Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » první outdoor - ve městě
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Thunderfuck
Stálý Člen

Karma uživatele Thunderfuck - 0% Pěstitelská

Registrován: May 2017
Příspěvků: 31  

Obecné první outdoor - ve městě Příspěvek č. 1

Zdravím všechny nadšence pěstování rostlinek,

Rád bych si konečně vypěstoval své, ale mám obavy z neúspěchu.
Zejména z krádeže kytky. Bydlím v poměrně velkém městě.

Zajímalo by mě jestli to vůbec jde, jestli tu je někdo kdo s tím má zkušenosti. Popřípadě jaké vhodné místo, nebo odrůdu zvolil.

Myšlenka s květináčem na stromě se mi celkem zamlouvá, co si o tom myslíte?

Thunderfuck

Old Post 19-05-2019 v 16:57 PM
Thunderfuck je offline   Profil uživatele Thunderfuck   Find more posts by Thunderfuck   Foto galerie člena Thunderfuck   Click here to Send Thunderfuck a Private Message   Add Thunderfuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Blaze
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Blaze - 79% PěstitelskáKarma uživatele Johnny Blaze - 79% PěstitelskáKarma uživatele Johnny Blaze - 79% PěstitelskáKarma uživatele Johnny Blaze - 79% Pěstitelská

Registrován: Nov 2015
Příspěvků: 343  

Příspěvek č. 2

Kto sa boji nesmie do lesa. Odrodu potrebujes taku co dozrie. Miesto take kde ti to nikto nenajde. Kvetinac na strome mi ako take miesto nepride. Pripadne sadni na vlak a najdi si miesto niekde dalej.

Old Post 19-05-2019 v 17:41 PM
Johnny Blaze je offline   Profil uživatele Johnny Blaze   Find more posts by Johnny Blaze   Foto galerie člena Johnny Blaze   Click here to Send Johnny Blaze a Private Message   Add Johnny Blaze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lemonade
Stálý Člen

Karma uživatele Lemonade - 60% Pěstitelská

Registrován: Mar 2019
Příspěvků: 103 

Příspěvek č. 3

Potřebuješ dobrou půdu, vodu, slunce a místo.Zní to snadně že jo ?

První se soustřeď na hledání místa, používám letecký snímky, turisticky a klasický mapy. Projdi si pak vytipovaný místa(bez rejče jen něco na rejpnutí-zkoumání terénu.)
Já si takhle našel flek třeba přímo ve městě, kam nikdo nechodí protože je to obklíčený dráhou, silnicí, řekou, velkoobchody, továrnou atd.
Ze starejch snímků a map (i z 19. století) vím, že je tam dobrá půda protože les tam vyrostl až v posledních 30 letech. A jelikož tam vede nejedno el. vedení jsou tam navíc udržovaný průseky.

Slunce nejvíc dává od 9.-15..Okolní porost nižší směr východ západ protože je slunce nízko, z jihu trochu výší okolní porost nevadí slunce je dost vysoko.Ale čím víc slunce tím větší starost s vláhou.

Voda- ideální když je to místo kde je spodní voda, humus a pod ním jíl po kterým to teče třeba- pak zalejváš jen z kraje když nemaj kořeny.A nebo voda blízko.To že je voda někde v květnu neznamená, že je tam v červenci...

Půda, tam kde bují vegetace nebo upravená nebo donesená.

Teď jsem dodělal flek v lesním polomu starým asi 5 let.Je to na kopci, samá skála ale zarostlí že nevidíš na 3 metry.Slunce dobrý až moc, studánka(celoroční) pod kopcem 60 metru převýšení a 500 m daleko, hlínu jsem si tam nanosil na zádech, něco humusu z větší dálky něco z luk poblíž.Do toho hnůj, dolomit a něco hnojiva.
Že bych měl strach jestli se to vyplatí? Opálenej jak indián, tuk šel dolu a fyzička nahoru :-)Je to extrém, ale pěstování na stromech vetší.
Navíc já to mám kvůli fotoperiodám takhle zašitý, pokud budeš sázet samonakvétací neřešíš výšku a hlavně to že ti kytky na podzim zářej atd. (jiná barva domácí vegetace která už to má za sebou a kytek co jsou teprv v nejlepším).
Snad jsem tě nasměroval, a i když se ti to třeba letos nepovede ber to že venku je to loterie vždycky.Co já vím třeba letos sklidím jen flek kde jsem jen kopnul a nic nepřipravoval a ty fleky který mám za jistotu odepíšu.Nebo bude úroda, že ji budu zakopávat na příští roky.
Jistý je jen, že když nezasadíš nic ti nevyroste.Zlom vaz.

Old Post 21-05-2019 v 10:29 AM
Lemonade je offline   Profil uživatele Lemonade   Find more posts by Lemonade   Foto galerie člena Lemonade   Click here to Send Lemonade a Private Message   Add Lemonade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Váchy 55
Stálý Člen

Karma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% Pěstitelská

Registrován: Jul 2013
Příspěvků: 656  

Příspěvek č. 4

Jak napsal Lemonade. Moc dobré rady. Je to hlavně o tý lenosti. Když si s tim dáš práci a najdeš si pěknej flek, tak pak pomalu stačí zasadit předpěstovanou sazenici z domova a přijít až na podzim sklízet, popř. párkrát zalít v letních pařákách. Často potkávám kluky, co nemají, co kouřit a vymlouvají se, že nemají kde pěstovat. Vždycky je kde pěstovat. Stačí hledat. Jezdim dodávkou a za den bych našel mrak míst poblíž silnice, kde by se dalo v klidu pěstovat. Good luck.

Thomas V.

Old Post 21-05-2019 v 15:06 PM
Váchy 55 je offline   Profil uživatele Váchy 55   Find more posts by Váchy 55   Foto galerie člena Váchy 55   Click here to Send Váchy 55 a Private Message   Add Váchy 55 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-06-2020 - První outdoor pomoc - 35 odpovědí
31-08-2016 - První outdoor - otázky - 0 odpovědí
07-12-2012 - Prvni outdoor 2012 - 29 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7535720 seconds with 23 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív