Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Za me rozhodne speky, ale jedine s filtrem od Rolls, mam doma zasobu vzdy na cely rok a za ty prachys se to rozhodne vyplati. Sam bych si uz asi brko bez tohodle filtru neubalil, to radsi nabiju vapik a dam ho pres bong. A kdyz balej kamosi hned jim tenhle filtr na silu vnutim, bez nej uz mi to prijde jako desna prasarna
Jsem jednou byl v shopu a k nejakymu zbozi byl jako darek jeden rolls filtr, zkusil jsem ho a od te doby jsem koupil to nejvetsi baleni filtru a jedu jenom z neho. Jsou fakt dobry
Po těch letech už jen v pečivu - před touto transformací čtyři roky čistota, tento rok byl ale pro mě dost pracovně náročný. K alkoholu mám odpor. Potřeboval jsem relax a od té doby si peču. Ale jen víkend, většinou v sobotu. A někdy třeba měsíc ne. Je to daleko lepší a skoro si řikám, že jsem to měl dávat už tenkrát takhle. Je to úplně jiný požitek. Pokaždé si přijdu jako totálně resetován, odpočinuty. Vím, že mě to zastaví se nadechnout. Eliminuje mi to stres. Někdy mi přijde, že neumím odpočívat a díky této formě to doháním. Není žádnej dehet, je to po všech stránkách lepší. Říkám si, že je škoda, že téměř všichni to užívají inhalalací. Po těch letech to vidím, že spousta lidí se ochuzuje
Za mě špeky, jedině outdoor a jedině s Choice tabákem. A ještě pivko, to je základ každýho špeka. :-D Hulím ale jedině s přáteli, samotnému mi to moc nechutná.
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT
Hulím už zhruba přes 10 let a z toho posledních pár let s menšíma pauzama denně. Mám doma vapík, různé bonga, a sbírku nejrůznějších papírků a za ty léta mám nejradši papírky od rawu a čisté brka. Čas od času tam pošleme s kámošema kýbl, když se chceme pořádně zmastit a s přítelkyní si dávám vapík, ale ten feeling, když si v klidu pokuřuju brčko doma, ten je nej
Keďže robím v obchode z náradím na tieto účely tak je toho fakt požehnane lebo môj šéf chce nech sa do všetkého vyznám a nech mám k tomu čo povedať... v arzenále mám nejaké bongá papieriky blunty sklenky po novom skúšam aj rosin doma vyrábať a teraz sa mi čerstvo dostali backwoods a sklenené filtre tak už neviem kde mi hlava v tomto stojí
Původní příspěvek od marack666 Jsem jednou byl v shopu a k nejakymu zbozi byl jako darek jeden rolls filtr, zkusil jsem ho a od te doby jsem koupil to nejvetsi baleni filtru a jedu jenom z neho. Jsou fakt dobry
to muzu jen doporucit, klidne i do blunta, ty filtry jsou moc prima