| 
| Legal Buds / Legální náhražky marihuany - Klikni zde pro originální téma |  
| 
| 
| 
|  |  
| myslim, ze to spojeni nebylo uplne moudre. Lefal Buds, je podvod. To druhe, neni tak uplne podvod. Je to proste smes ruznych bylinek, ktere jsou samy o sobe vice ci mene psychoaktivni. Podle toho co o nich vim, a ze jsem jich oddelene zkusil hodne, tak by to mnelo mit slibovane ucinky.
 Ale gajna to rozhodne nenji
 |  |  |  
| 
| 
| absinthová víla |  
| praxer: jo, tohle jsme si kdysi koupili v holandu, nevěděla jsem, že to prodávaj už i u nás. nicméně je to akorát pěknej kekel po chuťový stránce, jinak to s houbičkama nemá absolutně nic společnýho 
 a krom toho viz. složení: sušené listí malin a maté, sušené žampiony :teef:
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| jje jsem nevedel ze by to nekdo bral vazne! |  |  |  
| 
| 
| MadEGGA:() |  
| fakt bych si to koupil :D i kdyby tam nastrouhali mexicky klobouky tak prcat..  kdyz to roste vsude po CR.. |  |  |  
| 
| 
| Mishelou |  
| vole ! nejdřív si prolez forum :faq: . Než se do tebe pustí stará chátra  :rip: |  |  |  
| 
| 
| Amuab |  
| no tak to je zajímavé..ale bude v tom nějaký fígl..napadl mě třeba takový, že píšou, že je to legální a někde třeba v průběhu objednávky bude, že si máš zkontrolovat legislativu ve tvé zemi.. |  |  |  
| 
| 
| xtraa |  
| Jó strašně výtlemová záležitost - ten týpek co mu za to zaplatíš se bude smát jaxvině... |  |  |  
| 
| 
| jude |  
| jo......OT thread :D ne, urcite do neni MJ
 |  |  |  
| 
| 
| Mr.MEN |  
| Todle jsou prej sr----, todle je určitě lepší Skunk. 
 Každej si to tam jen chválí!
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| vegetalismus.cz botanic.cz
 - tady najdete šalvěj i hromadu jinejch věcí
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| Ozkoušel už někdo ty LEGAL BUDS? účinky, postřehy, atd.... |  |  |  |