| humus flusus |
| Chci se jen zeptat myslite,ze kdyz dam sklizen do mrazaku....mokrou,ze to muze splesnivet? |
|
|
|
| myslim že si blbej když chceš dávat mokrou sklizen do mrazáku :D to tam tak spěchá že nepočkáš týden, dva na uschnutí? |
|
|
| humus flusus |
| Ja nad tim jen premyslim....vis jak...proc ne? |
|
|
|
| už sme to taky zkoušeli, když utrhneš čerstvou paldu a dáš jí hned do mrazáku tak prostě zmrzne, problém je jí pak dobře usušit, chtěli sme mít pořád čerstvý ale neni to ono, radši si počkej a usuš, pix |
|
|
| humus flusus |
| Ok jen me to zajimalo,ale tohle zni docela logicky..... |
|
|
| vimnevim |
| jestliže to není uschlý a dáš to do mrazáku, tak ta voda naruší veškerý tkáně a potom je to rozplizlý:mutant: |
|
|
| humus flusus |
| Vlastne se to da prirovnat k masu..... :) |
|
|
| irdzi |
| to je jak dat do mrazaku rajcata:) ... kazdopadne ja daval do mrazaku vysusenou sklizen v ingelotovych pytlich a vysledek toho byl ze je to asi nejlepsi moznost uskladneni - kdyz bylo potreba clovek sahnul do mrazaku a vytahnul uplne cerstve palice ....super ... |
|
|
| ABSURDUS |
| Jasná věc... Nejdřív usuš a pak dej do mrazáku... |
|
|
| smrk |
| auu..můžem mít super genetiku, ale pokud uděláš tohle..pro sušení bylin je obecná formule..tma, sucho, odvětrání..to platí pro bazalku, majoránku i marjánku..Potom do mrazáku. Ale pokud míníš sklizeň pouze sníst/mlíko a podobně/,potom ano..ale to je, jako když si zamrazíš maso..nikdy nebude chutnat jak čerstvý, ale efekt zamraženýho, čerstvě sklizenýho zelí by se měl zachovat..to už je ale lepší zamrazit výslednej produkt.. |
|
|
| Machoman |
| Doporučoval bych autorovi threadu,aby zapojil mozek,tady zavírám. |
|
|
|