Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dělám s tím už nějaký pátek a mám to otestováno
Tady bych viděl spis problém s vysokým ec než ph
Taky jestli dobře čtu tak zalit na jednu kytku 2l vody to chce květináč aspoň 20l
Pokud mas menší tak je lepší zalévat častěji po menších dávkách než je utopit na den a druhy den nic ..
Muže se stát ze už některé části kořenového balu topiš nebo začínají hnit případně začnou
Nechávaš vidu odchlorovat ?
Co teplota zálivku…?
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Já teda u an používám i doplňky .. takže omezují základní ab na polovinu tzn 2ml/l
A přidávám k tomu poloviční dávky ostatních doplňku dle období. .. ale vždy 1ml/l
Takhle to šlape jak drak a ph drží bezproblémů týden což mi vždy stačilo
GROW IS SHOW
Carllito
Ahoj prosím o radu čím to může být že dvě rostliny začínají žloutnout ? čekal bych nedostatek živin nebo naopak moc živin ? ale všechny rostliny dostavají +- stejně
zvedl sem pro jistotu trochu světlo ale je to cca 60 cm- 600 w sodík
Budu rád za každej tip
Hnojim kombinace Batboost + Guanokalong bloom + extract od guanokalong
Myslim si že bude problém v příjmu živin protože tyto dva květináče jsou více těžší než ostatní
Původní příspěvek od BongKeeper Ahoj prosím o radu čím to může být že dvě rostliny začínají žloutnout ? čekal bych nedostatek živin nebo naopak moc živin ? ale všechny rostliny dostavají +- stejně
zvedl sem pro jistotu trochu světlo ale je to cca 60 cm- 600 w sodík
Budu rád za každej tip
Hnojim kombinace Batboost + Guanokalong bloom + extract od guanokalong
Myslim si že bude problém v příjmu živin protože tyto dva květináče jsou více těžší než ostatní
Čau když není problém v množství hnojiv
A dle tvého soudu jsou květináče těžší
Zbývá úplná klasika 😀😀😀 jako spousta😎
Zjisti škůdce (pokud je) když ne pokračuj:
Nech vyschnout
Příprav zálivku a ÚPRAVA PH ! ( většinou je to tím) správná hladina ph dovoluje rostlině přijímat živiny které při špatně hodnotě přijímat neumí ani když je má v dosahu
Něco jako kdyby jsi měl hlad a jídlo ale nemel ruce a ústa
Mas ale nedáš si no😀😀😀
Hnojiv lepe méně než více
Každá rostlina bude pít jinak takže individuálni přístup (klidně dle váhy)
A světlo tak vysoko jak dovolí teplota na vrcholku
Já dávám metr o 5-10 Cm nad kytky
GROW IS SHOW
Carllito
nechal sem je proschnout a teď jim dávám míň vody než ostatním a méně hnojiva a vypadji mnohem lépe, mám Ph metr a sterilní substrát takže paraziti by to taky být neměli
rostlinky už kvetou a nejsou vůbec pozadu proti ostatním takže super
díky za rady
Původní příspěvek od BongKeeper nechal sem je proschnout a teď jim dávám míň vody než ostatním a méně hnojiva a vypadji mnohem lépe, mám Ph metr a sterilní substrát takže paraziti by to taky být neměli
rostlinky už kvetou a nejsou vůbec pozadu proti ostatním takže super
díky za rady
Pokud jedes ze semen je to vzdy trochu těžší protože kazdy phenotip bude žít po svém, bude chtít jinak vody i hnojiv a tak vůbec kostra každá jina a tak
U klonů je to uniformní jinak řečeno stejně u každého takže tam pak klidně stejná zalivka všem
GROW IS SHOW
Carllito
je to tak, už dlouho se chystám přejít na řezy, trochu mě mrzí že tady na grower zakázali prodej řízků, sem dost opatrnej a nechci jen tak random zkoušet kupovat někde na netu, ale asi to risknu, popř jestli máš někoho kdo má kvalitní řezy v Olomouckým kraji budu rád za tip do PM
každopádně díky za potvrzení mojí teorie
Klony jsou tady tabu
Jediné co ti říct můžu je ze stejně většinou budeš muset z kraje vyjet pro kvalitu pokud nebudeš mít štěstí na šikovného matkare v okolí ..
Ať se daří
GROW IS SHOW
Carllito