Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem, jen klasický dotaz...jsou to koule? Hermáč? Jestli jo, tak to mám na všech kytkách :-(
A to něco byly klony a něco semínka, takže asi z něčeho stres...
Dík za info
Původní příspěvek od dafy Ahoj všem, jen klasický dotaz...jsou to koule? Hermáč? Jestli jo, tak to mám na všech kytkách :-(
A to něco byly klony a něco semínka, takže asi z něčeho stres...
Dík za info
Ahoj,
ne, není to hermafrodit.
Pro jistotu zkus preflowers zmáčknout. Měly by být duté, tzn. neobsahovat semínko.
Kurna to je rychlost :-)
Jeden jsem rozebral a byl tam takovej malinkatej hrasek. Jinak jsem cca 3tyden kvet a jsou pekne, tak nevim proc me takto trapi :-)
Vážení a milí přátelé mám v jednom květináči hermosa a samičku kdyz to ten hermous opilí tak by semínka na samičce měli být při příštím výsevu z větší části samičky? Pokud sem dobře pochopil diskuzi. A když jsou to autoflowery tak s toho budu mít taky autoflowery? Děkuji za odpověď přátelé.