Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsechny growers!
tak po dlouhy dobe se mi do ruky dostal telefon s usb kabelem, tak vam prinasim nejake fota. a predem se omlouvam za spatnou kvalitu fotek snad se to zlepsi aspon na konci kvetu aby byly videt vsechny detaily. zatim teda z mobilu... a nejaky fotky jsem pri uprave zkurvil takze velikost a kvalita obr. je fakt mizerna. so k veci....
Zemina: Substrat pro kaktusy a sukulenty + Agro perlit
Kvetinace: 5L
Teplota: ve dne 29-30 v noci 18-23 zalezi jestli mam otevreny okno
Vzduch: Stolni ventilator 1080m3/hr
provrtal jsem do horni casti zadni steny 3 diry pumer 120mm
a ve spodni casti tez 3diry v prumeru 120mm ale na zadni strane 1 a 2 po stranach viz obr. dole
Vlhkost neresim ani Ph ne
jenom dodam ze tohle je moje nova skrin predtim jsem mel jinou ale musel jsem se prestehovat tak jsem to stary musel vyhodit. takze tady ta skrin neni upnle hotova..budu ji postupne ladit vylepsovat.
Matkarna/rizkarna:
Rozmery: : 60x60x90
Světlo: 2x 25w zarivky Sun-Glo
Matky: 1x Ww 1xPm 2x Ak 48
o cirkulaci vzduchu se tam stara nejakej starej ventilator ale dobrej snad to na tech fotkach uvidite.
ted jsou vsechny kytky uz mesic stare sazel jsem je 8.11.
to pletivo na ty fotce jsem vyhodil uvazoval jsem ze pojedu SCROG ale po dlouhem premejsleni jsem dospel k nazoru ze se na to vybodnu a necham je dokvest normalne bez pletiva.
jeste dodam, ze
ty kytky jsou tak ridke protoze je kazdej tyden zastrihavam. aby se dostalo svetlo i ktem spodnim vetvim. takze jsou bez tech velkych listu.
taky jsem o tom slysel (cetl)...premejslim ze casem koupim nejaky jiny ventilatory, ale zatim tyhle PC vetracky jsou v pohode.. hlavne jsou docela silny a udrzujou idealni teplotu akorad me vadi ze jsou STRASNE MOC hlucny.
zdravim
....parnicek peknej, aspon vidim, ze muj zarivkovej modul z akvaria funguje na vybornou...
hehe, ted tady koukam, ze flowering time PeaceMakera by mel bejt neco kolem 56 dni...takze me asi za necely dva mesice ocekavej na detailni degustaci...make peace not a war!