Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jaro se blíží - skříňaři myslete na osvětu - Klikni zde pro originální téma
sasanka
Už jste někdy pěstovali venku???

Jestli ano, tak jste jistě narazili na problém krádeží. Mě a pár mých přátel to už pár let každý podzim potkává a není tedy divu, že vymíšlímé plány, jak tomu předejít. Zkoušeli jsem jistě všechny druhy maskování, ale naše snahy byly vždycky na nic. Každý rok před sklizní prostě přijdeme o velkou část úrody.
A tak přišel na svět plán O. O jako Osvěta. Co tím myslím?? Je to docela jednoduché. Začneme všem okolo rozdávat řízky. Pointa je v tom, že když budou mít všichni dost kvalitního konopí, nebudou mít důvod krást. A navíc, těch pár, co krást bude, bude mít potom tak kvalitní konopí, že mu dýl vydrží. No a jak tak ty vzorky věčně kolujou, stylem: "Dostal jsem něco. tady máš taky kousek," je vleká pravděpodobnost, že se jednou dostane zase k vám. A navíc když bude hodně dobrých brk oprcaných i třeba slabším vzorkem bude z toho hodně semen, relativně dobrých semen. A semena se pak dají zase rozdat. Jde v podstatě o takové přesycení trhu.
Náš nápad měl mezi přáteli velkou odezvu. Už teď mám naslibovanou celou moji kapacitu. A jsem rád že to udělám.

Pro tohle všechno, vám říkám: "Jaro se blíží - skříňaři myslete na osvětu"
petr168
Nazdárek Sasanko.
Moc dobrej nápad!!! Mám sice omezený možnosti, ale budu se snažit, co to půjde. Přesycení trhu....
Hodně štestí ve tvé osvětové činnosti
Leli
Fak super napad, ja už se o to snazim docela dlouho ale pak sem se na to vysral protože kazdy sral na me, chapete... vsak vy to jednou pochopite a vyserete se na to taky.... ale jen tak dál... kdyby sme se spojili všichni naráz.. tak by to melo lepši učinek a možna bychom se zapsali do dějin jako duvod legalizace ganji..... no ale myslim si že to asi nigdy nevyjde... tento system je na piču a to uz tak zustane.... kdybych byl prezidentem tak se tady ma kazdy jak v raji.. asi to nenitak jednoduche jak si myslim ale kdyz se chce tak jde vsechno a to by stalo za to... takze spojme se a tak dál.......................................
SperGeor
Když vám to kradou, tak skuste pěstovat na stromech.................... Vedle je docela šílené forum na toto téma
attaker
ja som zacal tiez z rozdavanim ... uz som dal par rastlin 4-5 spoluziakom\ckam o ganju je dost velky zaujem drzim palce aj ostatnym
Dude
nápad bohulibej, ale jak píše bambule, poddstatu problému to neřeší - alespoň dobrý, že kámošum snad vyroste nějaká fajnovka - zloději budou krást porád...
Milha
No cus lidičky,jestli občas zavolate svým bližším,aby jste se dohodli,kde a jak s tím jointem,pak z praxe si myslím,že po pár letech se vám tito lidě trochu prokrystalizují a výsledek je rázem ZDE... Jelikož tato GROUPA je nejkvalitnější,i rozhovory a debaty o pěstu také.Tak proč někoho takového nepožádat o službičku? Ti , kteří mají zaručený výsledek (100% SKLIZEŇ) a patří mezi VAŠI elitu pak uvítají SUPER MODEL mezi jejich skromnotu. A proto jak se říká: KDO HLEDA NAJDE. Anebo KDO CHCE KAM, POMOZME MU TAM. Tak neváhejte a lovte mezi těmi nejbližšími. A pochlubte se jaké je vaše SCORE. Ja mám 2.
Dude
to jo milha, to je v poho, ale furt to neřeší kradaře - tyjo mi to přijde, že na každýho druhýho outistu připadá zloděj snad...co sme to za národ:)
vondRASH
porad dokola nemyslite?? problem kradezi se nevyresi nikdy! pro nektery toye je to sport - proc bych pestoval a namahal se, kdyz muzu krast!:rocket:
mno podle meho rozdavat rizky a semka na potkani je dost osemetna zalezitost....policajtici jsou mrsky ciperny(souhlas s tebpou bambule). pro me je nejlepsi alternativou pestovani na stromech, TIME pripravil fakt dobrej FAQ, ve ktrem je spousta odpovedi na nejcasteji kladene otazky, dohodli jsme se na spolupraci a letos kooperativne pripravime fotoserialek! PEACE panove
sasanka
Lidi lidi, zloděj sem zloděj tam v každém případě někdo přeci venku sklidí a když už tak už. Myslím že si každý rád pochutná na dobrém brčku i když ta případná stráta úrody bude oto smutnější.
1)udělat pár kloíků navíc je snadné
2)rozda to přátelům a známím ještě snadnější
3)tak jaképak copak.


Dotoho go go go
attaker
mam najnovsie spravy ohladam rozsirovania
ztych 4 je uz 10 a su tu dalsi potencialny zaujemci ja mam uz problem ze doma mam malu produkciu z uz robim pomali zoznam..

ganja forever...
koupala
My pestujem u kamose na zahrade,tam je to v klidu a bazpeci. Akorat vedle chodi soused sekat travu kralikum,ale ne tu nasi.A navic byl v base ci co,tak snad nepude na PCR a nesplni svou obcanskou povinnost jako velka cast nasich uvedomelych spoluobcanu.
kowonator
Zlodeji su svine. Ja to riesim tak, ze si vypestujem aspon na 4 roznych miestach. Tak je vacsia sanca, ze mi nejake nenajdu.
sasanka
to attaker
kdybych vědel jak se dává karma tak ji máš :)))
kusher
kamos sadi mezi koprivy...a pry s timto nema problemy...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma