|
sklo za 5 kc mi uplne staci :-D |
|
|
|
sklo , špeka a vapo . ale stejne vapo je nej |
|
|
Sanny |
sklo aj brčko ale faja je gutt |
|
|
|
Z komínu :punk: normálně do krbu se dřevem narvu pár šišek, vylezu na střechu ke komínu a už to frčí :D |
|
|
Mikee |
Mara69 > :D:D borec..
Jinak já obvykle kupuju obyčejné sklo, maj ho všude a za pár kaček ale jinak preferuju drevenou faju.. ta je nej! :) |
|
|
Bad Seed |
Já když hulim v partě tak nejradši špeky, to má takovej svůj typyckej rituál a jinak mám taky docela rád skleněnky hlavně kvuli praktičnosti :) :) |
|
|
Python |
noo tak ja najrades davam vodne bongo cez kybel alebo klasicky dve flase, ale zas ako krajna alternativa mi pride brko, to fakt velmi rad nemam aj ked je to asi iba sila zvyku |
|
|
Lupus |
kdyz sem byval maly Lupus tak sem hulil ze skla :D
pomalu sem rostl a sklo zacal nahrazovat bong (takze vetsi sklo pro vetsiho kluka :D:D:D)
no a tedka kdyz uz su vetsi Lupus tak hulim bud z brk nebo z bonga, sklo mam doma mozna jedno a to sem pouzival na "pechovani" protoze ma jeden konec zataveny dokulata :D |
|
|
DaWe |
u mňa jednoznačne sklo je male a dobre prenosne ale taka kačka(kybel) to je klasika na chatovačky pre hafo ludi |
|
|
ZivyKvet |
nedam nad silu vaporizacie hehe:D ale v krajnych moznostiach uprednostnujem kybel popripade brcko.... nepohrdnem nicim:D |
|
|
goordon |
U mě od jisté doby, kdy byla hodně velká nuda a já se kámoše zeptal jestli má doma kýbl a on nechápavě odpověděl, že ano. Vede právě on :D:D ... ale jinak crackovka taky rullez :-) |
|
|
Hechtel |
Jestli máte rádi bonga tak doporučuju www.bongshop.cz , dobrý výběr i ceny. |
|
|
Vyhul120 |
jak kdy brka bonga šelamy a šlukovky...z čeho de :D |
|
|
Hrnek |
nejradši pekne smotaný brčko ...ale sklo taky neodmítnu |
|
|
camisole |
1.skla
2.bonga
3.brčínka (ale bez tabáku, poslední dobou, už mi to vůbec nechutná míchané, a ještě jak tu sou někteří schopní dat tabak s ganjou 1:1, bléééé) |
|
|
|
Nejraději hulím špeky v kruhu přátel, ale zítra by mi měl přijít bong pro solo chvilky xD Tak se těším jak malej Jarda :))) |
|
|
Bad Seed |
hh, tak to ja si zas vyrobil takovou plastovou fajku. Vzal sem tuzku oddelal sem z ni to cvakaci na konci tak aby mi vznikla jen ta dutinka (lepsi je kdyz je pruhledna) na ten konec misto toho sem dal alobal jako kotlik, ten se musi dobre vytvarovat ale zas aby se neprotrh, zalepil sem to izolackou tak aby sem nemel izolacku tam kde to bude horet a vznikla krasna jednoducha fajka ktera vypada ze 75% jako tuzka a je zcela prenosna a neni krechka jako sklenenka. Je to vyborny na zhuli nekde na hajzlech treba ve skole. Nazhulenou |
|
|
Pestovatel |
Jedinny sposob ako vyuzit silu travy naplno |
|
|
|
NEJRADĚJI SI DAVAM KYBL NEBO BONGO :-P |
|
|
SW0p |
Skleněnky mám nejradši ale i jointy a nějaký bong sem tam mi nevadí, :rasta: |
|
|
Anyndur |
kdyz je ta moznost, tak zasadne blunt, jinak klasicky brk. |
|
|
Irvin |
Ako kedy, mam obdobie kedy najradsej mam brcka, inokedy bong ci fajku. Vo vseobecnosti sa da povedat ze si najviac vychutnavam brcka, je to taka pohodicka pri caji, alebo niekde na luke sa vyvalit, bongo mam najradsej ked sa chcem poriadne vyhulit, fajku pouzivam ked hulim viac krat za den a nechce sa mi motat ani pripravovat bong. Asi tak |
|
|
Chaplygin |
Ty si snad delas prdel s tim zakládáním novych temat :D |
|
|
WeedBurger |
:D bongy, fajfky, plechovky, jointy, vapik.. ne nezbytně v tomto pořadí :D |
|
|
Reggaemanista |
Já nejraději hulim pres čisté sklo s co nejmenším kotlikem, kdysi jsem byl schopny obihavat trafiky a hledat skla s co nejmenším kotlikem, ale to jsem mel ještě tenkrát denně kvalitní Podlampu, nyní mám nejčastěji venek, Podlampu už není tak lehké sehnat jako kdysi...Jinak když je toho vice, tak dam i joint, obvykle z papírku OCB black, nejlépe slimku... |
|
|
ShinDy |
Za mě brko nikdy nezklame, na bongy moc nejsem a ted aktuálně jsem začal použivat vaporizer jinak jsem si posledni dobou oblíbil podání v jídle. |
|
|
STi |
Počatky skla nebo nerez fajfky. Samozřejmně dobry jointem nejde pohrdnout,sem tam blantik i ochuceny a bongo . V autě nebo ve vlaku vapik. |
|
|
Spectrum |
ako kedy... vodne bongo to ale stale dokonci pekne:D |
|
|
Spectrum |
sice aj jontik nie je zly len uz sa cez jona nedokazem tak sundat zial |
|
|
Keir |
U mňa jednoznačne joint. Beriem to ako taký rituál že si ubalím a v chille pokúrim. Bongo je pre mňa ako taký teleport do stavu. Joint je ako most po ktorom sa pomaly prejdeš...
No a druhé najobľúbenejšie je jedlo. V podstate nedávno som začal robiť aj jedlá, a je to naozaj umenie. Kreativita nemá hraníc, a z konope sa dajú robiť aj iné veci ako mlieko, brownies a cookies. Veľa ľuďom nedochádza, že je milion receptov a stačí zapojiť fantáziu a dajú sa vytvoriť naozaj úžasné jedlá, z ktorých samozrejme nemožeš zjesť moc lebo ťa zničia :D Celkom som si obľúbil horúcu čokoládu. Na zimu výborné lebo aj príjemne zahreje :) |
|
|
DrGrinspoon |
Bongo, inak mám Vulcano a Pax3 vaporizéry, okrem toho občas nejaká fajka sklo či plechovka. Jointy už pár rokov nie |
|
|
Austenit |
Jointy už tři roky ne, po třech letech dávám příležitostně jen pečený produkty :D |
|
|
Doupinson |
používá někdo u huleni z bonga aktivní uhlí ? pro mě je to už naprostá nezbytnost, krásně to kouř filtruje a čistí, narozdíl od vody docela efektivně |
|
|
DrGrinspoon |
Aktívne uhlie je naozaj pecka, ale pre pravidelného fajčiara ako som ja je s tým priveľa roboty. Občas keď mám problem s dýchaním nasadím uhlie a dym naozaj menej dráždi ale pri dennom fajčení to nepoužívam, po 3-5 bongach sa to proste upcháva a nebaví ma to stále vymieňať |
|
|
Dead Cat |
Poslední dobou jsem přišel na chuť vaporizaci a prakticky už jen vapuju. Před tím skleňenky s malým kotlíkem, nebo vlastnoruční dřevěný dýmky s kotlíkem vyloženým lechem. Vždycky takový jednomužný záležitosti. Brka už dávno ne. Mají velkou spotřebu a tabák mě ničí. |
|
|
The OG |
dabs & wax nectars, crystals, BHO, cistý blunty, vyjimečně ruzny designový bongy a vappin', občas nejaký cookies..
sklenky sem dával taky pěkný vzpomínky, občas takový ty vymazlený skla, kdy jsme motali na kotel různý roses, suns nebo třeba reaktivní RPG hlavice :D |
|
|
karlitos |
Radši bong (mám takovou menší sbírku) , ale dam i kýbl. Sušenky nebo mléko, taky neni k zahození. Papírek si dám jen ze slušnosti když někdo pošle, a šlukny vůbec no) |
|
|
shakes*89 |
Klasická skleněnka - je to inkognito hlavně před ženou :D a vždycky miluji ten první potah z čistého sklíčka :P |
|
|
messimen |
Sklenenka je nejvíc 😁 |
|
|
Austenit |
Měl bych otázku. Když budu kouřit jointa přes klasický cigaretový filtr, tak co se z něho ztratí nejvíce? CBD, THC? Vyhodnocovali jste to už někdo z vás? :D Já už pár dnů to používám a přijde mi ten stav úplně jinej :D |
|
|
Raptor07 |
Klasicky retko 👌🏻😄 |
|
|
Calvados |
Vlastnoruční dřevěný dýmky - šlukovky. Hlavně ta výroba je super. Po hrubým opracování přijde broušení a to pak je meditace, na konci je smirek 1000 to už si vyloženě užívám, někdy (vyjímečně) přijde i přeleštění jelenicí. Jedna dýmka = 3 až 5 hodin meditace :-). Většinu dýmek rozdám. Teď si vyvíjím nový tvar ala lžička, takový trychtýřek kam se materiál dobře nacpe a dobře se nabere drť z dlaně. Brko jsem se nikdy nenaučil pěkně smotnout, takže nula. |
|
|
YngwieM |
citace: |
Původní příspěvek od Austenit
Měl bych otázku. Když budu kouřit jointa přes klasický cigaretový filtr, tak co se z něho ztratí nejvíce? CBD, THC? Vyhodnocovali jste to už někdo z vás? :D Já už pár dnů to používám a přijde mi ten stav úplně jinej :D |
Zkus uhlíkový filtry určené přímo pro brka, třeba to bude lepší. |
|
|
Nonm |
Nejlíp je pro mě kouřit z OCB nebo z čísté skleněnky. |
|
|
|