crazyben |
Ja mam GrowLab v2.0 100x100
spokojenost. Zipy ok. Skládal sem to 3x a pokaždý v pohodě... jen ty okna mě tam štvou trochu ale ten 60x60 je myslim nemá. Už se v něm jede třetim rokem a je jak novej, žádný poškození nic, odrazovka celkem odolna a lehce omyvatelna... za me solidní stan.
Ale dneska bych šel spíš do Mamoth s bílou odrazovkou ikdyž u toho nemůžu soudit zpracování ani kvalitu materiálu, spíš jen kvůli tý bílý odrazovce. Navíc je levnější než ten Mamut PRO nebo Growlab, ale taky o kus nižší 140 vs. 160 cm coz pro tebe asi nebude uplne ok kdyz planujes cisty sativy.
Kdyz budes ohejbat a prepnes vcas tak bys to uhlidat mel.
BTW. co takovej Secrej Jardin Dark Room 60 REV 3,0 - 60x60x170cm? Tam uz je slusna rezerva na vejsku kdyby nahodou... |
|
|
jasse |
Bohužel nemám kde osahat materiál stanu a na fotkách to někdy vypadá ,že je to ušité z lepšího šusťáku. Secrej Jardin by taky určitě šel ,ale na 60x60 už mi výška 170cm připadá moc. Mammoth 140cm vysoký by možná šel taky. Jak sem psal v pěstech, Euforie měla kolem 40cm Amnesia Haze 35cm ,Jack H. taky kolem 40cm jen F13 měla tak 45cm a tobyla na růsto někdy od května, tak až zas tak moc strach nemám ,že bych sativu nevystresoval (low stress training),aby se nevlezla do stanu 120 až 140cm, ale nerad bych to podcenil. Každopádně díky za připomínky ;o) |
|
|
Bitir |
Ja mam homebox ambient a spokojenost.
Oproti evolution je dost masivni, dokonce unese i me kdyz se na to povesim.
Ale konecne sem se setkal s orca folii a uz nic jinyho nechci. Takze tak :D . |
|
|
jasse |
Na orca folii sem slyšel jen samou chválu, ale ta mně až tak netrápí, jelikož jde dát celkem jednoduše do každého stanu ,a na plochu 60x60 to nebude ani taková pálka. Spíš mě trápí kvalita a použitelnost stanu. A taky si nejsem úplně jist výškou stanu, jak sem psal nerad bych podcenil výšku čistých sativ a pak smutně koukal ,jak se mi to dere stropem stanu ven. Buď jak buď díky za přispěvek. |
|
|
Nebulman |
To by aj mňa zaujímalo do akej výšky sa dajú kultivovať indoor Sativy lebo rozmýšľam aký vysoký box kúpiť či 60x60x180 alebo 80x80x180 a svietiť asi 150w hps nejde mi o výnos ale o hobby ale viac miesta je asi lepšia voľba |
|
|
Mr.X |
Mam bilej homebox a parada zipi drzi a to uz se stan parkrat stehoval;) |
|
|
Anarchom |
zdar,
Ambient je luxus a asi to nej co na trhu je,jak zpracovanim,tak i materialem,vydrzi,
Mam ho pres rok a je porad jako novej,zipy drzi,nosnost pres 100 kg,bila odrazovka parada,material pevny neprusvitny
Predtim jSem mel homebox growlab,taky naprosta spokojenost,uvnitr stribrna odrazovka,
Co se tyce rozdilu mezi nima,tak podle me zadne nebyly,jelikoz jsem jel pokazde jiny gen,pocty kytek,medium jine a taky cim vic kol za sebou,tim vice zkusenosti,vedomosti,takze nebylo by objektivni to hodnotit,
Mam zname co maji probox a secret jardin,myslim si,ze pro box je hnedka po homeboxu na druhem miste,cenove o par kc dostupnejsi,co se tyce nosnosti je na tom bidneji,ale zase na co 100 kg,tak uspesni borci,abychom v tom susili 100 kg nejsme........
Pak secret jardin,prijde mi,ze prosvita,je to takova lacinejsi sustakovina,ja bych si ho nekoupil...
Co se tyce vysky,odpovedel sis sam,myslim,ze ukocirovat se da kazda kytka,pokud to mas jako konicek a venujes se tomu a nechodis to jen zalivat.....
U homeboxu ideal maleho boxu 60x60x120 ,vleze se do nej i a-wing pokud ho trosku stahnes,dovnitr staci dat pachac a odtah muzes dat nahoru mimo box,na nej.....vlezou se i 4 x11l kvetniky
Pak jeste 80x80x160 tam uz das 9 kytek v 5,7l.....
Stastnou ruku pri vyberu,at to roste |
|
|
sM0g |
Ja si tedka koupil homelab 80l sem spokojen s pevnosti a tesnenim je videt ze je vevnitr podtlak. S nosnosti no uz je to na povazenou. 2xtlumic ventak pachac 2x oscilacni vetrak winga L a uz je to na nej asi tak na unosnou hranici Ale na par mistech lehce prosvita a u zipu ale neni to nic coby mi vadilo. Nemuzu rict srovnani s jinym bo jsem pestil v homemade ale uz jen to ze jsem to mel za hodku a pul naistalovane vse a jeste si stim hral tak uz ted ma velky K. Jen ze svich zkusenosti bych volil vysku 200cm. Starej box mel 160 a nedej boze kdyz se mi do skrine dotala sativa s vetsim podilem genu. At dobre objednas |
|
|
jasse |
Ambient by se mně líbil, jen netuším proč ho chlapci museli udělat takového trpaslíka , kdyby měl aspoň 140 na výšku tak vůbec neváhám. A jelikož chci zmenšovat (čtyři kytky za kolo sou pro mně až, až) ,tak ambient Q80 ač idealně vysoký mě připadá zbytečně velký. Asi budu muset zvolit Growlab jelikož z těch 120 mám fakt hodně velký respekt (vychází mně,že rostlinka by mohla být 45 max 50 cm vysoká).
Ať tak či onak díky moc všem za vaše reakce. |
|
|
skoroduchodce |
Mám Mammoth Tenth Lite 60 - 60*60*140cm za 1410,- Kc, není nic moc,ale za tu cenu staci. jedna 160mm dira na odtah ve strope,jedna160 na pritah ve spodni casti z boku a jedna mala dira z boku na nahore na kabely( vsechny stahovaci).na konstrukci visi zhora CT s lampou. zip na jedne strane z boku,zatim vypada ,ze bez problemu ( jedu treti kolo a lezu tam nekolikrat za den). ve tme prosvitaji v ohybu dirky od šicí jehly,ale bez problemu. neni to nic profi,ale vetsi se mi domu nevejde. urcite bych uz jen kvuli delce CT a stinidel( 50 cm) doporucil alespon 80x80. podlaha je bez vyztuzeni,tam je treba neco dodělat. za tu cenu super a na takove to domaci pesteni naprosto staci. radeji jsem investoval tam,kde to s ohledem na vynos ma smysl. |
|
|
Nebulman |
To: jasse . Tak čo už si čosi vybral ???...ja by som chcel box tiež pre Sativy a dúfam že výška 180cm bude stačiť. Chcem tak Max 3 rastlinky... Zatiaľ najväčší favorit HOMELAB / GROWLAB 80 - 80X80X180CM, už len hardware doladiť ... |
|
|
jasse |
citace: |
Původní příspěvek od Nebulman
To: jasse . Tak čo už si čosi vybral ???...ja by som chcel box tiež pre Sativy a dúfam že výška 180cm bude stačiť. Chcem tak Max 3 rastlinky... Zatiaľ najväčší favorit HOMELAB / GROWLAB 80 - 80X80X180CM, už len hardware doladiť ... |
Čirou náhodou se mi povedlo sehnat starou skříň vysokou 170cm. Tak ji momentálně doupravuju a mám v plánu si na ní odzkoušet ,v jaké výšce se mi povede sativy skrotit. Jinak nebýt tehlé náhody, tak sem byl rozhodnut koupit Growlab.
Díky všem za příspěvky. |
|
|
karlos120 |
Caute vseci.
Za me Homebox, jelikoz ho mam deset let. 120x120x200. Kdysi na pestovani celeho cyklu a dnes jako matkarna. Stale slouzi a fungujou i zipsy ikdyz ztuha, musim je mazat. Budbox se mi zdal vychytany a super diky zelenemu oknu, aby se zrejme nebudily kytky,. Ale ani ne po roce se mi dole natrhl zips takze spokojeny nejsem :( |
|
|
|