Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak zo sem rad, ze jsem te potesil a mam zasluhy, alespon za hlasite koukani:-) To vis, moje dve holky pod LED 12w, to je jina liga, mimochodem, taky jsem mel jednu mensi, ted uz ji dorostla :-) tak cau
tak malej up nsk 41/12. AO se zacaly tak kacet, ze mi to nedalo a vsechno sem vyndal, jeste jednou je totalne procisti od spodku a privazal je k tyckam, at se tak neklati a udrzi se na nhoach. spodary sem ocesal i SS a EDNIKum. pekne to kyne. trochu nmi pripada , ze je to ocesani na dev dva zastavilo, holt mensi stres. staci, at uz jen naberou na tvrdosti a hutnosti a parada. SS uz je krasne obsypany a EDNIK dela solidni centraly. LOG uz zacal taky vonet a AO jsou cerstvy mandarinky. jen at to este nakyne a dela radost dal:-) mir a slavu
up. palicaci palicaty. par fotek za svetla.uz to pekne houstne a kyne. pomocnej klacek je jim skoro k nicemu, pac sou tezsi a tezsi a stejne se bortej:-) krasne vune uz se jich nemuzu dockat!
V rychlosti malej up. nsk zacal flush davam jim poslednich 14 dnu zivota by voko. Vsechno jsem vyndal ze skrine vycistil a prolil poradne vodou. Bohuzel se mi povedlo je jeden den nestihnout zalejt a dva AO to nedali a padly jim listy. Zijou a kvetou dal, ale zalitnujou si palice, shit. Jinak AO se furt nechce ztvrdnout. Furt mi to pripada ridky, holt sativa dominant. Doufam, ze to este dozenou, kazdej den se zlepsujou. Nektery AO jsou uzasny a neskutecne vonej po mandarinkach. nic takovyho jsem este necejtil, hrozna laskomina. SS je tvrdej jak sutr, LOG zacina smrdet a je taky tvrdej, stejne tak AI. Ta zacala fakt pekne vonet do ovocna. EDNIK v tomhle setupu jede skvele a posudte sami fotky s plzni, na 150w to neni uplne nejhorsi ne?:-)
nsk kosa vseho. ctyri kytky uz sly driv. na fotkach ednici a pak shark shock. SS je sutr a ednik natklej do zlobiva. AO krasne voni, ale je to sativa dominantni pheno a palice nejsou takovy sutry, jak bych si pral. je to dany samozrejme i watazi. log a ai tvrdy taky kamen. Na nakou dobu mi to bude stacit