| 
| 
| 
| EXODUS |  
| Blahopřeji Matrixx :bravo: |  |  |  
| 
| 
| Matrixx |  
| to all: neni k čemu EXO :D jinak díky fšem, jestli buddete chtít podpis stavte se v Táboře :d |  |  |  
| 
| 
| sancha |  
| ááá karmohonič postupuje? :D:D:D no tak si to uži teda :) |  |  |  
| 
| 
| Divoženka |  
| sancho.a ty nejses honicka.kotě? hehehe. rejp |  |  |  
| 
| 
|  |  
| R.I.P. Mad Head ;) 
 ...přeju příjemnej vodpočinek :teef:
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| Hlava se smazal jo? Paranoia? WTF? Mno jo, nic není věčné... 
 EDIT - aha, už neni modem, tak to jo...

Zkoušel sem svůj příspěvek smazat, ale nejde to? Warum? :busted: :help:
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| Kvůli tomu, že jseš v sekci Oznámení. |  |  |  
| 
| 
| Eloren |  
| Kucí já jsem z jižní moravy :D (only joke...... MODem s mými zkušenostmi to asi ne-é :) Ale chtěl bych se vyjádřit k tomu tématu, který se zde řešil na začátku. Vzhledem k tomu, že se stal Grower jistou populární záležitosti, mě stále udivuje najivita některých členů, kteří vzdychají po tom, jaké to zde bylo. Dobrá nálada, žádná přtvářka, kamarádskost apod. se podle mě těžce udržují v komunitě, která čítá přes 20 000 lidí. Ovšem není to nemožné. Vždy si budu vážit lidí, kteří podle mě neztrácí hlavu, a mají svou důstojnost, že se nesníží k věcem, které jsou pod jejich úroveň, kteří dokáží pochopit a poradit. Ti jsou podle mě "dobrými" Growery. Ostatně kdo jsem já abych rozeznával dobrého od zlého :D Taková odpolední smršť myšlenek v opojení :) |  |  |  
| 
| 
| PsYcHo84 |  
| Vitam noveho moda Radvančana :bravo: |  |  |  
| 
| 
|  |  
| čus Disaster... muhehe :punk: |  |  |  
| 
| 
|  |  
| miro dikes. A ted zazije grower cistky, budu trestat i hrubky,muhehehehe |  |  |  
| 
| 
| Soul Rebel |  
| No to jsou teda MODi, to tu bude disciplina:rolleyes: :p:
 :teef:
 Rajdr s Disastrem...pch:hug:
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| 
	| citace: |  
	| Původní příspěvek od Soul Rebel No to jsou teda MODi, to tu bude disciplina:rolleyes:
 :p:
 :teef:
 Rajdr s Disastrem...pch:hug:
 | 

Taky si říkám :)
 |  |  |  
| 
| 
| PsYcHo84 |  
| No to jsou veci..  konecne naci moderatori, ktere znam :) tagze mame radost. czus kucí
 |  |  |  
| 
| 
| Stoned_r41d3r |  
| Vsem: Bude se predevsim uklizet.  Proto bych Vas rad vyzval ke spolupraci, kdyby neco, pres den na chatu. 
 Psycho: :love:

Rebel: zvlast po tom vcerejsim pmku bych pomlcel.
 |  |  |  
| 
| 
| Soul Rebel |  
| 
	| Původní příspěvek od Stoned_r41d3r 

Rebel: zvlast po tom vcerejsim pmku bych pomlcel.
 | 
 Nevim jak to myslis ty, ale ja to nemyslim nijak spatne;)
 |  |  |  
| 
| 
| carlos |  
| Rád bych oficiálně v týmu Moderátorů přivítal trojici Disaster:-), Stoned_r41d3r a EXODUS. Všichni tři respektovaní členové Groweru budou vítanou posilou a cituji prý "zatočí s levičáckými hipíky ve fóru" ;) Již nyní je vidět, že se do toho vrhli s vervou, což motivuje celý Grower Team a já jim za to děkuji! |  |  |  
| 
| 
|  |  
| Hmm dikes:-))) takova pekna masaz ega neni nikdy na skodu:-))))  a chtel bych oficialne privitat exoduse o kterem jsem nevedel:-))) |  |  |  
| 
| 
| Svahadji |  
| "..zatočí s levičáckými hipíky ve fóru.."  hmm takže tu bude komunita pravičáků?  neplánuješ carlosi sloučení groweru třeba se stránkama národní strany? |  |  |  
| 
| 
| Hyde |  
| Che, che,...přišel exodus. Některé slovní spojení tvoří hezké paradoxy..:D Rovněž zdravím. Dáte si pánové rozpustnou, nebo máte radši turka...?:D:D:D. H.
 |  |  |  
| 
| 
| Svahadji |  
| Hyde: a hooodně lubrikantu!!! 

EDIT: chtěl jsem smazat tento příspěvek ale píše mi to:

Nemáš práva k přístupu na tuto stránku. Některé sekce jsou přístupné pouze Administrátorům a Moderátorům. Zkontroluj následující možnosti: ...

|  |  |  
| 
| 
| EXODUS |  
| Taky Vás zdravím :rasta: |  |  |  
| 
| 
| vrrn |  
| Zdravim nove mody a malo lubrikantu vsem buricum! |  |  |  
| 
| 
| Erixon |  
| Koukám že se s modama poslední dobou roztrhl pytel, takže nezbývá než popřát: Ať vám to banuje pánové ;) |  |  |  
| 
| 
| snark |  
| imun a svaha - buď te v klidu - maročtí asasíni, iráčtí sebevražední atentátníci ani příslušníci národního odporu se vyskytují na groweru relativně zřídka - tudíž hipícká sebranka je poslední bašta odporu proti absolutnímu punku a totálnímu liberalismu a její likvidace neznamená nastolení fašismu stejně tak jako by oběšení posleního nácka v čechách neznamenalo automaticky nástup komunismu |  |  |  
| 
| 
|  |  
| 
	| Původní příspěvek od carlos a cituji prý "zatočí s levičáckými hipíky ve fóru" ;)
 | 
 mame teda novy MODy nebo gestapo? :rolleyes:
 vubec  se mi nelibi ze by tady nekdo mel zametat levicacky hipiky :eek:
 ja bych zase vymetl vsechny dementni nacky z fora o pestovani konopi :rocket: :flick:
 pockam na odpoved...pripadne delete myself abych panum naziMODum usetril praci
 :shooter:
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| muhehhehe sorry za OT , ale nedalo mi to:-)))
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| i ja se mazu ;) jako tohle je krapet prehnany
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| 
	| Původní příspěvek od Host i ja se mazu ;)
 jako tohle je krapet prehnany
 | 

:(
 |  |  |  
| 
| 
| carlos |  
| 
	| Původní příspěvek od carlos a cituji prý "zatočí s levičáckými hipíky ve fóru" ;)
 | 

| Původní příspěvek od Host 
 mame teda novy MODy nebo gestapo? :rolleyes:
 | 
 Rozumíš smajlíku ve větě? Mám pocit, že ne... :eek:

Mám pocit, že by to poslední dobou chtělo méně paranoii a více nadhledu...
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| Mám pocit ,že by to chtělo více vážit slova a neschovávat se za smajlíkem .... prostě přiznat přepísknul jsem to a hotovo ! |  |  |  
| 
| 
| xpapousek |  
| 
 2Carlos: nejake novinky? Mam dojem, ze kdyz jsem sem prisel bylo tu tak o polovinu mene clenu, novych temat atd., ale rozhodne bylo vice aktivnich MODu!!! Me by se libil treba Machoman do pestitelskeho (ma to v maliku) pak treba Mirkoff (ma fakt respekt a myslim ze hodne vidi do IT ne?) Urcite je tu vice lidi, co by to dalo, cetl jsem tu i stiznosti, ze modi nemuzou cist vse atd..Treba Matrixx co ma na starost treba mikropest se tu uz nevyskytuje(??). Jeste ze Dude se vratil, to je borec, mas muj respekt kamo! A ostatni taky!!! Nebojte se to brat vice od pohlady a bez servitek tridit zrno od plev!!! Hosi udelejte mi to tady jeste prijemnejsi !!! :p: Díky :flower:

:rasta:
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| 
	| Původní příspěvek od xpapousek 

2Carlos: nejake novinky? Mam dojem, ze kdyz jsem sem prisel bylo tu tak o polovinu mene clenu, novych temat atd., ale rozhodne bylo vice aktivnich MODu!!! Me by se libil treba Machoman do pestitelskeho (ma to v maliku) pak treba Mirkoff (ma fakt respekt a myslim ze hodne vidi do IT ne?) Urcite je tu vice lidi, co by to dalo, cetl jsem tu i stiznosti, ze modi nemuzou cist vse atd..Treba Matrixx co ma na starost treba mikropest se tu uz nevyskytuje(??). Jeste ze Dude se vratil, to je borec, mas muj respekt kamo! A ostatni taky!!! Nebojte se to brat vice od pohlady a bez servitek tridit zrno od plev!!! Hosi udelejte mi to tady jeste prijemnejsi !!! :p: Díky :flower:

:rasta:
 | 

Souhlasím,chtělo by to omladit,rozšířit
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| mačo si nás už může prolustrovat:D |  |  |  
| 
| 
| xpapousek |  
| 
	| Původní příspěvek od 36 CHAMBERS mačo si nás už může prolustrovat:D
 | 

konečně! :leaf:
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| S úctou zdravím nového zkušeného MODa MACHOMANa ...mmj víc mazat,míň jen zamykat

minimum nepříjemných zkušeností přeje romis
 |  |  |  
| 
| 
| Scott |  
| MOD je tady už skoro každej :D 
 smažu.
 |  |  |  
| 
| 
|  |  
| 
	| Původní příspěvek od Scott MOD je tady už skoro každej :D

smažu.
 | 
 Jestli každej nevím,ale důležité je aby fungoval a ne se jen honosil podtitulem Grower team
 |  |  |  
| 
| 
| carlos |  
| Vítám nové moderátory: 
 Rákosníček
 travodlak
 WAMParjan
 čepra
 Bárt
 MedvedBrtnik (outdoor)

Přeju jim hodně trpělivosti při moderování... :pimp:

Dejte jim prosím trochu času než se zorientují a následně se na ně můžete obracet ohledně moderace vašich témat (typicky mazání nesmyslných příspěvků, přesun témat do správné kategorie, schvalování inzerátů v bazaru apod.)
 |  |  |  
| 
| 
| asfalt |  
| pan travodlak rozhodně skvělá volba :), ostatní moc neznám |  |  |  
| 
| 
|  |  
| 
	| Původní příspěvek od carlos Vítám nové moderátory:

Rákosníček
 travodlak
 WAMParjan
 čepra
 Bárt
 MedvedBrtnik (outdoor)

Přeju jim hodně trpělivosti při moderování... :pimp:

Dejte jim prosím trochu času než se zorientují a následně se na ně můžete obracet ohledně moderace vašich témat (typicky mazání nesmyslných příspěvků, přesun témat do správné kategorie, schvalování inzerátů v bazaru apod.)
 | 

Já jim přeji, aby nepřepálili start a doběhli do cíle v nejlepším čase!
 |  |  |  
| 
| 
| SN!P3R |  
| Veklá chvála za Medvěda! OUT sekce už někoho takového potřebovala ;) SN!P3R ;)
 |  |  |  
| 
| 
| carlos |  
| A partičku MOD teamu rozšiřují ještě tito zavedení členové: 
 scorpicco
 grizly  (fotogalerie)
 The Worst  (nemoci rostlin a problemy)
 Zedy  (lecitelstvi)
 :Dr@m:  (bazar)
 Časlove  (odrudy a slechteni)
 a
 doxenon  (uvod do groweru/pripravka)

Diky jim vsem !

Kazda kategorie fora ma nyni sveho moderatora: https://grower.cz/forum/showgroups.php?
 |  |  |  
| 
| 
| Hyde |  
| carlos: Jářku, máme tomu rozumět tak, že se na Groweru skutečně začali relativně hojně vyskytovat maročtí asasíni, iráčtí sebevražední atentátníci i příslušníci národního odporu, tak hojně, že ta původní hipícká sebranka -coby poslední bašta odporu- byla donucena vyhulit koaliční dýmku s představiteli absolutního punku a totálního liberalismu?
 (dík Snarku, i po pěti letech mi to hezky rozvlnilo bránici :teef: )
 Opravdu Groweru hrozí nebezpečí? :D
 Jo, tak voni teď odstřelili Hlavu... á..jo on teď dělá toho fundraizéra.. :teef:
 a skutečně teď Grower koketuje s myšlenkou o vstupu na akciový trh? nevíte, co bude stát lístek?
 opravdu si budu moct koupit či spíše pronajmout svůj vlastní trýd a dělat si v ňom moderátora? Třeba i pod smysluplnou knutou "nadřízeného motherfuckera"? :D
 jakože po 10 000 shlédnutí budu mít za jedny love další trýd zadara?
 že opomenutím zaslání SMS s patřičnou nutriční hodnotou prostě jen ztrácím možnost užívat si ten polobožský pocit modství na Growru? :teef::teef:
 a taky...

Zravím nové posily do Pentagonu. Můžete moderovat i ostatní vlákna, nebo jen ty co máte v péči? (aby člověk zbytečně neotravoval někoho, kdo mu stejně pomoct nemůže).
 To -Léčitelství- , no tak konečně. Zedy, to je fakt řehole. Je to marná sláva, nejzodpovědnější téma a jestli i na šlechtipěsti fóru brouzdají lidé už v poslední naději na relevantní informace... ale ty už ses do toho myslím stejně zakous.. :D
 Dali jste se na boj, bojujte. Náš společný nepřítel nabývá po letech opět zřetelné kontury.. :teef: :teef:

H.
 |  |  |  
| 
| 
| surda007 |  
| proč musím dát hide IP abych se tady dostal?cz IP mě to ukazuje nějaky pičovinY |  |  |  
| 
| 
| carlos |  
| Stale probiha aktualizace dns, takze vypadky lze ocekavat. |  |  |  
| 
| 
| ak2249 |  
| nevadí aspoň že to jede ;) |  |  |  
| 
| 
| carlos |  
| Vítám nového moderátora - Sekyho! |  |  |  
| 
| 
| carlos |  
| Vítám nového moderátora - AladinXXX. 
 Má na starost Galerii, takže se na něj případně obracejte při potřebě pročistit téma od balastu.
 |  |  |  
| 
| 
| Zedy |  
| Tě vítám na palubě Aladine :beer: 
 Radost mít někoho svěžího po boku!
 |  |  |  
| 
| 
| AladinXXX |  
| diky,zdar,to jsem ja.. prej sveziho :D:beer:
 |  |  |  |