Spacy |
to Ramon_Dexter:Bylo to z hlavne z duvodu ze chodila s tim mym kamosem.... A taky kdyz to brcko poslu tak moc neresim kdo vsecko bude hulit pokud to fakt neni nejakej debilek..... klidne at si pohuli,ale at mysli i na druhy... |
|
|
|
spacy: ohó, myslí i na druhý? To bys po těchhle sockách chtěl moc. Dyť jejich chování se točí jenom kolem nich samých, tak proč by mysleli na druhý...
Pokud se dostanu do společnosti lidí, který takhle tlakujou, upozornim je. Pokud tlakojou a soukromničí i nadále...no, nehulej.
Takhle jsem přišel o dá se říct nejlepšího kámoše. Začal se chovat jako absolutní hovado. |
|
|
Spacy |
citace: |
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
Pokud se dostanu do společnosti lidí, který takhle tlakujou, upozornim je. Pokud tlakojou a soukromničí i nadále...no, nehulej.
Takhle jsem přišel o dá se říct nejlepšího kámoše. Začal se chovat jako absolutní hovado. |
jojo tohle uz taky praktikuju ale stejnak za tu nejvetsi svini sem vzdycky ja... |
|
|
|
spacy: ...jseš za svini ve chvíli kdy jim nevyhovíš, jedno o co tě žádaj a jedno proč jim nemůžeš vyhovit...
Proč se s takovýma lidma stýkat? |
|
|
Chachec |
Ty vole tak Spacy tak ta marka ta si zaslouzi pesti do rozkroku. Ten jeji kluk taky. Vic k tomu dodavat neni ani potreba. To ja mam stesti ze v nasi parte se zhulujem tak nejak navzajem a kdyz nekdo nema matros, tak ma jiny specialni vecicky :-D. |
|
|
Spacy |
Jo jasne Chachec takle to taky funguje... Zhulujem se pohoda ale vzdycky se nekdo najde kdo jen a jen vyuziva ostatni.Ten jeji kluk me taky zhuloval a ja jeho.Toho sem vubec neresil. Pak sem jen rekl co se mi nelibi a hned se urazila...... znate to holky sou v tomdle trosku jiny.spis me rosekava ze ja chodim este do skoly a ona vydelava,bydli u rodicu takze picu plati...a nemuze koupit ani posrany Gecko a zhulit me aspon jednou....
jak rekl Ramon_Dexter "Proč se s takovýma lidma stýkat?" |
|
|
crackonos |
Mě už začíná srát jeden maník, s kterým sedáváme v jedný takový boudě u nás. Celej večer neřekne ani slovo, nezapojí se do žádný diskuze, jenom čeká a vysloveně číhá na to, až se má balit špek, to je najednou samá sranda a trapná historka, pak ho člověk zhulí a on si sedne a mlčí zbytek večera nebo aspoň do tý doby než se balí další. A dřív jsme zjistili, že kámošovi kradl fuko...mrdat na takový kokoty a to kokotům možná i křivdím. |
|
|
TouchWood |
Původní příspěvek od crackonos
Mě už začíná srát jeden maník, s kterým sedáváme v jedný takový boudě u nás. Celej večer neřekne ani slovo, nezapojí se do žádný diskuze, jenom čeká a vysloveně číhá na to, až se má balit špek, to je najednou samá sranda a trapná historka, pak ho člověk zhulí a on si sedne a mlčí zbytek večera nebo aspoň do tý doby než se balí další. A dřív jsme zjistili, že kámošovi kradl fuko...mrdat na takový kokoty a to kokotům možná i křivdím. |
u nás se tyto osoby nazývají odborně mlčochové - zahajují mlčoch party - ticho (pokud není model) - jakmile se na obzoru objeví spasitel (ganjalord, a jemu podobní, jenž boží plevel u sebe sušený vlastní) jsou hovorní, čilí, přátelští - > zhulí se (vysockují) a jdou domů :frog:
jednou o tom natočím film ;) |
|
|
|
nemůžu si pomoct, musim to napsat.
K dnešnímu dni, se tenhle trýd drží už 4 roky a 2 dny.
To je hezký, ne? |
|
|
Celller |
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
nemůžu si pomoct, musim to napsat.
K dnešnímu dni, se tenhle trýd drží už 4 roky a 2 dny.
To je hezký, ne? |
To je sice hezky:)
Ale (socky a prisravaci se taky drzi:():D |
|
|
|
Pivo kupuju jenom kámošům, který si zapomněli love......tak asi takhle :D
Jinak se mě nikdo neptá, protože jsem pak agresivní, uřvanej a posílám lidi do prdele :D |
|
|
Spacy |
taky dobry reseni :D |
|
|
raStaVK |
:) tak najdu sa taky co ked vidia ze nieco mas a si v dobrej nalade
tak za tebou pridu ako najvetsi kamosi, ja im samozrejme nabijem
a nic od nich necakam aj ekd slubuju ostoset, :D sranda je potom
sledovat ako sa ti vyhybaju::D na tom sa smejem stale :rasta:
peace |
|
|
|
taky znam takovy lidi ale nejvic me dostal kamos y .....zhuloval jsem ho asi pul roku a on furt nic ale to jsem jeste prekousl. jednoho dne jdu s kamaradem x na brcko a tak se o nem bavime a rika me ze kamarad y ma huleni ale ze ho s nama hulit nebude prej ze si ho zhuli s nekym jinym prej ze my mame huleni a prej ze ho vzdycky zhulime.... a ja jsem si rekl a dost....potkal jsem ho tejden pozdejc a ptal se me jestli ho zhulim no a ja ho poslal do prdele a je to........mam pokoj......socky zasrany |
|
|
Divoženka |
myslíte si, že je rozumný podat pomocnou ruku člověku bez domova? Zajímá mě,jaký je riziko, že mě potom na ulici bude třeba opakovaně žádat o další nebo líp řečeno, nastavíš dlaň a on ti urve celou ruku... |
|
|
HorrigEn |
znam dost bezdomovcu, mladych i starych a vzdycky rvali celou ruku.
na druhou stranu ja se naivne vzdy snazim pomoct. |
|
|
HA-de-SH |
2Divozenka: i mezi bezdomovci jsou slusni a "neslusni"... my treba se zenou obcas pri nakupu v mistni katedrale konzumu koupime jednomu typkovi starsimu, ktery tam prebyva bez strechy nad hlavou, cigara, susenky, bo mu dam naky to kilčo.. a nikdy se nestalo, ze by to vyzadoval, kdyz sme sami neprisli, naopak vzdy velmi slusne dekuje a manzelce od te doby pomaha, kdyz s necim okolo nakupu potrebuje... ale bohuzel ne vsichni jsou takovy, vetsinou mladsi rocniky tuto miru slusnosti nevykazuji (takovi ti homeless-punk apod.)
rozhodne stoji za to pomoct! ale bohuzel se nekdy clovek muze zklamat...
edit. jeste maly dodatek, tuhle zimu nam primo mezi panelaky umrznul jeden z mistnich bezdomovcu... desi me, ze stacilo, abych kdyz bylo onehda -20, sesel dolu a pustil ho vyspat dolu do vchodu (prestoze by se mistni druzstevnici posrali), a mohl tu jeste byt :( domu bych si ho nevzal, precijen mame male dite a neznal sem ho tak, aby to nebylo velke riziko, ale minimalne to co sem psal sem udelat mohl a mel, jen mi to proste nedoslo... |
|
|
lolecnakonec |
no ja znam jednoho bezdomovce - araba a ten je uplne vklidu. mozna proto ze vubec nechlasta jako ostatni bezdomovci, ale huli travu :-) |
|
|
Jack_Herer |
Jeden můj kamarád má fakt nechutný a dost brutální zážitek s cikánskými sockami.
Jednou takhle šel úplně zhulenej po ulici a z ničeho nic se k němu přidala banda 4 cigošů a oni hned na něj :"Hele, nemáš nějaký hulení?" Tak on jim odpověděl, že ne, páč těm cigánům něchtěl nic dát, jelikož už toho ani moc neměl. A oni na to:"Ale určitě máš!" A on zase, že fakt nic nemá. No a sotva jim tohle řekl, tak se normálně nasrali a začali ho mlátit. Kopali do něj a bušili pěstma, no prostě hrůza, nechtěl bych! Největší dojeb na celý týhle historce je fakt, že tou doubou bylo na tý ulici celkem dost lidí, ale nidko se ani nezajímal, proč se tam perou, i když to jasně muselo vypadat, že ti 4 cigáni ho jen tak bez důvodně napadli! :busted: Když už vapadal, že má dost, cigoši ho okradli o trávu a peníze a normálně vyzdrhali. On pak přišel ke mně domů, už ve dveřích jsem se ho ptal, co že se mu to stalo, že vypadá tak rozsekaně, tak mi všechno řekl. Pak jsme zahulil a už to bylo v pohodě...
Od té doby si už oba dáváme moc velký pozor, abychom zhulení nepotkali cestou nějakou větší bandu cigánů! :rocket: |
|
|
Divoženka |
No právě ,slušní a neslušní. Máme tu dva sektory, jeden, přesně vyzevlený povaleči, fetky,špíny a ty drží při sobě. Mají dokonce i dům nad hlavou, oskvotovali jeden barák ,ale podle mýho si to ani nezaslouží. Chovaj se k okolí sprostě atd..Ale je tu jedna paní, chodí pořád sama, nikdy jsem ji neviděla se někde válet zkalenou, nebo že by fetila, a nikdy jsem ji neviděla dělat veřejnou ostudu. Netahá se ani s vyzevleným sektorem hehe. Třeba seděla v parku a přišli ji otravovat dva vytéčkovaný týpci a pořád do ní hustili a ona dělala,že je němá. Vidím ji akorát buď někde schovanou nebo jak někde svačí nebo bufetí. Taky je docela divný ju vidět,když si třeba někde přelívá vodu z kašny,aby se mohla umýt , nebo jak se češe na ulici, a když je teďka ta brutál klada, a vidím jak sedí třeba na novinách kousek pod barákem, mám na hovno pocit. nechci si ale zas hrát na ženu dobrodějku, ale stát se to může každýmu. Každej to sice říkáme, ale nedovedem si to ani představit. A tato otázka viz ---myslíte si, že je rozumný podat pomocnou ruku člověku bez domova? Zajímá mě,jaký je riziko, že mě potom na ulici bude třeba opakovaně žádat o další nebo líp řečeno, nastavíš dlaň a on ti urve celou ruku...----- mě prostě vždycky napadne.. |
|
|
tvrdosovce |
Jasne su tu taky,to su vsade, ale takych ja hned odondim,ale su aj normalny ktory pomozu, no tych je neurekom malicko.ale tak viete ja som taky ze neviem povedat nie,napr. predvcerom domna ondil takzvany kamos ze preco davam vlastnu desiatu bezdomovcovi a ja mu na to ze co mi davas na travu by si mu mohol dat, ten bezdomovec ked aj na prvy pohlad nevyzera je velmi vzdelany,prijemny a podakuje aj viac krat, viem desiata mu moc nepomoze no ja mam dobry pocit a stale chcem viac a viac pomahat. |
|
|
|
Původní příspěvek od Celller
To je sice hezky:)
Ale (socky a prisravaci se taky drzi:():D |
no hele sám za sebe můžu říct že už ani socek moc neni...za poslední asi tak dva roky ze mě nikdo na brčko netahal...jenom pár kámošů, který jsem milerád zkouřil tak že nemohli chodit... |
|
|
Lampick |
Divoženka: No ja si myslim, že to riziko, že podáš komukoliv dlaň a on ti utrhne celou ruku je tady vždycky. Na druhou stranu, když říkáš že si ji nikdy nevidela sfetovanou,popř.se někde válet ožralou tak můj názor je, proč trošku nepomoct??
Asi bych si domů nikoho z ulice nenastěhoval, to je IMHO dost velké riziko, ale proč jí třeba nedat nějaké staré vyřazené oblečení když je taková kosa,popř.donést něco k jídlu atd...
Jak říkáš, může se to stát fakt každému a pokut je fpoho tak proč ne?? Myslím, že je lepší pomoct nekomu slušnému takhle, nez dat byt jen třeba 5Kč nakeemu alkačovi před obchoďákem, ktery si za to hned poběží koupit lahváče, anebo až "vydělá" víc tak rum.
Každopádně pak napiš,jaxes rozhodla a jaxi u ní dopadla. Lam. |
|
|
nero |
Tak dneska se mi stal další případ kdy sem prokoukl jednoho až do teď dobrého kamaráda zavolal sem mu že sem něco málo sehnal a jestli by nemněl zájem a on že jo mno sesšli sme se sedli a za chvilku přišel pro mně neznámej týpek že je tu a kde to je mno a ten kamarád mi ho začal představovat mno atd tak sem to vzal jenomže za 5 min přišli další a sinmi další a stěmi dalšími další najednou kolem mně bylo tak 12 lidí kteří začali mít keci typu že nemaj vječnej čas a ať to konečně ubalim tak sem na ně hodil BOBEk a odešel a pak sem se dozvěděl že to celé spunktoval ten "dobrý" kamarád a když sem se ho zeptal co to mnělo znamenat odpovjeděl jé aby tě neubylo a že ostatní sou stejně lepší kamarádi než sem já (věděl že sem právje mlel nouzi s býdou ) jee to sem se nějak rozepsal ...:D |
|
|
Time |
Divoženka:podey prstík v podobě třeba nějakýho oblečení nebo jídla jak někdo psal , promluvíte si a budeš moudřejší ;) každopádně máš můj respekt . Osobně mě mrzí že 95% bezdomovců kalí první ligu a to je pak každá pomoc hodně těžká , zprvu by se asi mělo začít u toho chlastu , je to smutný . Ale příjde mi ,bohužel,že spousta lidí v týhle pozici je se svým "postavením" spokojená, smířená a resp. jen přežívají , ale bude to zřejmě tím že chlast jim bere všechny síly .... teoretik |
|
|
c.u.b.e |
Ja celkem chapu, ze dat neco na zkur kamosovi je v pohode, pokud to ten kamos s touhou po huleni neprehani zas tak moc. Co ale fakt nepochopim, jsou uplne cizi lidi, kteri kdyz me vidi hulit, tak hned pribehnou jestli si muzou taky dat. Jednou takhle prisla typka, ktera rekla ze udela cokoli, abych ji dal prda. Nejlepsi co me v ty chvili napadlo, bylo to, ze jsem ji nechal 5x rychle za sebou rict Libra, dolar, rubl :biglaugh: |
|
|
Mr.MEN |
No těch co u mě klepu na okno je pár ostatní neví kde bydlím. :D
Ale co se mi stalo když jsem z kámošem balili jointa. Přišel nějaký týpek ukazoval na to a říkal kaufen pak něco řekl anglicky a nějak jsem se dopídili že by něco koupil:D. Opodál byli ještě jeho dva kámoši, tak kámoš ukázal jestli by nešli zahulit jointa tak všichni přišli:D. Zbalil jsem jointa a všichni jsem se zhulili a to jsem si nerozuměli ani slovo nohama rukama jsem se tak nějak domlouvali. Jeden z nich trochu uměl i česky ale jen pár slovíček. Nakonec jsem mu odtrhal od pálky pár g. On by mi to i zacvakal skoro mi 200Kč narval do ruk. Ale nechtěl jsem proč taky.:D
Docela haluze z Rakouskýma klukama. Taková pěkná vzpomínka. Komu se tohle kdy stalo? By mě zajímalo jestli by mi dali v Rakousku něco.:D |
|
|
Flop |
Mmm klasika, občas přilezou 'kámoši', koukaj jak balim a ještě maj kecy že to je nahovno seno a že to balim jak debil a proč ten papirek odtrhavam atd...
A po těchto kecech chtěj úplně samozřejmě pohulit a když jim člověk nedá tak koukaj překvapeně jak kdyby se proti nim spiknul celej svět nadavaj atd. Nemam rád takový... |
|
|
|
Jestli můžu poradit - přestaňte na nějakou dobu hulit (nebo aspoň to tvrďte a hulte potají, nebo jen s nejbližšíma) a uvidíte, jak se krásně "profiltruje" vaše okolí :) Fakt to funguje ... |
|
|
tekknou |
Původní příspěvek od denyg
Jestli můžu poradit - přestaňte na nějakou dobu hulit (nebo aspoň to tvrďte a hulte potají, nebo jen s nejbližšíma) a uvidíte, jak se krásně "profiltruje" vaše okolí :) Fakt to funguje ... |
Je to smutné ,ale je to tak ,opravdu to funguje, dobra metoda k oddeleni zrna od plev;).. |
|
|
SmallDudeZombie |
Mně ani nevadí když hulím a někdo se kemně přisere a zahulí semnou, teda když to není takový hrdina díky kterému jsem změnil trošku názor na zhulování ostatních v situaci kdy si semnou v jednom nejmenovaném klubu zahulil a složil se že, dvoumetrový machřík ještě mě nedočkavě hecoval ať už to zapálím. . . :baby: idiot.
od té doby bych radši lidi nezhuloval pač z toho může byt akorat průser. Ale co mě dokáže vytočit je, příklad poslední co sem zažil . po silvestrovské kalbě kde se vyhulila tuna mojeho matroše se balím k odchodu a dojde zamnou jako nejvetsi somrák jeden typek co byl přítomen a jestli bych mu prý nemohl ještě nabít sklíčko ať se tu pak můžou zhulit ... ty vole ... moje nervy ... picus !!!! příště řeknu, NE. cocksucker. :jerk: :flick: |
|
|
durexman |
Původní příspěvek od SmallDudeZombie
Mně ani nevadí když hulím a někdo se kemně přisere a zahulí semnou, teda když to není takový hrdina díky kterému jsem změnil trošku názor na zhulování ostatních v situaci kdy si semnou v jednom nejmenovaném klubu zahulil a složil se že, dvoumetrový machřík ještě mě nedočkavě hecoval ať už to zapálím. . . :baby: idiot.
od té doby bych radši lidi nezhuloval pač z toho může byt akorat průser. Ale co mě dokáže vytočit je, příklad poslední co sem zažil . po silvestrovské kalbě kde se vyhulila tuna mojeho matroše se balím k odchodu a dojde zamnou jako nejvetsi somrák jeden typek co byl přítomen a jestli bych mu prý nemohl ještě nabít sklíčko ať se tu pak můžou zhulit ... ty vole ... moje nervy ... picus !!!! příště řeknu, NE. cocksucker. :jerk: :flick: |
kdyz je tipek v pohode tak proc ne.... :D:D |
|
|
SmallDudeZombie |
Původní příspěvek od durexman
kdyz je tipek v pohode tak proc ne.... :D:D |
Jo šak není problém příjdi si taky :D:D
Edit. Pro vysvětlení zvědavému durexmanovi :D , pointa je v tom, že jsou lidé kteří dokaží konopí a jeho kvalitu ocenit, a jsou lidé kterým je to šumec-všechno jedno hlavně se zhulit. |
|
|
Hrnek |
me ani nevadí zhulovat ostatní co nemaj pac ve směs to jsou moji dobří kámoši tak proč ne ...ale nejvíc mě serou cigáni(nejsem rasista jemi jedno jestli je modrej,černej nebo fialovej s puntíkama)seremě ta jejich zasrana mentalita kdyz je jenom vidim jak chodej po měste a koukaj coby ukradli nebo koho by vobložili..a stim že když je potkam tak cituju"nn more jak je nemáš nejaky hulo" nemam,fakt nemam "nnyy more my víme že mas dej aspon na žílu" ja fakt nemam .."more si podvodnik .. jednou spatne skoncíš" jinak pocházim z jednoho severočeskyho mesta takže si asi dovedete predstavit kolik jich tady je .. a nenejvíc me na tom sere to ze odeme nikdy ani nevideli krapet hula ,ale skoušej to pořád,,. |
|
|
|
No já rád rozdávám, ale všeho s mírou. Obdaroval jsem všechny, který mě zhulovali dřív, ale dal jsem i lidem, co je skoro neznám a to beru jako největší chybu. Třeba moje sousedka je fakt "super", znám jí tak trochu, nikdy jsme se spolu moc nebavily, máme totálně jiný hobby atd., jen jí zdravim a 2x jsem jí v hospodě dal na brko. Od tý doby mi neustále píše sms jestli jí ještě něco dovalim. Navíc píše i kámošum, který ode mě dostali podíl, takže demence největší.
Příště si dobře rozmyslim, komu dám na košta a koho pošlu někam...... |
|
|
|
Klasická otázka: "Nemáš něco na pista?" no dyyť vždycky mám! "jo, a máš dýmku nebo papírek?" , "hej nemám ale seženu"...za pět minut je tam a řekne "sehnal sem ty voe a nabořiš mě i na večer na prda?" hmm joo jenom si dé:))a po chvilce "a nemáš cígo?" to se potom rozbrečim smíchy:)) |
|
|
camisole |
nejhorši bylo když jsem naučil kouřit mojeho kámoše, teď udělá pro zahulení všechno, přebírá kámoše, a dělá jaký s nimi není ,,kamarád" ano je, ale pouze do té doby, kdy je co hulit, jinak si na ně ani nevzpomene, jak smutné, leč pravdivé |
|
|
|
no já sem rozdal možná tak pětinu sklizně ale jen těm kteří si to zaslouží .)
dycky od toho října do ledna je to v pohodě jakž takž ptž má hodně lidí...ale už to začíná :eek: :D nemám, nehulim, a ty červený woči tě probodnou hajzle :flicker: |
|
|
|
No.. u nás se to už spíš dělí na ty, kteří nehulí než na ty, kteří hulí... jenže nejhorší je, že z nich pěstuje hrstka lidí a ostatní jen parazitují... sranda byla v létě.. kolem mě se točili ti praví kamarádi, protože moc do papírku nebylo... a po sklizni, když jsme po škole nebo v knajpě skočili na brčko, se ten kruh přátel razantně znásobil... mně nevadí zkuřovat ostatní, když stejně pěstuju pro radost.. ale aby se každej tvářil jak nejlepší kamarád, jen aby se zkuřil.. to nemám rád.. |
|
|
canabis.for.men |
Mě nevadí skuřovat lidi u kterejch vim že mi to třeba nikdy novotočej. Ale vadi mi když někdo koho skuruju a on treba zrovna bali speka nebo nabiji dymku. A ja se zeptam jestli bych taky mohl. A on rekne sorry ale asi ne. Takovej typek ma utrum. |
|
|
durexman |
Původní příspěvek od SmallDudeZombie
Jo šak není problém příjdi si taky :D:D
Edit. Pro vysvětlení zvědavému durexmanovi :D , pointa je v tom, že jsou lidé kteří dokaží konopí a jeho kvalitu ocenit, a jsou lidé kterým je to šumec-všechno jedno hlavně se zhulit. |
ja to pochopil, jen sem to rikal for fun ,) |
|
|
ganja-steve |
Původní příspěvek od opravdovýHrdina
Klasická otázka: "Nemáš něco na pista?" no dyyť vždycky mám! "jo, a máš dýmku nebo papírek?" , "hej nemám ale seženu"...za pět minut je tam a řekne "sehnal sem ty voe a nabořiš mě i na večer na prda?" hmm joo jenom si dé:))a po chvilce "a nemáš cígo?" to se potom rozbrečim smíchy:)) |
to zazivam kazdej den... je to vsude stejny. paraziti |
|
|
Jimmy |
Tak přátelé, také přispěji svým dílem do mlýna, který nakonec všechny socky semele. Po pololetí nedělám před rodiči nic jiného, než se učím. A tak už 3 hodiny ležím na posteli a mobil, založený mezi učebnicemi načítá jednu stránku Groweru za druhou. Přečíst celé toto téma na mobilu dá práci, to mi věřte. Ale k mému zážitku: Začal jsem denně hulit na jaře roku 2009. Začátky mé huličské kariéry mě provázel jeden z mých kamarádů, zasvětil mě do základů balení, s ním jsem si koupil své první bongo, s ním jsem se potil v autobuse na makedonských hranicích při podezřele důkladné kontrole a tak dále... Skoro pořád jsem ho zhuloval já, on sem tam něco donesl ale nevadilo mi, že mi zhuly skoro nevrací. Teď už mám jiné dva super kámoše :david: :david: , kteří mi zachraňují život, když nemám co do kotle a naopak. Ovšem se starým ''kamarádem'' se stále stýkám na tréningu a to je právě můj, respective jeho kámen úrazu. Nikdy nic nevypěstoval, přesto, když jsem mu ukázal můj projekt Mikrokýbl, sklidil jsem výsměch (Lol, co chceš vypěstovat v nějakém kýblu ?). Když jsem sklidil chtěl to vidět, tak jsem to vzal na trenal. Ukazal jsem mu to, pohoda, šel jsem na plac, odtančit se svou sexy partnerkou sólo, on zatím sám v šatně. Za mou štědrost se mi odvděčil tím, že mi z pytlíku Top 44 o obsahu 15 G asi 3 G ukradl. Dokonce jsem viděl zbytky svých palic v jeho drtce. Takže takové ku#vy jsou v mém okolí... Napsat tohle na mobilové klávesnici mi dalo zabrat ;-) |
|
|
storm1249 |
Taky přidám svůj zajímavý postřeh :D Byl říjen,po sklizni,dobrá nálada,venku sluníčko a u sebe množství "větší než malé".Užíval jsem si v parčíku u nás ve městě s partou kamarádů a pár lidmy,kteří asi zavětřili stopu a byly tam s náma taky.Hulili s náma,známe je,jsou místní ale nikdy jsem se s nima moc nebavil.Tak jsem jednoho požádal jestli by mi doběhl asi 50 metrů do krámu pro colu a rum.Dal jsem mu peníze,přinesl mi to všechno ok,dal jsem mu na brčko jak jsem slíbil a pohoda. Najednou se mě zeptal jestli bych mu ještě něco neprodal,že má asi 30 korun a že by chtěl ještě něco.Tak sem mu dal za 30 tak něco kolem jedničky a sedíme sedíme a najednou říkám: "Ty hele,kde jsou ty peníze co ti zbyly z toho nákupu ? " .... Jistě že sem mu prodal za svoje peníze co mu zbyly z nákupu,v tu chvíli sem si to neuvědomil protože... znáte to :D S takovejma lidma jsou fakt nejlepší zážitky... Pro dobrotu na žebrotu fakt |
|
|
brumla |
jo jasne ze su taci lide.. chce to jen odvahu a koule na to jim neco rict. me se to stalo jednou dost masivne to sem chtel poradne dobre kamose pozvat a mel sem takovu fest peknou asi gramovou uplne betovonou palicku hehe skanouru. tak sme sedli ven na lavicky pekne do prirodky k mistni telocvicne a je to na vesnici jo pro upresneni a zacalo se drtit obrovska kopa drtky :-D a najednou kde se vzalo tu se vzalo asi ctyri pet typku ktere sem znal jen tak od videni byli starsi a ja jsem nemel odvahu jim nic rikat.. tak sem to dobalil ale nalada na bodu mrazu obrovskej blunt obehlo to jedno kolo a blunt nebyl typci nerekli nic jen se bavili s starsima a odesli. a sem tam je vidavam ale jako by me neznali jojo to jsem jeste nemel koule doufam ze kdyby se mi to stalo dneska tak bych se zchoval jinak uplne sem na to zapomnel ale diky tomuhle dredu sem si vzpomnel a trosku me to ubiji :(
jinak mam taky par kamosu, co spise nemaj kacky a nepestujou, tak ty zhuluju rad a vim, ze jak maji, tak se radi podeli :) |
|
|
Marselos |
Mám taky docela dobrou vzpomínku a takovou sedím si s kámošem v parku balíme béérko no a najednou si dou náký tři tipci ramena široký jak kontejner namaštěný (namyšlený) a jeden se z nich se odpojil a šel k směrem k nám asi viděl že něco balíme tak došel k nám nic neřek prostě došel až ke mě no a to béro mi sebral z ruky tak na něj tak čumím a říká nákej problém a já na něj no jasně to béro patří mě no a on no a že prej je tet jeho,si říkám v duchu kéž bych měl tet u sebe svého kvéra nabitejma gumovejma projektilama ten by dostal hrozně člověk proti takoví korbě jinak nic nezmohne.No a pak ve finále měli keci ještě ty dva naštěstí je ten pičus co mi sebral to béro tak je uklidnil tím mí bérem no a když už se vzdálil tak jsem vytáhl na další cígo no a to jsem smotnul a vyčoudil a jen se smál takovejm ubožákům. |
|
|
Hy3nA |
no vidíte,tak to ja jsem snad fakt, v tomhle ohledu, stastnej clovek..
naposled,co si pamatuju, tak otravoval takovej cernoch porad, na moje narozky, a tak nakonec kouril z blunta, co sem dostal...
ale jinak, třeba kamarádi..po tom,co jsem to tady cetl sem si rikal, že to proklepnu!:!Dpsal mi kamoš, že jestli pujdu ven, tak sem psal, že jo, ale že nic nemám..a když mi přišla odpověd, že no a co, že on sežene,atk sem měl fakt radost. ostatně v okolí mám dost lidí,který vživotě nesomrovali a dost často zvali:)
ale kde bydlim vam neřeknu :P :teef: |
|
|
Pestovatel |
Mna najviac nasral jeden typek ktoreho som asi 2 mesiace vkuse zhuloval zo svojho outu , a ked sa mi vycerpali zasoby a uz nebolo co hulit tak mi nebol ochotny navarit ani jedneho posrateho sluka ...''CITUJEM'': Fakt sorry ale mam tu iba na 3 bonga bracho ... curak ........ |
|
|
chuck53 |
Jak už psal někdo vepředu, mlčochové to je mor společnosti. Nemusí být agresivní, socky nebo nějací extrémisti. Ale mlčochismus je nejvíc čím se mohli provinit:D
Jeden známý je mlčoch (řekne tak 20slov za hodinu-když má formu). No a je to sním fakt kruté. Představte si, že jdete s někým ven zahulit a celé dvě hodiny si mluvíte "sami pro sebe" . Ten dotyčný navíc mluví hrozně potichu a je brutální introvert, takže v půlce věty už nemoduluje hlasivkama a jen trochu hýbe rtama jakoby mluvil. Takže se 3x zeptáte " COŽE? " a pak mluvíte zase sami:D:D
No a netrvalo dlouho abych zjistil, že taková společnost není pro mě. Po nějaké době mi náš "obchod" s mlčochem začal vadit.
Já jsem ho zhuloval, a on mlčel. No není to paráda? Úplně stejné jakobyste pokecali z mostním pilířem a vyházeli trávu do řeky:D:D
(Jen tak na okraj. Tenhle člověk nechce sadit, protože "to kdysi v 15 zkoušeli a pokaždé jim to někdo ukradl".. Dost hloupá výmluva že? po tolika letech a změně bydliště:D) Ale hulit by se mu chtělo. Nikdy po mě nic nechtěl a je to slušný člověk, vzdělaný a inteligentní. Jen mu to je k hovnu, když si jede svoji "mlčoch party" a nikdo o něm ani neví..
Zkrátka a dobře po čase zjistíte, že byste mohli vláčit třeba pytel brambor. Nebudou tolik hulit a nakonec si je můžete i uvařit k obědu..
Už sem mu hodněkrát nadhodil, že mlčochismus nebudu tolerovat. Schodli jsme se na tom všcihni s kámošema (máme je společné). Ale jemu to tak vyhovuje.. Je to strašné a jsem rád že nejsem introvert.. Raději bych řešil svoje problémy s kýmkoliv,než propadnout mlčochismu.
Teďka poslední dobou jsme se přestali setkávat a přitom v období sklizně. To mi bylo divné, že se dlouho neozval. Až se potvrdila moje doměnka, že dostal nějakou výslužku. Takže se nakuřuje doma sám a neozve se jak je měsíc dlouhý ! Je to strašné.. Tak sem se tu duševně vyblil a je mi líp:)
Sorry za tak dlouhý text a posílám virutální karmu všem co mě rozbrečeli smíchy ! Je Vás dost !!:D
EDIT:
Muhehehe. Tak sme šli na pívo za kámošema. Od srazu s mlčochem do jeho kvapného odchodu nepromluvil ani jediné slovo ! Za celé 3hoďky ani ťuka:frog:
Seděli jsme u stolu s jinýma kámošema a jejich kámošema a ti se strašně divili, cože je to za divného týpka, který se jen občas usměje něčemu co zaslechne, jinak sedí jak hromádka neštěstí se zaháklýma rukama do sebe. Vypadá to tak, že mlčochovi odzvonilo a už nebudu jeho ganjalord -je to prostě nuda. |
|
|
Hy3nA |
Původní příspěvek od chuck53
Jak už psal někdo vepředu, mlčochové to je mor společnosti. Nemusí být agresivní, socky nebo nějací extrémisti. Ale mlčochismus je nejvíc čím se mohli provinit:D
Jeden známý je mlčoch (řekne tak 20slov za hodinu-když má formu). No a je to sním fakt kruté. Představte si, že jdete s někým ven zahulit a celé dvě hodiny si mluvíte "sami pro sebe" . Ten dotyčný navíc mluví hrozně potichu a je brutální introvert, takže v půlce věty už nemoduluje hlasivkama a jen trochu hýbe rtama jakoby mluvil. Takže se 3x zeptáte " COŽE? " a pak mluvíte zase sami:D:D
No a netrvalo dlouho abych zjistil, že taková společnost není pro mě. Po nějaké době mi náš "obchod" s mlčochem začal vadit.
Já jsem ho zhuloval, a on mlčel. No není to paráda? Úplně stejné jakobyste pokecali z mostním pilířem a vyházeli trávu do řeky:D:D
(Jen tak na okraj. Tenhle člověk nechce sadit, protože "to kdysi v 15 zkoušeli a pokaždé jim to někdo ukradl".. Dost hloupá výmluva že? po tolika letech a změně bydliště:D) Ale hulit by se mu chtělo. Nikdy po mě nic nechtěl a je to slušný člověk, vzdělaný a inteligentní. Jen mu to je k hovnu, když si jede svoji "mlčoch party" a nikdo o něm ani neví..
Zkrátka a dobře po čase zjistíte, že byste mohli vláčit třeba pytel brambor. Nebudou tolik hulit a nakonec si je můžete i uvařit k obědu..
Už sem mu hodněkrát nadhodil, že mlčochismus nebudu tolerovat. Schodli jsme se na tom všcihni s kámošema (máme je společné). Ale jemu to tak vyhovuje.. Je to strašné a jsem rád že nejsem introvert.. Raději bych řešil svoje problémy s kýmkoliv,než propadnout mlčochismu.
Teďka poslední dobou jsme se přestali setkávat a přitom v období sklizně. To mi bylo divné, že se dlouho neozval. Až se potvrdila moje doměnka, že dostal nějakou výslužku. Takže se nakuřuje doma sám a neozve se jak je měsíc dlouhý ! Je to strašné.. Tak sem se tu duševně vyblil a je mi líp:)
Sorry za tak dlouhý text a posílám virutální karmu všem co mě rozbrečeli smíchy ! Je Vás dost !!:D |
taky jsem míval období,kdy jsem se zhulil a mlčel, nechtělo se mi,nebo jsem prostě neměl co říct, tím to nechci nijak propagovat,jsem rád za to,jak to mám teď, moc často pusu nezavřu, nicméně...nezažil jsem..ale jak se říká, mlčeti zlato, věř,že to je určitě 10krát míň otravný, než když na tebe někdo bleje milion hoven,co tě vubec nezajmaj... |
|
|
Carcoolka |
Zajímavě sem si početl! :)
Tak taky něco přidám.
Přes léto o prázninách sem chodil na brigáda(studuju),tak sem byl trošku ve vaťe. Řešil sem si od sestřenky lampy,fakt dobre pokouření za 2kilča. No jasne že kamošom sem dal hnetka zahulit,hulím u nás na vesnici asi se 2 kamošema co mě fakt zkuřují kdyš mají,jenže léto zkončilo,peníze v plících,moje sklizen letos bída. Kámoš sklidil 2 krásně košate kytki,docela dobry model a gramáž ooo moooc g :D venek ,krásný venek :) Tak mi nějak teď došlo doma pálo,no tak sem dneska napsal kamošovi od nas co s nim hulim porat. ´JÁ:Zdar kamo,nemas neco? Nemam doma co pálit :).KÁMOŠ: Jo neco málo mám,za kilec ti hodím na brko------- No,mě osobně to zarazilo,nikdy sem k nemu nechodil skemrat,cekal sem ze mi kamaradsky pohodi na par bongu zadara,ale co sem necekal,tak ze bude chtet loove :D. Asi si taky zacnu hulit doma sam jak on mi vyklada jak huli doma dene 3 brka hmm. :D Zahrabu se doma do duchen uborim bong,a zvonte si jak chcete nejsme doma volové :D |
|
|
|
Původní příspěvek od Carcoolka
Zajímavě sem si početl! :)
Tak taky něco přidám.
Přes léto o prázninách sem chodil na brigáda(studuju),tak sem byl trošku ve vaťe. Řešil sem si od sestřenky lampy,fakt dobre pokouření za 2kilča. No jasne že kamošom sem dal hnetka zahulit,hulím u nás na vesnici asi se 2 kamošema co mě fakt zkuřují kdyš mají,jenže léto zkončilo,peníze v plících,moje sklizen letos bída. Kámoš sklidil 2 krásně košate kytki,docela dobry model a gramáž ooo moooc g :D venek ,krásný venek :) Tak mi nějak teď došlo doma pálo,no tak sem dneska napsal kamošovi od nas co s nim hulim porat. ´JÁ:Zdar kamo,nemas neco? Nemam doma co pálit :).KÁMOŠ: Jo neco málo mám,za kilec ti hodím na brko------- No,mě osobně to zarazilo,nikdy sem k nemu nechodil skemrat,cekal sem ze mi kamaradsky pohodi na par bongu zadara,ale co sem necekal,tak ze bude chtet loove :D. Asi si taky zacnu hulit doma sam jak on mi vyklada jak huli doma dene 3 brka hmm. :D Zahrabu se doma do duchen uborim bong,a zvonte si jak chcete nejsme doma volové :D |
tohle je naprosto nrormalni ukaz dnesni doby.konopi se prirozene stava zelenym zlatem a ukazuje pravou tvar lidi.nadherny je na trave to,ze ti protridi kamose raz dva.z kamosu,kteri tak nejak ziji hulenim,muzu diky travce verit jen dvoum u kterych vim,ze jim travka nepomotala kebuli a z lidi,kteri berou travku jen jako maly zpestreni bzivota jich je samozrejme vic.kazdy ma jiny hodnoty v zivote a nezistne si vykracuje jen malo kdo.cos cekal?takove to desatero,v kterem je i "travu neprodas" uz dnes asi nikdo nedodrzuje. |
|
|
Carcoolka |
Původní příspěvek od benji chaouat
tohle je naprosto nrormalni ukaz dnesni doby.konopi se prirozene stava zelenym zlatem a ukazuje pravou tvar lidi.nadherny je na trave to,ze ti protridi kamose raz dva.z kamosu,kteri tak nejak ziji hulenim,muzu diky travce verit jen dvoum u kterych vim,ze jim travka nepomotala kebuli a z lidi,kteri berou travku jen jako maly zpestreni bzivota jich je samozrejme vic.kazdy ma jiny hodnoty v zivote a nezistne si vykracuje jen malo kdo.cos cekal?takove to desatero,v kterem je i "travu neprodas" uz dnes asi nikdo nedodrzuje. |
Jasné no,čekal sem že mi pohodí z kamarádství nejaky drobek!! Ale přesně jak říkáš,ZELENÉ ZLATO :( kde sou ty doby................ |
|
|
|
To já mám hubu dobrou na tohle... poslední dobou to jsou malý cigáni co vám za 10Kč nebo na brko udělaj beatbox.D
Jasně... dám ti 10Kč za to jak jsi krásně černej...
Nemám na to nervy... ke mě se lidi nepřisrávaj a když tak hned vědí která bije, podle typu člověka zvolím správnou formu výfaku a je hotovo... a když neodejde? Tak se bude dívat jak si to tam hulíme a přístě už nepřijde.
/EDIT po dvou letech co tohle čtu jsou skutečnosti jiné, kolikrát už není síla odporovat hnusotě a tak se jí zbavuju nejvíc ignorantsky jak to jen jde i za cenu toho, že něco vybalim. |
|
|
alpa |
jeden nezletili tloustik snedsi pleti kdyz jsem si s kamosema vychutnavali zrovna brcko v baru,,, si to k nam namasiruje ja ocekavam ze bude chtit neco koupit [nebyl to zas takovej pajzl:D] mno a namisto na surovo zdali mu nenabiju jen tak sklo "ze prej tu nema tu svou bandu" na coz " WTF:D?ne! " tak jeho drzost pokracovala a dalsi zadost byla tak zdali mu nedame aspon prdky z toho brka pro nej a pro kamose[dalsi vykuk:D] na dobrou noc :D .....mno a kdyz jsem ho s tim poslal dohaje....a napil se sveho pivka a to zacal somrovat taky:D...mno tak to uz jsem rekl obsluze at s tim neco dela:D.....................ja temhle "lidoopum" nerozumim sakra ani nepoprosil!!{coz by mu nepomohlo:D} |
|
|
eso1111 |
AHOJ!!!No Jo s tím zlatem máte pravdu.Já mám nejvíc kamarádů od června do září , to u mě zvoní denně a" neměl bys pro kamaráda nějakou šišku?Takových kamarádů mam u nas na vesnici tak 5. Padne konec září a moji tzv.kamarádi se půl roku neukážou,že by třeba donesli něco ochutnat to ne to oni si zas počkají až všechno zhulí a prodají,a pak se zas dojdou přiživovat.Tak to tady funguje už 8let.Však co by si svoje neprodali,když mají takového kamaráda,který se vždy slituje a podaruje,i když už mě to štve a dávám jim to najevo.Ale letos padne kosa na kámen,ale co to kecám vždyt to říkám celou dobu já su tak milosrdný ,že to nedokážu nedat šišku,páč vím jaké to je si nezahulit,a tak toho zneužívají.každý z nich sklidí od 500g do 1kila,no tak že by jim to stačilo do další sklizně,ale oni prostě musí prodat.Ale kamarádi (celoroční 8)) se po sklizni staví ,poměníme vzorky,ještě mi dají mikroténák zato,že sem je přes léto zhuloval a tak tomu se říká kamarádství,ale je jich jen poskromnu asi jen 2 8) tak se mějte a pozor na "kamarády" |
|
|
_Dr.Skunk_ |
No me to ted uz zaclo taky pekne sr*t... Fakt hrozny kdyz sem jim na jare nabizel rezy krasne predpesteni pripraveny rovnou sazbu klidne zadaco s tim ze kdyz neco vypestej na naky brko mi daj tak ne co bych se s necim pestoval stejne by z toho bylo prd a nemam ani zadny misto atd..cely leto nic poradnyho nedelaj jense poflakujou...od sklizne neni jedinej den kdy by me nekdo neotravoval jestli bych neco nemel pro kamarada na zabal... do dneska sem tem lepsim kamosum vzdy neco na smotka dal... ale ted me to uz fakt totalne nasr*lo mam silnou anginu horecky 40 pomalu se nemuzu zvednou ani z postele mam to i ve statusu na icq a jako jim neni blbi me porad psat a kdyz neodpovidam tak na me zvonej tolikrat dokud neotevru dneska me to vyprudilo a uz sem je poslal nekam a jeste se urazily no fakt vrchol.. od ted kazdej kdo bude sotit tak ode me dostane seminko nonamu s tim at si v lete neco vypesti a celou zimu neotravuje a nezajima me jejich lenost ci neschopnost.. hosi si totiz zvykli ze sem dobrak a vzdycky neco vyskemraj takle uz to chodi par let vod ted je s tim konec o takovihle fales kamose uz ani nestojim |
|
|
Bandita |
moja skusenost s takymi sockami je podobna ako tu pisete , ale uz som to poriesil,proste som sa nepriznaval ze mam hulenie, len fakt dobrym kamosom a ak to niektori z nich vykecal, islel na ciernu listinu :D |
|
|
dateless |
Brutálne vtipné ale aj smutné vlákno :D Ja som človek, ktorý nemá skoro žiadne prachy, ale keď sa naskytne, tak sa naskytne aj bylina. By ste sa divili koľkokrát sa dá zahuliť si z jedného g aj s kamošmi. Najviac používame čilam, máme také svoje lúčne rituály :)
No a k veci, tiež už som sa stretol s tými sockami, ale našťastie iba parkrát, ale si všimnite ako hneď nastražia uši a oči im hneď sondujú po okolí :D
Som raz došiel na nejaký oper-air koncert, konečne po dlhej dobe, a stretol som tam dvoch kamošov, ktorých som nevidel asi rok, a hneď otázka, že či náááhodou dačo nemám. Ale to je v pohodičke. Tak sme sa odpratali niekam dozadu a nabil som chillum a pekne sme sa odpálili :D ... a keď sme sa vracali naspäť, tak sme šli cez sbs-karov (mimochodom plechatí náckovia - nejako mi tam nezapadali :D) a ten kamoš sa s nimi očividne stýka, tak mi tak vraví do ucha, že tvár sa normálne, aby nič nespoznali... Si tak vravím, mám ťa na háku... a keď sme sa dostali do areálu, tak sa spakovali a už som ich celý večer nevidel.
A ešte dačo, som bol minulý rok na dva mesiace v čechách robiť a čo som stretol čechov, tak strašne fajn ľudia... som v živote nezažil takú pohostinnosť. Jeden týpek mi dokonca sám od seba podaroval šištičku, že nech vyskúšam jeho úrodu. To vám bola vôňa, navyše z nej bol taký chill-out stav, asi mal majiteľ kytku rád.... jaaa len tak... (mimochodom, bolo to v okolí Kolína)
keep smokin, stay positive! |
|
|
Pflusik |
Lidi jsou různí, stopoval sem onehdá ze Znojma domů, zastavil mi borec a narval mi do ruky pytel skéra že už to nechce ani vidět... na téměř všech festivalech na krerejch sem byl je úplně normání, že když někdo odpálí špeka (třeba ve frontě na pivo), nabídne všem spolučekatelům. (Dost často se taky stává, že vám borec vrazí špeka do ruky a zmizí v davu, než se stihnete zeptat jak se jmenuje. Takže víceméně dobrý zkušenosti. Vyloženě socek je v našom malém městě minimum a nebo se s takovejma lidma zkrátka nestýkám, což je ještě lepší... |
|
|
Mesias |
JJ soceky jsou a budou. Pár let hulení mě naučilo poznat kdo je pouhá socka a kdo někdy přinese něco do špeka! :-) Ale musím uznat, že je to ode mě nálepkování. Jak vidím týpka mířícího ke mě většinou už vím co příjde... Hele borče neměl bys... ? Neměl, ani peníze, ani cigára, ani nic jiného odpovídám většinou s předstihem ještě než se stihnou zeptat. Ale je to ode mě dost zbrklé. Minulý týden se mi stalo, že ke mě mířil podezřele vypadající týpek. Já na něj vystřelil svoji nevrlou odpověď, načež on vytáhl pytel se skunkem a říká: ne, ne já trávu mám, ale nemám jí z čeho zhulit, ty jestli máš sklo tak pojď zhulíme se... Vykulil jsem oči, ale stejně jsem ho musel odmítnout bo já sklo u sebe většinou nemám, jsem tak zvanej Jointista... :-) Tak jsem mu dal papírek a usoudil jsem, že ne každej kdo jako socka vypadá jí musí zaručení být... |
|
|
izraell |
nejvíc je když dlouhé roky krmíš své tak zvané kamoše a když nemaš tak ti řekne za dve kilka mam....to bych fakt vyskočil,jo lidi jsou ruzný Od kterych to nečekaš tak ti vyjdou vstříc ale ty co znaš dlouho na tebe serou,,,,,tak že nejlepší je malej počet kamaradu o kterých víš že nejsou socialové.:) držim se i tak od lidi co nechoděj do prace protože jednou přidou a už to začíná nemaš?pujčíš? |
|
|
Mishelou |
Včera klasika... na parketu rozpálím brko, pošlu kámošovi a hned jak to ta blondýna uviděla, tak přicupitala a natáhla ruku jako by to bylo normální. Holka může být fakt pěkná, ale když má v hlavě nasráno... ani nepípla... Nemám to rád prostě, tohleto přisrávání. Ve firmě má post vysoko, ale kurva vychování žádné. To nemluvím o tom že se známe už 2 roky a pozdravit ani neumí |
|
|
|
Původní příspěvek od Mishelou
Včera klasika... na parketu rozpálím brko, pošlu kámošovi a hned jak to ta blondýna uviděla, tak přicupitala a natáhla ruku jako by to bylo normální. Holka může být fakt pěkná, ale když má v hlavě nasráno... ani nepípla... Nemám to rád prostě, tohleto přisrávání. Ve firmě má post vysoko, ale kurva vychování žádné. To nemluvím o tom že se známe už 2 roky a pozdravit ani neumí |
No a dals jí? :)
Mně se to stalo nedávno. Šel jsem po parkovišti z hospody domů a zastavila mně skupina takových 18 letých výrostků postávající u auta. Prej jestli nemám něco na prda, že mě za to dají pirexa, nebo prachy. Dal jsem jim všechno, pirexa jsem jim nechal, prachy si nevzal a měl z toho překvapivě dobrej pocit. Někdy je dobrý se nad to povznést. |
|
|
Mishelou |
zapoměl jsem dodat, že jsme stáli v hloučku asi ještě tří kámošů. Jasně že dal. Oči i cecky pěkný :) Ale myslel jsem si svoje, nemám problém se rozdělit, ale mám rád slušnost. |
|
|
Zioło |
Ja nefajčím, ale keď som fajčil, tak vždy bolo s kým "chodiť vonka". A ani doma som nemal nikdy nudu, vždy sa našla nejaká dobrá návšteva, nejak som to moc neriešil... :) Ale minule som sedel v krčme na autobuske v Nitre s kamoškou, a došla tam staršia pani, neviem či bola cigánka alebo nie, skôr taká polovičná. A pýta sa ma že "Synáčik, nemaš prosim ťa nejaké drobné? Neostalo mi na autobus do Šurian..." Ja som z malého mesta a nemáme tu bezďákov, a ani moc nejaké socky, tgak ani nemam moc skúsenosť s tým, že či sú fakt chudáci alebo len ojebávajú poväčšine... každopádne odpovedal som "nemám teta nemám" a ona ukazuje na moju peäaženku na stole že "Vidím že máš tlstú, plnú drobných, daj mi volaike centy"... znova som jej zopakoval "teta málo mám, a aj to potrebujem"-ale nemal som málo, len sa mi už jej správanie prestávalo páčiť, keby nie možno by som jej dal nejaké euro... A ona mi na to bez rozmýšlania "no šak počkaj ty vyjebanec toto sa ti vráti... hajzel jeden"... no a bolo po probléme, išla pýtať ďalej... a zdalo sa mi, že mala aj vypité... potom ešte o 10 minút došla znova a znova si spomedzi asi 20 ľudí vybrala na paškál mňa :D :) potom ju obsluha vyhnala nech neotravuje. keď som bol malý tak vždy keď som videl žobráka tak som vydrančal od mamy 10 korún a hodil som mu, bolo mi ich ľúto... ale teraz ich je toľko, že keby prejdem v Nitre pešiu zóny od začiatku po koniec s 20 eurami vo vačku a každému prispejem, tak by mi hovno ostalo. Ale keď raz za čas zbadám nejakého čo krásne hrá a vidím že neni debil, tak mu dám. minule som videl zasa beznohého hrať na harmoniku a nedal som mu, potom mi ho bolo aj ľúto. |
|
|
mysak |
... jak jsem chodil ze skoly tak pravidelne uz pred domem na me cekali kumpani jestli pry neco nemam :)
.....21 hod- 22hod zvonek nebo pod okny na me hulakali at jim neco hodim z okna
..a pak se najde jeden specilani ,,kamos" ktery mi dluzi 2ku a neni problem proněj se me nezeptat ,,Nemaš něco"?
..ten stejny clovek (jina situace) ubali brko a řikam mu ??vezmu kamose,v poho?
Odpoved-ne
..to nemluvim že jsem je (ho)zivil pokazde co jse je potkal
.. nekteri ani nepozdravi
,,Ajsfeer" |
|
|
Highlander |
Takže moja situácia je asi takáto - Byvam v dedine kusok od maleho okresneho mesta v podstate na predmesti ak sa to tak dá nazvať a sociek tu je strašne vela . Zopar chalanov namiesto cav alebo ahoj pouzivaju otazku Nemáš niečo do bonga . Ked to pocujem myslim ze mi vybuchne hlava. vobec by mi nerobilo problem im nieco hodit ale treba mat zaklady slusnosti a nespravat sa fakt ako vylozena socka. A ked ich poslem prec ze nic nemam tak to si vypocujem na svoju adresu posmesky a ze aký som kokot lebo oni dobre vedia ze mam a ze keby maju oni tak mi daju. A najlepsie bolo ked som isiel s kamosom ktorý prisiel busom a ideme ku mne pre nejake to hulenie a stretneme chalanov ako si spokojne varia bonga a kedze sa mi nechcelo ist domov tak som ich slusne poprosil ci nemaju pre mna a kamosa na par bong ze im to vrátim alebo trochu od nich kupim na co ma poslali hlboko do pice a odvovdnili to tym ze maju toho malo.A potom je tu jeden expert ktorý sa ani o nicom inom nevie bavit ako o tom ci nieco nemam. Minule som sa dozvedel ze chalan ma chce vylakat von nafajcit sa niekde v lese proste niekde mimo civilizacie a nehcat ma tam a ujst mi na aute. Som pacifista ale povedal som si ze tochto chalana ak stretnem a bude v rozpravat v mojej pritomnost o huleni tak bude asi prvy clovek co odo mna dostane po hlave. |
|
|
Mr.Nobody |
Pěstuju si , mám pár kámošů se kterýma máme podobný koníčky a se kterýma se pravidelně stýkám , bydlím ve velkým městě a v životě sem měl minimum kofliktů , o kterejch se zmiňujete.
Nosím glády a nakrátko zastřižený vlas a nemám s tím problém
Spíš mám problém , že dřív sem byl hodně dredatej a měl sem propíchanej xicht různejma sračkama (pírsingy ,náušničky:D:D) a teď si o mě bývalí "kámoši" myslí , že sem nějakej nágl nebo skín :D nj holt šaty prej dělají člověka :D:D:D
du radši dělat něco do práce sem příjemně zpouklý |
|
|
prashiwa |
jo vsichni maji stejny problem.jde jenom o to jak ten rpoblem odstranit .bud to muzeme udelat tak ze danne osoby odstranite ze sveho zivota ,nebo se odstrani oni sami hanbou tim kdyz to po nejakem case sami uvedomi ze vas kontaktovali a drzeli se vas jen poud slo o zalezitost konipi.verteze kdybste prestali hulit tak nemate skoro zadne kamarady ale parkrat za zivot by ocista prijit mnela.ja osobnenejsemzastancem toho aby se sptanihraci vraceli neustale spet na hriste,coz vas donuti si udelat hriste sve s vlastnimi rovnymi hraci a nechat ty ostatni ad si hrajou tu svou profi ligu. |
|
|
alpa |
na MMM to bylo za dobrotu na zebrotu ....kdo vystrelil ze chce koupit dostal free:D,,, ale casto tato slechetnost neunikla pozornosti [mistnim] "prosííííííííím nemas na brcko" vetsina jeste nezletila s mlikem u brady ci ritkym smetakem pod nosem |
|
|
Hy3nA |
mě na MMM nikdo neotravoval, hurá :)
poslední dobou mě somrujou akorát malí cikáni o cigára, tyve malí cikáni, kerejm je tak 8-10..a tak mu řikám..nekouřim a ty bys taky neměl..a von..tak aspon desetikorunu, tak mu řikám, že nemám a i kdybych měl, tak že mu jí nedám, proč taky (byli 2) a ten jeho menší kumpán se usmál, ukázal na mou kapsu a řikal: tam jí má..vrchol, krom toho sem ji fakt neměl žejo...
nebo..jdu z alergologie a ujede mi bus asi o 10 minut a další až za hodinu..řeknu si nu což, počkám, co taky jinýho, že...
nasadim sluchátka, sednu si na zabradli u zastavky a něco si pustim.. v tom vidim mladýho cikána, tak 15-16-17 a že klape pusou..sundám sluchátka a řikám že co chce.. a von: zdar bejku hele nechtěl bys skérko za 7pětek? támhle týpek prodává, nemá prej na vlak a že nám za 7pětek dá na pořádný brko..tak mu řikám, že nechci nic kupovat a on že prej jestli něco mám, tak m řikám, že nic nemám,ale že prostě nechci hulit ted..a von zase skérko za 7pětek, pod, ti to ukáže, uvidíš, že dobrý...tak mu řikám, si to kup sám ne, když se chceš zhulit..a von, že má jenom 30 korun a že ten týpek to nechce dělit..no a když už pochopil, že prostě se s nim nechci skládat a hulit tak prej jestli bych mu nepomohl s desetikorunkou, že prej hulič huličovi vždycky pomůže..tak sem mu na to řekl, že to by mohl říct každej a zdůraznil jsem, že nic nechci a nic nerozdávám. během toho rozhovoru, kterej mi byl značně nepříjemnej, mě asi 10krát oslovil oslovením "bejku" což činilo ten rozhovor krom nepříjemného ještě dosti trapným vzhledem k okolí a mně. pak naštěstí přišel nějakej jeho strejda, co po něm něco chtěl, takžemi dal pokoj a taky muj kamarád ze ZŠ, takže už byl klid. ale..fakt mě nasral idiot...
nebo ještě jeden malej cikán, co zase po měn chtěl cigáro..a prej..ti za to udělám beatbox..a furt mě s kamarádem přemlouval, at mu dáme cigáro, nekouříme, neměli sme..kamarád na něj..kluku, nekuř, běž radši sáňkovat(bylo to v zimě ještě) a on neodbytnej a že aspon 10 korun na papírky at mu dáme, že si sesbírá tabák ze země a ubalí si to..no fakt to sou idioti.. |
|
|
|
Největší chybou, která se dost může vymstít, je to, že přistoupíte na dialog. Přistoupit na něčí hru znamená nechat se zmanipulovat a projevit tím svou slabost ;) |
|
|
alpa |
Původní příspěvek od Pantagruel
Největší chybou, která se dost může vymstít, je to, že přistoupíte na dialog. Přistoupit na něčí hru znamená nechat se zmanipulovat a projevit tím svou slabost ;) |
COZE:DDDDDDDDDDDDD |
|
|
prashiwa |
Pantagruel mas recht. jjjj pod to se klidne podepisu:) |
|
|
Hy3nA |
máš pravdu, no
když já si asi předem neuvědomuju, že sou jiní, já bych po prvním odmítnutí neměl tu drzost ještě 10krát somrovat, ale zase asi nemám na to ty koule, abych ho poslal hnedka nejak dopíči, s těma malejma to jo, to mi bylo jedno,ale když jsou větší, tak občas taky neni moc radno je nějak provokovat...
mimochodem.. ten kamarád, kterej tam pak přišel, jak píšu výše, tak mi vyprávěl, že šel na to stejný nástupiště někdy dříve a že na takovym mostku poblíž ho 3 cikáni žádali o cigáro(jako už velcí, cca 20) a že jim teda dal a šel, načež došel na tu zastavku a čekal na bus, ti stejní šli okolo a jeden na něj začal hlásit, že co tak blbě čumí na něj, tak mu řikal, že na něj nečumí a druhej cikán, řiká tomu co buzeroval, že co dělá, že ten kluk jim dal před chvili cigára, no a on mu odvětil, že to je jedno, že stejně divně čumí.
jako já se snažim bejt nekonfliktní a nijak rasově nebo jinak nezaujatý,ale když prostě naprostá většina Hooopři jak brno co stojej před obchodákama, všichni kšiltovku s dolarem, určitě ji znáte, a stojej, mluvěj a chovaj se tam jak největší pánové, přitom jeden horší ksicht než druhej...no prostě hrozný, jakože vim, že existujou i slušní a v pohodě s kterjema se dá mluvit..ale řekl bych, že to je determinovaný hlavně tim, kde vyrostou..pokud bydlej někde ve slušný části a třeba s normálníma lidma v baráku, tak maj šanci, že budou splečensky uplatnitelný a akceptovatelný, pokud žijou jako zbytek..ale když pak vyrostou v černym paneláku, tak nemaj moc šanci pochytit nějakou slušnost atd.. No asi to moc k tematu už neni, ale už jsem si asi potřeboval vylít "srdičko" :D. No a závěrem..oni si stěžujou na diskriminaci a rasismus,ale prostě kdyby přišel člověk odněkud, kde by byl romy nepoznamenanej, prostě nepopsanej list, tak podle toho, co by zažil v běžném životě by si tak na 85% vybudoval k týhle komunitě negativní vztah, prootže je to fakt děs. a můžou si za to sami. |
|
|
omnihash |
Původní příspěvek od Pantagruel
naopak, největší radost je přistoupit na hru nějakýho otrapy a naložit mu v rámci jeho vlastních pravidel takovej kotel, že přejde rovnou na game over |
|
|
Koblihostrom |
jo tak to je,ted už mám od podobných debilů klídek,ale když jsem byl drobet mladší,furt sem odolávat nevydržel,u nás byla spíše taková nic nemám-hulící elita,jakmile ze zadařilo a poved se nějaký dobrý matroš,kámo jak je nejdeš na pivko?a jak už nebylo,tak jsem byl překvapen hláškou,,neplatíš,nehulíš,mno ten týpos co mi tohle naposled řek se nejspíš dva týdny nevys..l,pač sem mu pěkně nakopal.ted už se tím též docela bavím,jo jo špeková politika pořád funguje |
|
|
prashiwa |
spekova politika ,,uplne si predstavuju ze ma drogova politika vlastni snemovnu v ktere sedi leve a prave kridlo a jsou mezi nima presne takovi vycuranci jako mame v poůlicite nasi ,a jeste by se schovavali za zelene ,ekologiji a konopi jjjj ,dej nekomu samci to zneuzit a od si tu sanci veme. nakonec budou muset regeckari strazit konopny parlament jak vojaci hradni straze.hhh |
|
|
Jay-jay |
Původní příspěvek od prashiwa
spekova politika ,,uplne si predstavuju ze ma drogova politika vlastni snemovnu v ktere sedi leve a prave kridlo a jsou mezi nima presne takovi vycuranci jako mame v poůlicite nasi ,a jeste by se schovavali za zelene ,ekologiji a konopi jjjj ,dej nekomu samci to zneuzit a od si tu sanci veme. nakonec budou muset regeckari strazit konopny parlament jak vojaci hradni straze.hhh |
OT: kolik ti je? 13? |
|
|
Jelimanek |
Místní cikáni to dělaj tak že přijdou a řeknou máš papírek? a když jim nedej bože řekneš: jo mám a dáš jim tak se tě zeptaj a nemáš něco do něj?:D |
|
|
prashiwa |
jasne a u toho ti obrati kapsy naruby hhh |
|
|
aejk |
Neprolézal jsem to vlákno celé, ale podle knížečky J.X.D. o hulení se těmto týpkum, co nikdy nic nepřinesou, říka " Darmohul ". Ono je to vlastně i svým způsobem nebezpečné, dávat hulení někomu, kdo nikdy nic nepřinese, neboť konzument se stává tak či tak vašim odběratelem a někdy stačí jedno blbý prokecnutí. |
|
|
prashiwa |
jooo darmohul jj J.X.D. mam povine prectenou ,je to bestceler.tak diky moc Ajku ,konecne vim jak jim budu rikat.
jeden znamy mi rikal ze jsou jeste nejaci třepi.rikam co je to třep,a on rika clovek co se trepe na ganju.neveril sem az do chvile kdy sem takoveho trepa videl.. prisel do podnku a pta se po mojem kamosovi a rika neni tu dnes rene? a ja rikam ne odesel a on na ne a nemas nejyk huleni? neboj ja nejsem tajnej ani nema nidke zadnou stenici rika vyhrnul si tricko 3x se otocil kolem sve osy abych videl ze nema na sobje opravdu pridelanou zadnou spisonazni techniku.
potom naprahl ruce s naprimenymi prsty jak zombie a rika vsak kamo podivej jak u z se trepu,a krecovite zatepal konecny prstu u natazenych rukou...v ten moment.sme se v podnikuzaali valet smichy a vsichni mi rikali no tak twd si videl praveho nefalsovaneho trepa.dodnes na to vspominama beru to jako tu nejvysi latku kam az to muze zajit. |
|
|
Dan.Bass |
No tak, přátelé, taky jsem naletěl. Nešťastnou shodou okolností mi zplesnivěla celá loňská úroda (již obraný a zaskladněný palice). Dlouho jsem si říkal, co s tím, až jsem narazil na zoufalýho mlaďáka (cca 18let), nyní již exkámoše, kterej říkal, že by to bral, že mu to neva. Inu, daroval jsem mu skutečně nemalé množství zhusta plesnivýho materiálu (jinak krásně fialová Mandala 1), s tím, že od něj budu mít pokoj a že už mne nebude ukecávat, abych mu něco prodal (což jsem nikdy nedělal a nehodlal jsem to měnit). Za tejden už mi zase píše, že už zase nic nemá a jestli bych mu tentokrát neprodal něco zdravýho. Bylo mi to divný a samozřejmě, dneska se dozvídám od okolních lidí, kolik toho a komu všemu prodal. Samozřejmě že mě předtím tvrdil něco jinýho... Musel se na tom plesnivym hůlu pěkně napakovat, navíc ještě takhle vydělávat na svejch rádoby kámoších něčím, co dostal darem?! What a fuck?!
P.S. Snad to není OT, když tak se omlouvám, ale jsem vážně naštvanej... |
|
|
ween |
jojo, taky tady mám ve své oblíbené wifi-hospůdce takovýho přisrávače... si zvyknul, že když mám, tak pozvu.. a došlo to tak daleko, že na mně po příchodu přes půl hospody pokřikoval "tak už to balíš?"... že nikdy nic nepřinesl myslím nemusím doplňovat... |
|
|
|
Pro takovéto lidi si nechávám bokem zashitowané skla, takže jak přijdou tak ode mě zelené neuvidí, nabídnu jim cosik k bublání...:D |
|
|
Dr. Green |
Šílenost, co tady píšete, ale je to fakt čistá pravda. Taky jsem potkal už pár let zpátky jednoho borce, kterýmu je dneska 26 let, má základní školu a FURT sedí doma, parazituje na matce a jediný, co řeší je to, kde by mohl sehnat hulení...Já taky nejsem nějakej extra grower, kterej by toho měl doma tuny, ale vždycky jsem něco v kapse měl. Toho člověka jsem chodil zhulovat každým dnem, tak dobrej rok, možná dva. Byl to hroznej kamoš, vždycky, když jsem přišel např na icq, tak jen jsem se připojil, tak už mi psal, že CO dělám a jestli se nechci stavit. Vždycky jsem si řekl, tyjo, tak jo, aspoň pokecáme, něco poprdíme a tak. Po čase už mě top nebavilo, protože to bylo úplně to stejný každej den a navíc, když on měl hulení, tak si to prděl sám doma a když už něco vzal ven, tak na dvě tři skleněnky a šlo sním dalších 5 kamošů...Řekl jsem všem co znám, že už nehulím a, že se chci soustředit na práci a tak...uběhlo pár dní, pár týdnu a borec se už neozval....byl to ten "největší" kamarád, kterej se nakonec ukázal jak největší sketa...od té doby si už nepíšeme a slehla se po něm zem. Občas se zeptám kamošů, co sním je a tak a furt jenom sedí doma na počítači, živí ho matka a on píše lidem, jestli nemají něco na prda...fakt hrozný, ale musel jsem ho sem napsat, aby si každej dokázal představit, co to bylo a co to JE za blbce...přeju Vám co nejmíň podobných lidí a ať to v životě šlape, čááu =) |
|
|
petis__ |
Socky a vyžírky byly, jsou a budou. Já na to naštěstí nemám povahu, takže jsem nikdy nesockoval. Dneska už se musím smát tomu jak jsme se na střední hádali o to kdo bude hulit, že ten moc často nenosí, takže hulit nebude, atd… Dneska když mi někdo na ulici řekne jestli nemám na sklo za pade, tak mu dám na dva skla a nic za to nechci. Je docela fajn vidět že jim to udělalo radost a taky to jak jsou v šoku z toho že je ještě někdo kdo jim dá něco zadarmo, to na mě dycky čumí jak na blbého:-D A ti co se ozývaj jen protože chcou zhulit? Ty je nejlepší ignorovat, nebo jim dát najevo že pokud chcou jen brko, tak ať se ani neozývaj.
Edit: Když mě osloví cigán jestli nemám trávu, tak říkám rovnou ne. Nejsem rasista, ale zkušenosti jsou špatné. |
|
|
Pflusik |
Původní příspěvek od petis__
Socky a vyžírky byly, jsou a budou. Já na to naštěstí nemám povahu, takže jsem nikdy nesockoval. Dneska už se musím smát tomu jak jsme se na střední hádali o to kdo bude hulit, že ten moc často nenosí, takže hulit nebude, atd… Dneska když mi někdo na ulici řekne jestli nemám na sklo za pade, tak mu dám na dva skla a nic za to nechci. Je docela fajn vidět že jim to udělalo radost a taky to jak jsou v šoku z toho že je ještě někdo kdo jim dá něco zadarmo, to na mě dycky čumí jak na blbého:-D A ti co se ozývaj jen protože chcou zhulit? Ty je nejlepší ignorovat, nebo jim dát najevo že pokud chcou jen brko, tak ať se ani neozývaj.
Edit: Když mě osloví cigán jestli nemám trávu, tak říkám rovnou ne. Nejsem rasista, ale zkušenosti jsou špatné. |
Jj vždycky mě pobaví, když dám někomu gé jen tak z dobré nálady a dotyčnej je vyjukanej, že nechci peníze |
|
|
ralf23 |
Me uz par tydnu furt otravuje jeden sasek co prodava.....Uz me to zacina docela vadit,kdyz sklizim tak dam kamaradum vzdycky neco na couda zadara...ale fakt nechapu lidi co sockujou a pak to jeste prodavaji....poradte co by mohlo na tohle pomoct...:( |
|
|
_Dr.Skunk_ |
Původní příspěvek od ralf23
Me uz par tydnu furt otravuje jeden sasek co prodava.....Uz me to zacina docela vadit,kdyz sklizim tak dam kamaradum vzdycky neco na couda zadara...ale fakt nechapu lidi co sockujou a pak to jeste prodavaji....poradte co by mohlo na tohle pomoct...:( |
Poradim nic mu nedavej. Rekni ze uz treba nemas nebo mas malo. Cim driv se ho zbavis tim lip. Jinak te bude otravovat a zebrat o travu do nekonecna. A este bych mu vpalil do tvare ze nejses zadnej dylos a tim ze mu neco das a on to pak nekde proda je pro tebe riziko. Taze utrum a nic uz nebude :banned:
Preci nestojis o nejaky zbytecny problemy kvuli nakymu blbeckovi nebo jo? |
|
|
ribo |
Původní příspěvek od ralf23
ralfíku, jednoducho ho pošli do pí*e. Keď to sockuje na predávanie, tak by som mu ešte pridal aj nejakú tú facku na spamätanie sa.
A k téme: socky samozrejme moc neobľubujem a našťastie ich moc nestretávam. Keď už niekto prisockuje očividne kvôli húleniu, tak mu dám najavo, že s tým nesúhlasím. Inak nemám problém vyhulovať kamarátov, ale len tých čo viem, že mi "podajú pomocnú ruku", keď to budem potrebovať. |
|
|
ralf23 |
no ja mu jeste nic nedal furt ho posilam do haje ze nic nemam ale zda se ze uz mu to docvaklo....... |
|
|
High |
Na neznámé přisrávače reaguju tak že tím že kdyby jsem mu podal jointa tek bych se dopouštěl trestného činu: Nedovolená distribuce a jiné nakládání z omamnými a psychotropními látkami tak sorry. |
|
|
Maraas |
Socky jsou zlo!! tohle téma je pravdivé a souhlasím se spostou názorů ale některé mi přijdou stupidni.. A co týče toho že tu neustále narážíte na neplnoleté je to d.m..c. Myslím že ne zrovna každej začal až po 18 ... Souhlasím stím že spousta lidí to vidí třeba in nebo se cítí drsně ale uvědomte si že i spousta mladistvích to nevidí jnm takhle.. Je to o jedinci a jeho životním přístupu.. a věřte nebo ne vím o čem mluvím...
Rest and peace |
|
|
mysak |
Původní příspěvek od High
Na neznámé přisrávače reaguju tak že tím že kdyby jsem mu podal jointa tek bych se dopouštěl trestného činu: Nedovolená distribuce a jiné nakládání z omamnými a psychotropními látkami tak sorry. |
takže vlastne posilas jen znamym:D neni to stejne..? |
|
|
Mishelou |
Včera mě pěkně vytočilo... sedíme u kámoše ještě s jedním, brka se motají, ale krmím to jenom já ze svého, pak dostali nápad že pojedem někam na vzduch - OK, beru jen mobil a jedem. Poodjeli jsme 20m a kámoš povídá - jsem nevzal to hulení, takže otočka. Samozřejmě donesl to moje, oni si svoje přece nebudou plýtvat. Co následovalo pak, se ani nebudu zmiňovat. Ale, mám jistý pochyb o tom že se ještě sejdeme.
Jsou to sice malé věci, ale na těch já si zakládám.
Jo a ještě něco: tohle jsou ty chvíle, kdy uvažuju že se kolem toho hulení přestanu motat, nikdy jindy.
Snoop Dogg Feat. Everlast & Willie Nelson - My Medicine |
|
|
Apartman |
[i]Jo a ještě něco: tohle jsou ty chvíle, kdy uvažuju že se kolem toho hulení přestanu motat, nikdy jindy. |
Hmm-taky pozoruju, že dost lidí zabředlo ve svém stereotypu, jsou "vychcaný jak mraky" a hlavně myslí jen na sebe-to si taky pak říkám, že to je zbytečně trávený čas v takové společnosti... |
|
|
benjichaouat |
Původní příspěvek od Apartman
Hmm-taky pozoruju, že dost lidí zabředlo ve svém stereotypu, jsou "vychcaný jak mraky" a hlavně myslí jen na sebe-to si taky pak říkám, že to je zbytečně trávený čas v takové společnosti... |
A proč jim neřeknete, že máte tento pocit? Já mám pocit stejnej ,ale je mi to jedno, říkám si, že je to jejich máčka a je to pro mě takovej strašák. Asi by se patřilo to těmto lidem v dobrém říct a i když jim to netrkne, tak si aspon v mem pripade daji pozor, ale jsem asi dost mekej.
Brutalne me vcera rozesmal kamos, uz dost starej chlapik, kterej pred lety hraval karban po hospodach a schazel se s kumpanama a jednou hral u sebe s kamosem oko jen tak pro srandu a rekli si, ze zkusi hrat o imaginarni prachy, ze zvedavosti, jak by to dopadlo. byli totalne nasrot. A druhej den ten kamos prisel a vybalil na nej, ze mu dluzi 30 papiru. On se v prvni chvili zasmal, protoze to povazoval za srandu, ale borec to myslel totalne vazne a dodnes s nim nemluvi a a jeste mu to pekne polepil a vsude rozhlasoval, jaka je to svine. to je narez jak krava. |
|
|
|