5/5, himalaya gold zatial len 2/5,este chvilu pockam ale nejaku velku nadej tomu nedavam..fotos - pc uz vo funkcnej podobe + klicenie
mame tu mensi update z tyzdna..rastlinky vyzeraju celkom dobre, aj ked sa trochu vytiahli kvoli svetlu..HG su len dve, shaman a MB po 5 kusov..v najblizsom case by teoreticky mali pribudnut nejake kloniky..no uvidime..fotoz - ako to vyzeralo poslednych par dni..
Hele jak Ti dopadl ten Shaman? Já si ho zasel pro Outdoor a zatím roste pěkně. Někde jsem ale četl že pro outdoor není moc vhodnej. Máš s tím nějaký zkušenosti? Díky
jj, paráda, to mě fakt potěšilo.... právě že mi taky pěkně rostou a mám z nich celkem radost, akorát na groweru moc o šamanovi není, tak aspoň tohle pozitivum ....čuzz čuzz
Ja mam ze shamanem skusenosti, kupuju ho kazdy rok. Paradne dozrava, venku a pak na kureni je taky dobry moc, jednu me aj sfialovel ten byl. U nas jednu chytly policajti pravaka a namerali mu v shamanovy 22procent THC a to byl venek!!! Sedi doted ale vezl sebu 3kg. Ja ho sadim kazdy rok a ted este dutch dragona a ultra skunka tak uvidim, v zari to porovname kery je hezci poslu fotky ))) cus
Taky svištím Himalayan Gold, tož to budu sledovat a snad se ti zadaří
Akorát myslím, že by bylo lepší, jak jsi měl kytky V PC pod lampou, kdybs jsi na ně nechal foukat větrák. Mají takové slabé stonky na to jak jsou vysoké.
Ale jestli už jsou venku, tak to nemá cenu řešit
are we criminals? no, we are enjoying a peacefull life together, and with the plant we grow for our personal joy and mental health... we have a normal everyday with wifes, kids, jobs, houses, cars etc... we are active and tax paying citizens with a botanical hobby... we are creative and interested, and we like to smoke a joint once in a while to relax and get new ideas... criminals? NO?
po tyzdni som bol pozriet na policku a vyzera to tak ze sa v pohode chytili vsetky slecny, vydarily sa aj nejake FIMy, zatial som spokojny..fotak som zabudol doma, takze foto len z mobilu..
are we criminals? no, we are enjoying a peacefull life together, and with the plant we grow for our personal joy and mental health... we have a normal everyday with wifes, kids, jobs, houses, cars etc... we are active and tax paying citizens with a botanical hobby... we are creative and interested, and we like to smoke a joint once in a while to relax and get new ideas... criminals? NO?