Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tákže tipovačka ukončena výsledek je 52,7,máme již vítěze a pořadí tipujících je takovéto.-)
sWei - s tipem 45g - 1místo Zaslouženě nejblíže uhádnuté K+
Techem - 69 - 2 Místo
Džejmsn- 72 - 3 Místo
TommyGun -78 - 4 Místo
Zubáč - 99 - 5 místečko
KREATOR - 100 - 6 místečko
Kambu - 190 - 7 místečko
Děkuji všem za krásné tipy sledování rady a káčka.
Ještě takový malý report:
DD by vyhrálo v Obsypanosti je opravdu úžasně krystalické,tvrdost 7/10-výnos 5ks-10g
Šhiva Obsypání Pěkné ,tvrdost 9/10-5ks 20g
Chronick Krystalicky dostačující, 7/10-1ks 7,7g
Ednik Krystalicky pěkný,6/10-2ks 15g.
Ještě jednou díky za vaší přízeň a zase někdy u dalšího reportu.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
JJ vypadají luxusně a voní ještě lépe. Už si chrochtají ve sklenicích.Necháme uzrát a pustíme se do koštování.Jinak se vším jsem spokojen i s výsledkem pod zářivkami,výsledek mohl být samozřejmě jinde kdybych dal jen jeden model a více ks.DD mělo tak málo že nebylo na růstu ani den jinak by bylo jinde.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Původní příspěvek od koogi1 JJ vypadají luxusně a voní ještě lépe. Už si chrochtají ve sklenicích.Necháme uzrát a pustíme se do koštování.Jinak se vším jsem spokojen i s výsledkem pod zářivkami,výsledek mohl být samozřejmě jinde kdybych dal jen jeden model a více ks.DD mělo tak málo že nebylo na růstu ani den jinak by bylo jinde.
To není o kusech spíš o podmínkách, já měl na chronicu od SS nevysektovanym cca 900 pod sestikilem taky rovnou na květ, vypadalo to cca podobné akorát pro porovnání jsem prikladal trochu větší ráže než zapik a bylo to sakra zralejsi za obdobnou dobu a to sem na to sral jak na placatej kámen, tím chci říct že nechápu co je na tom za síň slávy kor když člověk vidí co se dneska pěstí za mňamky oproti těmhle prumerum na výnos a už vůbec se tě nechci nějak dotknout jen to není nic co by bylo zajímavé natož aby člověku spadla brada
Souhlasím s Vemenexem.
Taky by mně zajmalo kdo určuje co se do síně slávy dostane. Neměla by to spíš určovat komunita hlasováním? Né ,že bych byl závistivej ,ale z vlastní zkušenosti vím, že na ploše 42cm x 42cm s 100W Led světlem je 100g bez problému proveditelná a to se nejednalo o nijak výnosnou odrůdu (Tom Hill Haze).
Sem docela zvědavej jestli mi někdo objasní z čeho si člověk co to hodil do síně slávy sednul na zadek že to hodil sem.
Nechci nikoho urazit, pěst není špatný, ale jako vážně síň slávy?
Přiznám se ,že sem čekal větší divočinu když sem rozkliknul nového kandidáta do síně slávy. S takovou tu už můžeme dávat všecko co není kompletně zmršený pěst.