Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, ty ceny nejsou špatný. Shodou okolností sem na tuhle stránku taky narazil minulý týden.. Zaujala mě 250W verze za 1200,-. Je to levnější, protože je to obchod s ovětlením..
tyo vklidu, dobrý obchudek...dnes jsem objednal a hned mi volali že to můžu zitra očekavat a jestli nechci za dvě kilečka to namontovat na plech a zapojit... takže mi to přide komplet což je ještě lepší
cool...objednal už? Došlo všechno v pohodě? Jsou uplně vpohudce takove shopiky pač mi přide že Growshopy strašně všechno předražujou a nebo prodavaj neznačkové shity...
chtěl bych se zeptat jestli nebude problem,když budu chtít do toho kompletu od Philips zapojit jinou výbojku než philips.někde jsem tu četl ,že jiné by v tom nemuseli šlapat(např.Gib)
Ty jo žjova tak to čumim takhle levnej novej soík jsem ještě neviděl ale nepíšou na co ta vybojka je jestli na rust nebo na květ a už ti to přišlo byo vše v pořádku?