Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lenže nemajú nateba ako prísť a ani neprídu pokial nebudeš hlupák. Skrátka húlim si v súkromí doma keď už niekde trávu brať tak čo najmenej a celá legalízacia mi môže byť u riti. Unás je to tak že keď chytia tak japoncov čo neplatia elektrinu a pestujú tisícky rastlín alebo pri náhodnej kontrole vtedy ti už nepomôže nič Nie že by som nebol za legalizáciu bolo by fajn ráno na kávičku do coffe shopu. Určite lepšie ako behať po celom meste ako puma a zhánať weed gram za 10 ečok a aj to nedostaneš čistý gram Kým nemáš dobrého kamaráta
Myslim, ze este dost rokov sa nic nepohne. Sucasna vlada nezaujem riesit cokolvek a z opozicie daju ministerstvo vnutra a/lebo spravodlivosti katolikom vyznavajucim "tradicne hodnoty" (alkohol, domace nasilie, policajti so samopalmi). Musel by prist nejaky velky pripad, kde by mal obvineny velke sympatie verejnosti + medialne pokrytie- to tradicne na populistov zabera. Ale mozno pri druhom obdobi ich uz rozkradanie bude trochu nudit a z dlhej chvile prepracuju aj trestny zakonnik.
Ten 1.prispevok je uz 10 rokov stary a nikam sme sa nepohli. Osveta vdaka MS mediam nikdy nebude, takze populisti ostanu tam kde su. Ale mam jednu otazku kedze je to na Slovensku stale nelegalne. Predpokladam ze kazdy priemerny policajt rozozna travu od prhlavy alebo paradajky. Ako je to s lesnikmi, polovnikmi, rybarmi ? Myslite ze spolupracuju ? Ti sa mocu vsade, aj tam kde nemaju. Myslite ze hlasia ? Mate niekto skusenosti ?
Ujo, nezafajcite si travu ? Takto ma oslovili asi 13 rocni chlapci ked som sa vracal domov z krcmy. A veru som si zapalil. Mozno ze keby to bolo legalne, nebolo by to az take lakave.
cize ak vas uz nebavi sediet doma a zbytocne nadavat na vsetko tak prilozme ruku k dielu a pridme sa navzajom podporit. Tento boj za nas nevybojuje jeden clovek ani 10, musime sa spojit aby bolo jasne ze je to vazna vec.
Pridu ludia z celeho Slovenska a dokonca aj bratia Cesi a Moravaci, cize ak ste z BA alebo okolia tak sa nenechajte zahambit a ak ste z daleka tak nech vas motivuju ini co pridu aj z daleka.
Zavolajte aj kamosov, rodicov a pribuznych nech sa pridu pozriet na nas "kriminalnikov" a vypocut si nazory a skusenosti ci polozit otazky a rozvirit diskusiu.
Tento ročník bude dúfajme lepší ako ten predchádzajúci. O zábavu sa postará množstvo hudobných, aj iných umelcov, účasť prisľúbil aj Majk Spirit a Dj SliDeX (Psy-Trance). Zhromaždenie/pochod sa bude niesť v duchu podpory uplnej znov-legalizácie konope, ako si to pametaju este nase babky ktore konope pestovali. Udalosť nemá nabádať k ilegálnemu užívaniu konope, ale k zlepšeniu trestnoprávneho a sociálneho postavenia jej užívateľov.
minule som postrehol vyhlasenie Fica, ze vlada sa sustredi skor na mimostatne ekonomicke problemy a ze na vnutrostatne problemy nieje priestor a ze tu vsetko funguje tak ako ma..preto sa cela vlada teraz toci okolo EU a ostatnych krachujucich statov..takze je mi jasne ako sa Fico bude venovat tejto teme ked ma dobre vyhovorky..a aj tak si myslim, ze vacsina jeho volicov su dochodcovia, dedincania a slovenska chudoba..a to su zvycajne konzervativni a pobozni ludia, takze takymto zakonom by si velmi ublizil...
Priatelia, OZ dekriminalizácia.sk sa rozhodla v septembri zorganizovať prvý konopný festival KonopaFest 2013. Tento festival by mal byť spoločnou iniciatívou viacerých organizácií, na akcii by mali odznieť rôzne prednášky, uskutočniť sa workshopy, konopný trh (jedlá, masti, liečivá, textil, izolácie, …) a príjemnú atmosféru dotvoriť DJs. Cieľom podujatia by malo byť poukázať na ekonomické, ekologické/environmentálne a zdravotné aspekty konope a iných rastlín a otvoriť širokú spoločenskú diskusiu o tejto téme.
Dátum: 28. septembra 2013 (sobota)
Čas: 11:00 – 22:00
Miesto: podnik Jamaica na dunajskej hrádzi pri Bratislave Facebook: KONOPAFEST
PREDNÁŠKY a DISKUSIE
Pestovanie ?!
História konope na našom území
Konope ako stavebný materiál
Vyvážená strava na každý deň
Liečivé využitie konope a kompexné
účinky kanabinoidov na ľudský organizmus
Legislatíva
FILMY
When we grow
Rok konopí
STÁNKY S KONOPNÝMI PRODUKTAMI
CHILLOUT MUSIC
Afterparty 22:00 HOUSE MUSIC Djs
Prosíme o finančnú pomoc pri organizácii. Všetky vyzbierané peniaze sa zaväzujeme využiť na osvetu konopy.
Názov účtu: dekriminalizacia.sk
Číslo účtu: 0635347462/0900
Banka: Slovenská Sporiteľňa