| 
| 
| 
| vedneviem |  
| zdravím growery chcel by som sa spytať na pohlavie..vyzera to velmi zaujimavo.. |  |  |  
| 
| 
| blazini |  
| Moc dobre to nevidno ale vyzera to ak blizny. |  |  |  
| 
| 
| borecshot |  
| Jj samice máš to dobrý 😃 |  |  |  
| 
| 
| nikolajmorozov |  
| kluk jak buk |  |  |  
| 
| 
| Dwaen |  
| Dik panove, ja to vedel ale chtel jsem se ujistit, kamaradovi vysli samice :) hold tento prvni rok mam smulu. |  |  |  
| 
| 
| matixo55 |  
| zdravím chcel by som sa spytať na pohlavie tejto byliny je to nonane a fakt neviem to rozoznať..aa dalšiu vec by som sa chcel spytať mam special queeny 1 asi tak 2mesiace ale mal som ich v malom kvetinači tak nešli moc do vyšky..ale su pekne rozvetvene..chcel by som sa spytať kedy začne kvitnuť od čoho sa to odvija alebo ako? a či to stiham ešte..dakujem |  |  |  
| 
| 
| bruno.kudrna |  
| Zdravím Je to holka,kvete podle délky dne a noci.....Ještě má čas....
 Jinak nebuď línej hledej a čti.Při troše snahy bys sis ty odpovědi tady našel sám a ještě by tě to obohatilo.Příště víc iniciativy.
 Zdárek:sun:
 |  |  |  
| 
| 
| matixo55 |  
| Dakujem chalani..to prve je indor som riadne zvedavy vyzera krasne zdravo prihnojovany a krasne rozvetveny som zvedavy..a som rad že je to samica :D dakujem |  |  |  
| 
| 
| Tomic36 |  
| Ahoj, můžete mi někdo prosím pomoct s určením pohlaví? Kytka A je foto 1,2,3 a kytka B 4 a 5. Stejná odrůda i místo a kytka A kvete (kytka B zatím ne). Zbytek fotek u mě v galerii (k příspěvku jde vložit pouze jedna - číslování je od spoda, takže foto 5 je úplně nahoře). Děkuji moc za pomoc |  |  |  
| 
| 
| Tomic36 |  
| Děkuji, zbavím se ho a nemůže to být hermáč? Podle této fotky? Btw je velká pravděpodobnost že ta druhá bude samice, když zatím nekvete? Díky |  |  |  
| 
| 
| FLVEK |  
| zdravím, potřebuji poradit, díky :) |  |  |  
| 
| 
| _Dr.Skunk_ |  
| 
	| citace: |  
	| Původní příspěvek od FLVEK zdravím, potřebuji poradit, díky :)
 | 

sorry jako ale z tohodle nemá sanci někdo něco poznat.
 |  |  |  
| 
| 
| 4fresh20 |  
| Zdar, som začiatočník a niesom si celkom istý čo to za pohlavie mám. Poraďte prosím |  |  |  
| 
| 
| SMOLA33 |  
| Zdar! 
 Chcem sa vás spýtať či sa dá ovplyvniť aby mi vyrástli samice s reg. Semienok .. ak áno tak ako? Pestované budú out
 |  |  |  
| 
| 
| Sezam |  
| 
	| Původní příspěvek od SMOLA33 Zdar!

Chcem sa vás spýtať či sa dá ovplyvniť aby mi vyrástli samice s reg. Semienok .. ak áno tak ako? Pestované budú out
 | 

Ahoj, na tohle téma existuje hodně spekulací, ale obecně nic takového (tedy aspoň v našich podmínkách, nevím jak v nějaké laborce) nejde. Musíš prostě počítat s 50% úbytkem :)
 |  |  |  
| 
| 
| gripin58 |  
| Cus pánové, 
 je to hermafrodit jak noha,co? Viz foto....
 Co s tím, asi nechat normal dojet nebo co? Vyhazovat se mi to nechce, uz to něco stálo... Ze 7 ks 7 obojetníků.... Jsem nasranej.
 Perioda, hnojení, světlo, zálivka, teplota byla OK po celou dobu. Cca 20 dní růstu a teď 18. den květu.
 Klony od zdejšího člena.

Předem díky za poznatky.
 |  |  |  
| 
| 
| _Dr.Skunk_ |  
| 
	| Původní příspěvek od gripin58 Cus pánové,

je to hermafrodit jak noha,co? Viz foto....
 Co s tím, asi nechat normal dojet nebo co? Vyhazovat se mi to nechce, uz to něco stálo... Ze 7 ks 7 obojetníků.... Jsem nasranej.
 Perioda, hnojení, světlo, zálivka, teplota byla OK po celou dobu. Cca 20 dní růstu a teď 18. den květu.
 Klony od zdejšího člena.

Předem díky za poznatky.
 | 

Na fotce hermous bohuzel. Muzu vedet od jakeho clena jsou ty klony? Jen abych vedel na koho si dat pozor. Protoze se mi fakt jeste nestalo aby z rizku byl hermous (a to pestim pres 15 let). To je peknej podel si myslim. Buh vi jestli nedelal rezivo z nejakyho noname modelu. Jinak jestli mas cas se s tim srat. Tak ty bobule odstranuj aby nepukli a všechno nenasukali. Ale i tak pocitej s tim ze to bude nejspis oprc.
 |  |  |  
| 
| 
| Reggaemanista |  
| Zdravím, poradíte někdo prosím ? Je to samec nebo samice ? Mi se zdá, že kytka ukázala kouli, takže samec...Vytrhnout a hodit na kompost ? Jinak je to noname, sázený koncem února. Díky předem za rady. Fotku si zvětšete jinak nic neuvidíte...
 |  |  |  
| 
| 
| Yuki |  
| Zdravim poprosim o rozluštenie hádanky |  |  |  
| 
| 
| Maxeaux |  
| Yuki bud si zabudol na hadanku, alebo si vlozil nespravnu fotku :D |  |  |  
| 
| 
| Šplecho |  
| Maxeaux haha, podla mňa sa pýta že či nemá nahodou medzitými bliznami aj niečo iné :D , myslí asi tie zelene nevyvinute ak sa nemylim teda :) pokial tam nemás nikde koule či banany tak myslim že to herma nebude |  |  |  
| 
| 
| DanWalk |  
| Zdravím, po zasadení 7 noname semien od miestneho člena, som si nechal iba 3 rastlinky (z dôvodu priestoru ) ktoré začínajú ukazovať pohlavie myslím že to budú všetko samice ale rád si nechám poradiť od skúsených  :)
 |  |  |  
| 
| 
| nikolajmorozov |  
| Danwalk: prvni fotka- vidim dva chlupy tak na 99% samYce, zbytek by si zaslouzzil lepsi fotky nebo fotky z jinyho uhlu.. ale koule nevidim. btw pokud ta kytka v ranny fazi nebo v prubehu rustu nehodi kouli(jakoze samec) tak by v pozdejsim sstadiu nemela menit pohlavi..
 |  |  |  
| 
| 
| M@gicWeeD |  
| Prvni a treti fotka vypada na samice, na druhe fotce neni nic videt. |  |  |  
| 
| 
| GAGrouwer |  
| Ahoj všichni, 
 mohu se zeptat, zda je to samec? Prošel jsem spoustu fotek, ale prosím o slovo a oko odborníka.

Děkuji
 |  |  |  
| 
| 
| savy |  
| Odborník nejsem ale samec to není 😉 |  |  |  
| 
| 
| ZelenaZahradka |  
| Ahojte, co tohle? |  |  |  
| 
| 
| Lemonade |  
| Vypadá to jako koule, ale zas tak dobře to na fotce nevidím. Bodla by ostřejší, jiný světlo. |  |  |  
| 
| 
| ZelenaZahradka |  
| Větev jsem useknul, nikde jinde to zatím nevydá nijak divně. Mám ještě tuto foku. Fotka má rozišení cca 3000x2000px ale Grower to dost zmenšuje. |  |  |  
| 
| 
| DooMer |  
| Ja teda nikde koule nevidim? |  |  |  
| 
| 
| Lemonade |  
| Taky ne. Zmenšuje,ale když to první oriznes ať tam je to podstatné?
 |  |  |  |