Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, mam z letošního cannafestu nejaký základní balicek hnojiv Hesi a v prilozenem letáku je davkovani,ale připadá me extrémně koncentrovane. Nemate někdo zkušenosti s pouzitim těchto hnojiv v substratu. Az 12ml do 1litru zálivky v růstu a podobne v kvetu me přijde hooodne. Navíc se tam nepíše zda do každé zálivky nebo typicky do každé třetí. Atak. Nějaké info od uzivatelu by se hodilo, už jen proto, ze Haze na kterou mam spadeno, je extrémně citlivá na prehnojeni. Díky moc.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Naposledy upravil skoroduchodce 29-12-2017 v 18:02 PM
Ale jo,o metropu je toho dost tady. Jen v tomto threadu jsem ho neviděl. Proto mě překvapuje že se zde omílají dokola asi jen pár druhů hnojek. Asi jsou osvědčený,ale stejně pojedu metrop.
Zdar. Bylo mi doporučeno přejít z AH na Biogreen. Mám to udělat? Doporučil mi to přímý dodavatel do CZ, takže to beru s rezervou :-D .... Nicméně mi to připadá cenově zajímavější... Omlouvám se, jestli tu otevírám již několikrát probrané téma, ale je toho tu vážně hodně... :-) ... Díky Simir
Jel jsem kdysi Hesi do hlíny podle této tabulky. Měl jsem jen základní složky bez boosterů. Nedával jsem úplně plné dávky podle tabulky, spíš 80%. Výsledky dobré..
citace:
Původní příspěvek od skoroduchodce Zdravím, mam z letošního cannafestu nejaký základní balicek hnojiv Hesi a v prilozenem letáku je davkovani,ale připadá me extrémně koncentrovane. Nemate někdo zkušenosti s pouzitim těchto hnojiv v substratu. Az 12ml do 1litru zálivky v růstu a podobne v kvetu me přijde hooodne. Navíc se tam nepíše zda do každé zálivky nebo typicky do každé třetí. Atak. Nějaké info od uzivatelu by se hodilo, už jen proto, ze Haze na kterou mam spadeno, je extrémně citlivá na prehnojeni. Díky moc.
Jedu kokos hnoje komplet od Canny. Vodu mam ze studny ec 1,3 a to je hodne, po RO mam EC 0,1 canna udává ze jejich produkty jsou od ec 0,4-0,7 po namichani hnojiv a dodržení Ph dochází k deficitu...
Je lepsi obednat ten CalMag Agent od Canny nebo namichat vodu z RO a přidat studniční at je ec treba 0,4 a pak az hnoje.
Naka rada ?
Info z webu Canna
V odezvě na poptávku společnost CANNA vytvořila firmu CALMAG AGENT. Tento produkt můžete použít ke zvýšení EC měkké vody. Vytvrzuje vaši vodu, aby vaše rostlina mohla růst silná a zdravá
Výrobky společnosti CANNA jsou vyrobeny pro EC o 0,4 !!!!
Jaký je rozdíl mezi měkkou / tvrdou a / nebo špatnou vodou a co můžete s tím dělat?
Měkká voda má úroveň EC pod 0,4. Pomocí nástroje CANNA CALMAG AGENT můžete zvýšit úroveň EC na hodnotu 0,4.
Normální voda má úroveň od 0,4 do 0,7. Obsahuje vápník, hořčík a bikarbonát ke stabilizaci pH. Všechny produkty CANNA jsou navrženy tak, aby fungovaly nejlépe s tímto typem vody.
Tvrdá voda (EC> 0,8) obsahuje více vápníku a hořčíku, než je rostlina schopna zvládnout. Když rostíte rostliny, nejlepším způsobem, jak zacházet s touto vodou, je použít filtr s reverzní osmózou a pak namíchat tvrdou vodu s RO vodou, dokud nedosáhnete úrovně EC 0,4. Nebo jednodušeji můžete použít 100% RO vody a poté použít CANNA CALMAG AGENT pro zvýšení Vaší EC úrovně na 0,4.
Špatná voda (EC> 0.8) obsahuje převážně sodík a chlorid. Tyto dva prvky zabraňují příjmu živin a dokonce se mohou stát toxickými pro vaše rostliny. Pomocí filtru s reverzní osmózou můžete tyto dva prvky odstranit. Ale vytváření směsi RO vody a špatné vody nepřinese dostatek vápníku a hořčíku, pouze bikarbonát, aby stabilizoval pH. Vytvořte směs RO vody se špatnou vodou, dokud nedosáhnete hodnoty EC 0,2 a poté do této vody přidejte prostředek CANNA CALMAG, dokud nedosáhnete úrovně EC 0,4 nebo použijte 100% RO v kombinaci s CANNA CALMAG AGENT, dokud nedosáhnete Úroveň ES 0,4
Naposledy upravil BlueMammoth 10-02-2018 v 01:40 AM
Ja bych teda radeji koupil ten calmag agent, kdyz uz si investoval do te RO. Nevis co v te studnicni nebo destove vode vsechno je, s cistou RO a calmag agentem tam budes mit jen ty dobre ziviny.