Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tu máme naklíčené semínka chernobylu u ktrého jsem trochu znepokojn hodně tenkými klíčky u ripped bubba je vš ok jinka klíčovost po 2 dnech 1OO% žlutá podložka ripped buba oranžová chernobyl
jen marionberry kus jede v pořádku a umrtost dvou rostlinek považuji v tom to případě za stadartní jinak už zvažuji řešení této situace s danou seedbankou poněvač nějaké ty zkušenosti mám a tohle na mojí hlavu nejde
Zdar, zradu tuším v kokose.. Neviem čo konkrétne za tým stojí, ale mal som podobné nezdary práve v kokose. V momente keď som prešiel na hlinu pre výsev tak semenáče fičia jedna radosť= nulová úmrtnosť.
Možno pH,ec, pliesne... bohvie... ale jedno je isté, v hline to funguje.
Skús dalšiu várku hodit do klasického substrátu a po pár týždnoch to môže ísť do kokosu.
Zdravím kolego,tak jak pokračuje tvoje selekce od TGA,rád bych viděl nějaká další fota tvé práce,sám jsem tedka rozjel selekci dvou modelů od TGA tak sem zvědav jak to dopadne,klíčivost zatím sto procent jedna kytka jak druhá.U tebe už je to nějaký pátek takže počítam,že už máš i odkveteno tak sem stím.
Zdraví v první řade bych chtěl podotknout ze jsem velice rád ze to tu mohu dokončit a že veškerý me počínání nezůstalo na věky pohřbeno a ted k me selekci na fotky je ještě brzo cca měsíc a bude vykveteno par samic tuším že jich mám po kamaradech na květu 6až8ks celkem jich mam 21 mohlo jich byt možná o pár vice kdybych já vul neklíčil do kokosu
S kokosem muze byt problem, byva vysoky EC. Asi je to problem jen nekterych znacek, ale ja radsi daval naklicena seminka do hliny (staci 1x1x1cm sadbovace) a az jsou rostlinky par dni stare, tak jsem presadil do kokosu. Uspesnost 100%. V kokosu ani omylem.
Taky je dobry predklicovat seminka ve tme a to samy plati ve fazi, nez vykouknou z media, protoze se uvolni strasne moc energie, kterou se snazi honem spotrebovat, aby se dostaly na svetlo. Jakmile dopadne paprsek svetla, tak zacne fotosynteza a zacnou ziskavat energii premenou svetla a z zivin v pude, efekt je mensi.
Ja mel letos spatnou zkusenost s raselinovyma tabletama. Nektery strasne smrdi, takze to raselina asi nebude, spis nejakej kompost, kterejj obsahuje buh vi co, protoze i struktura je dost jemna a uspesnost tak 30%. Nasranej jsem si namichal hlinu sam a 90%. Doted jsem ale s jiffy tabletama z raseliny nemel problem. Tuhle sracku prodava nohel garden.
cus,chtel sem se zeptat na ten marion berry kush,nemel bys nejakou fotku z kvetu phena ktery si nechavas?nebo aspon nekterych kytek?dival sem se na tga a tohle mi pripadlo jako dost dobrej gen...
Kolegovia, osobne s klíčením v kokose mám dobré skúsenosti, horšie v jiffy tabletách a najlepšiú skúsenosť mám s klíčením v hlinených sadbovačkách z growshopu.