Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zveme všechny GROWERY do Olomouce na veletrh NATURE FOR LIFE 2010, který se koná 23. - 24. října na výstavišti Flora v pavilonech G a H.
Jako jediný veletrh tohoto typu máme VSTUP ZDARMA!!!
Můžete se těšit na přední české growshopy, přednášky z oboru, kvalitní konopná semena za zvýhodněnou cenu, konopné a přírodní produkty a bohatou tombolu, kde se bude losovat např. o luxusní cestu pro dvě osoby do evropských destinací dle vlastního výběru.
Párty veletrhu:
Warm Up párty DnB for Life
After Party Rap for Life
Já tam byl, ale srovnat s Pražským veletrhem nemohu, nebyl jsem, takže usuzuji jen z fotek a článků co jsem četl. Menší byl určitě co do počtu vystavovatelů i návštěvníků, byl to vlastě jen jeden (malý) pavilon a jestli se dobře pamatuju k vidědí bylo pár stánků se semeny, léčivé přípravky a ňákej ten growshop se vším možným.
Byla to první NoL a myslím že ten příští bude zase o něco lepší a určitě ho navštívím.
"Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."