Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Plánuju tohle do skříně,myslíte že je to dobrá lampa ??
Zdar. Nemusíš svým dotazem sasirat milion jedna vláken. Odkaz ti nefunguje, proto asi nikdo neradí!!!
Za mě jsou úsporky na dvě věci. Sám jsem měl elektrox 200w Bloom spectrum a nevydržela ani rok občasného svícení, zrovna chystám reklamaci. Lepší bude slabší sodík.
Pítr
Původní příspěvek od Michaelos
Já právě četl že CFL si všichni vychvalujou
Hele kámoš má dva boxy. Jel stejnou genetiku, stejné hnojky, substrát, prostě vše. 250w soda/ 250 cfl duál. Pod cfl paldy krásně orosené, pevné, ale malinké. Celkový výnos o hodně menší, než pod sodou.
Cfl tak na růst.
Pítr
Myslim ze je to zbytecne komplikovani toho vseho. Kdyz jedes hps v prumerne velkym stanu, abys dodal listum svetlo z cfl by si ji tam musel dat alespon 10 protoze ucinnost crl sa rapidne znizuje so vzdialenostou k rastline. A to fakt neviem ako by si tam upevnil
Takze radsej cisto hps a hotovo. a skor nez do cfl investuj do
Kvalitnejsieho vybavenia, ktore tvoje rastlinky ocenia viac nez vyžehnutu cflku.
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Taky sodíkovky při vyšší watáži mají takovou svítivost (např. uváděnou v lumenech), kdy stejné a potřebné svítivosti nemůžou zářivky vůbec dosáhnout aniž by se watáží nepřibližovaly hidčku.
Nečti moc mezi řádky, většinou je tam prázdné místo...
Reptile UV 100 "Stimuluje chuť, aktivitu a reprodukční chování ultrafialovým zářením UVA" Na co že to chceš? :-)
UV úsporka za 400 kila fakt ne. Semena, řezy a růst chladná bílá tradičně , ale pokud použiješ 3-3,5 k asi není problém, podle výsledků nejen místních členů. Porozhlídni se tu a uvidíš sám :-).