Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj salvia , kaktusy , huby (aj ked tie by som skor daval na forum nato urcene , to spominane - houba.cz) aj ine entheogeny mi vobec nevadia..len by sa asi nemali miesat s temami o ganji .....
a miestonost alebo nieco take na trppreporty by som tu odcenil aj ja
Já myslím ,že to co je přírodní a vzešlo to ještě dřív nežli jsme tu byli,nechť ať tu zůstane a člověk po touze a prahnuvši poznání ať čte co je mu třeba. Příroda je mocná a ten náš zelený svět,v jakékoliv podobě, zde bude, tak proč se o něm nedozvědět co nejvíc. Jsem pro přírodu, ne však pro chemii !!!
Původní příspěvek od Host Ostatní drogy jsou právě diskutabilní. Koka samotná je jen rostlina, ale kokain už ne. Ve svý podstatě i toluen je z rostlin, který v dávných dobách spadly do bažin. Na druhou stranu je pravda, že kanál je pro všechny sračky... dál bych tomu ale ani o trochu větší prostor nedával.
Tak nějak, podle mě by měl být grower hlavně o pěstování trávy, ta úzká specializace je fajn. Ale na druhou stranu myslím, že většina uživatelů nemá problém s thready o pěstování ostatních psychedelik, které nemají vlastní "základnu" jako třeba houba. Já osobně bych uvítala oddílek věnovaný šalvěji.
jojo.. koku si muzete pestovat ve skleniku (mate-li celorocne vytapeny) a bez povyku. Semena jsou snadno k sehnani v holandsku. Pro par cajicku to ale je dost prace, kytky jsou choulostive a narocne.
Nemluve o tom, ze je to porad ilegalni, takze jit do basy pro neskodny caj (prokazano vedecky a mnohokrat) je tak absurdni, az bych se na to vysral.
Ohledne dovozu caje: bud se najde iniciativa pro legalni (vladou rizeny) dovoz a prodej nebo lze jit i cestou nuceneho zla.
Jsem si jisty, ze kdyz si 10,000 lidi s ptricnym verejnym povykem objedna cajicek, nedokaze nase vlada vsechny zavrit. A spolecnost bude muset zaujmout postoj.
Vynucena demokracie: taky demokracie. Nakonec tohle je nas stat, ne "jejich", ne nemecky, ne unijni. Jednoho dne to tu budeme ridit, coby fotrici. S hulenim se to povedlo, neexistuje zhulenejsi zeme nez ta nase. A nemyslim si, ze to je dobry. Kdezto legalni cajicek z koky by nasim unavenym vypalenym palicim jenom prospel. Taky min zrat (jsme tlustej narod jak svine) a taky se vic hejbat (a linej).