Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od demios Do měsíce budu mít několik samců Magnum kdo byl měl zájem ..mám sice i pyl ale pro vlastní potřebu případně kdyby někdo dal slušnou nabídku odsypu něco málo..
zdravím koupím pyl af odrudy chtěl bych si naprcnout magnuma af mohl bych poslat na oplatku nejaké semínka chci naprcnout komplet kytku takže semen bude požehnaně
zdravím všeci koupil bych nejakej pil nejlepe magnum mazar ak47 ale nebraním se ničemu... mužu nabidnout potom semínka a nebo peníze hned pište mi prosím do zpráv
Sháním pyl jakékoliv odrůdy. Chci se podle rady autora Cannabis Bible pokusit přimět venkovní rostliny k rychlejšímu dozrání, protože se bojím, že mi dřív začnou plesnivět, než by dozrály přirozeně.
Ak by mal niekto záujem mám z tohto ročnej sezóny nejaké auto seeds: otec je auto mazar od člena tu z growera, samec najkrajší zo všetkých crossnuty s magnumom od budhy už mám len 4x , a mix odrôd ako ak47 auto, Vertigo, BB, mazar, amnesia xxl, sweet Dwarf , og Lemon haze auto krizenym prave s najsilnejším auto mazarom , keď tak pm
Zdravým,, venuje sa tu ešte tomu niekto ci vsetci pestujú už len na výnos.. Ma niekto nejaké kvalitné automaty regular..?
Ja mam nejaké crossi.. Aj vlastné fem automaty semena.. Mam aj Syrup regular, potom môj croos Super Lemon Haze x Syrup, fem auto mam LSD-25 od FAST BUDS co som si spravil.. Onedlho budem robiť aj auto fem Pineapple Expres a Mexican Airlines od FAST BUDS..
Ak má niekto nejaké zaujímavé auto Regular dajte vediet.. Lebo ako všetci vieme je velmy ťažké zohnať auto regular..
Původní příspěvek od drago101 Zdravým,, venuje sa tu ešte tomu niekto ci vsetci pestujú už len na výnos.. Ma niekto nejaké kvalitné automaty regular..?
Ja mam nejaké crossi.. Aj vlastné fem automaty semena.. Mam aj Syrup regular, potom môj croos Super Lemon Haze x Syrup, fem auto mam LSD-25 od FAST BUDS co som si spravil.. Onedlho budem robiť aj auto fem Pineapple Expres a Mexican Airlines od FAST BUDS..
Ak má niekto nejaké zaujímavé auto Regular dajte vediet.. Lebo ako všetci vieme je velmy ťažké zohnať auto regular..
Ak stále máš nejaké Regular Automaty na predaj, hoď mi do PM ponuku aj s tvojim mailom. Mal by som záujem !