| Svahadji | 

Gratuluju k extra zdařené sklizni! 

jeck herrer: na poprvý to neni...  koukni minimálně na podpisy.... | 

| 

| 

| Jeck Herer | 

eso: yeaa,tak sem to myslel :) že hydro jedeš poprvý :wink: 
taky jak říká INDI88 bych ti dal další karmu ale už nemůžu nejde to :D 
Měj se!je to bomba.. | 

| 

| 

| dlouhán | 

taky se připojím ke gratulacím! 
to je prostě massacra! zvládls to na 1+ a až budu moct, zkarmuju tě do bezvědomí ;) 
díky tobě mě to hydro přitahuje čím dál víc kua :D možná dokonce aero, ele až budou chechtáky, teď jsem kostelní myš :( 
brobrou chuť a pořádně kousej :D :mutant: | 

| 

| 

| 

| nice eso :jumper: :jumper: :jumper: | 

| 

| 

| Bombs | 

Paráda. Takhle se mi to fakt libi.. nemam slov! 

uaaa ja chci taky hydro :) | 

| 

| 

| MANHUNTT | 

čusky eso rimmer ,tak ti to vyšlo blahopřeji :beer: k pěknému výnosu :popcorn:.sem rád že si další člověk který dokázal vypěstovat tak zdařilé množství :frog:. Můj čtvrtý indoor  byl bez pěti gramů to stejné :D co si sklidil ty a tady přikládám jak to probíhalo dále :baby: Tady    Podotíkám že to stojí za přečtení od mého z vážení až do konce tredu  :D na názory některých nezletilců  :baby: a nevěřících Tomášů že člověk docela dobře pobaví.... :beer::beer: 

Jednoznačne další K+ k tobě letí.......... | 

| 

| 

| Moltres | 

Manhuntt, to svoje chvástání sis mohl odpustit:D Už se tu chlubíš snad všude! Vím, že máš hezkou úrodu, ale proboha ta samochvála!:) 
Jinak eso, je to fakt precizní prácička, za kterou si smršť krychliček určitě zasloužíš;) Měj se. | 

| 

| 

| C.R.E.A.M. | 

| jednim slovem: nádhera K+ | 

| 

| 

| Smah | 

| kup si odvlhčovačku stojí cca 1500kč najdeš to na netu v grow shopech sem ivděl jen zvlhčovačky ale na netu se dá koupit i odvlhčovačka | 

| 

| 

|