Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau miniwattážníci,
přináším poslední fotky ze sklizně a po x dlouhé době skříň vypínám. Rozhoduju se o nové wattáži. Tímto rozhodně nezavrhuju micro, naopak sám jsem se přesvědčil že to jde a pro toho kdo nehulí jako prase tak dostačující.
Všem díky za rady,bez G by to nešlo. uzavírám toto téma, tak zatím čest a palice jak pěst.
Ahoj, chci se tě zeptat, co tam máš za ty větráčky ? chci udělat první indoor, a přemýšlím o jákejch malejch větráčcích (SUNON), co tam máš ty ? zvládneš jima uchladit výbojku tak aby se ti nespálily ? jinak skvělej grow
Zdar. Je možné ísť micro grow aj sativy ? Nechcem žiadny extrém výnos a chcem ísť menej ako 250w hps. Aká je najlepšia metóda a aky rozmer boxu aby som tam mohol ísť dáky Sativa model?
Tak to je přesně to, proč se mi posledních 14-dní blbě spí..Taky mám ten pocit že to bude do sativy. Navíc většina pestíků ještě zdaleka neodkvetla a jsou pořád bílé. A jako bonus do toho ten kamarádův známý, od kterého mám semínka, mi nebere telefony a na icq nereaguje.
tak trochu jsem byl zvědavý jestli se někdo ozve, jestli to někoho trkne, takže Machoman to má dobře zmáknuté..K+
Každoprdně to vypadá tak, že zatím ani nevím co mi roste.Takže co teď?
K2 mají dvě phena. jedno malé, sladké, indikové s takovým krásným happy efektem Druhé sativové a tahá se jako prase. Jel jsem K2 vícekrát a vždycky jsem chytnul obě phena, máš smůlu že jsi to indikové nechytl, je na nich lepší výnos, chuť i kvalita materiálu. ...alespoň z mojí zkušenosti.