Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím včera jsem byl v Obi a koupil jsem cernozem s aktivním humusem a uhlím nějakým ph to ma dlbry, ale bylo mi řečeno ze jeste smíchat s pískem než do toho dam kytky co si o tom myslíte? Jeste pozdeji budu přidávat kokosové vlákna a perlit diky za odpoved
Zdravím včera jsem v Obi koupil cernozem s aktivním humusem a uhlí, ale bylo mi ještě řečeno že to musim smíchat s pískem co si o tom myslíte? A ještě později budu přisávat kokosové vlákna a perlit mam i nejaky kompost co si o to myslíte díky
Ten písek mi tam moc nesedí. Na substrátu ti píšou pro jaké rostliny je vhodný? Pises ze pH ma dobrý, kolik udává? Kokosový vlákna bych taky uz nepřidával, perlit klidně jo. Tvuj kompost je domácí výroby?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Pošlete -> PM <-