Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě se to v poslední době několikrát stalo - hodně nepříjemná, intenzivní bolest pod žebrama. Kouřím a hulím docela dost, v průměru krabku denně plus nějakej ten joint nebo bongo..
Zdar to te nejspis "neboli" plice, ale nervy. A nejspis od zad ja to mel taky. Zajdi si k doktorce dostanes Flexaurin a bude po bolesti. Jinak jsem prave prisel ze setupu vystavy mrtvol kde byly mimo jine plice zdrave/kurakovi a mezi nimi kontejner na cigarety Koureni cehokoliv bych nepodcenoval..
no show
Naposledy upravil MEDICINEMAN 03-05-2007 v 22:13 PM
milotak: takhle nejak jsem reagoval u doktorky taky. Hrozne me bodalo na plicich-myslel jsem, ze to mam z huleni pri kterem se to prudce zhorsovalo. Treba jsem nemohl uplne vydechnout/zhluboka nadechnout to bych asi neprezil... Myslel jsem buh vi co to neni a doktorka rekla,ze to je normal, ze to mam od zad. Vzal jsem si 4 prasky a bylo to fer. Jen hadam co by to mohlo byt, samozrejme pokud se to bude vracet je lepsi to konzultovat se svym lekarem
Ja sel ke svoji znamy, ktera to po popsani priznaku proste hned vedela. Jenom me poslechla. Pricina toho je snad nekde na hladkem svalstvu zadovem, ktere mas v kreci, to drazdi nervy a takhle divne to boli.. Zkus ten flexaurin neni to zadnej drijak znam par lidi co to berou pravidelne. Je to proste na uvolneni..
cvičit, cvičit, cvičit ... dobré jsou taky masáže zad - doporučuju...
je to od těch zad... lidi, to máte z toho že furt sedíte u compu.. to chce pohyb!!
zajeď do lázní
Ja mel vecne strach o plice jelikoz se rika kdyz te boli leva plice u srdce,tak je to normalni,ale kdyz te boli prava plica,tak to muze bejt rak,ale to neber vazne!Spise nesmis tolik fajcit anebo chod behat,trosek zivota do toho umirani.
zdravím
tak tu bolest mas zrejme od chrbta...
skus ist k ortopedovy(asi) a on ta (asi) posle na rehabilitaciu a tam s tebou (asi) pokrutia, polamu a bude to OK
jj parkrat se mi stalo ze me pichlo na plicich, ale nic strasneho, nejdriv to bylo jen na leve strane, takze automaticky schiza ze mam neco se srdcem, ale prava plice se uz taky ozvala tak pohoda
Mě se občas stává, že když večer víc kouřim tak se probudim uprostřed noci a bolej mě plíce, ale když změnim polohu tak je to ok takže myslim že plícema to nebude
Zdravím Vás konopnici a konopnice!
Kouřím již přes 13 let a poslednich 8 let téměř každý den, ale většinou tak 1-3 prdky - vzhledem k memu vzrustu mi to postačuje.
Nicméně se mi stáva po zahulení, že pocituji tlak v oblasti hrudni kosti, pres spodni cast leveho prsniho svalu a odsud nahoru do podpaží.
Tohle se mi stavá především když ležím či sedím (např. v autě), ale jakmile změním polohu, tlak ustooupí a po chvili ale zase nastoupí.
Po pročtení sekce lečitelství z toho usuzuji, že to bud cele moc prožívám a vsugerovávám, že mi něco je nebo mi opravdu něco je, jelikož výše popsané symptomy naznačuji infarkt /co sem se dočet na netu/
Tak by mě zajímalo, zda-li se někomu stává něco podobnýho?
thx
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.