Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Začátek pěstění Indoor - Klikni zde pro originální téma
Ali_G.
tak tohle je moje pěstírnička:bandit: výška 150cm,
hloubka 50cm,
šířka 50cm
světlo: Phillips Son-T plus 150W
větrání: 4x pc větráky
1x euro 1 na chlazení výbojky
V prvom rade by som chcel poďakovať tvorcom groweru za vykopanie hlbokej studne informácii. Teraz viem, že v podstate o kráľovnej rastlín nič neviem. Potreboval by som od nejakej dobrej duše poradiť. 7 rokov som pestoval Outdoor. Teraz som sa presťahoval a rád by som začal pestovať Indoor. Kde si na nete objednať komplet skriňu aj s nejakým podrobným manuálom aj k spôsobu pestovania? Nejaké stránky som našiel, ale iba s komponentami k pestovaniu. Nechcem nič náročné. A ešte jedna otázka človeka bez skúsenosti: Stačí dostatočne uhlíkový filter zabráneniu šíreniu vône v bytovke?
PiosOne
host: kupovat si hotevou pěstírnu je finančně hodně náročné (vyjde to třeba 5*dráž než pokud si to postavíš sám). navíc pokud si chceš koupit hotový systém, tak jako celý box na klíč si pořídíš jenom něco menšího a jednoduššího. pokud chceš mít něco pořádného, tak to se stejně prodává jenom to zařízení (třeba hotový bubler apd.), ale skříň do které to dáš, si musíš obstarat sám.
koukni se třeba sem http://www.shamanshop.com
Vedel by si mi napísať aké základné veci budem potrebovať od doby rastu až po dobu zberu? Teda ak máš čas na začiatočníka.
sova
PiosOne
host: nezlob se, ale od toho je tady faq a příručka na adrese http://www.indoor.aktualne.cz/
taky je obvyklé, že si nejdříve projdeš tenhle server a potom se teprve budeš ptát na věci, které ti nejsou jasné.
Ďakujem - budem sa riadiť tvojou radou.
sova
sova
Poradí mi niekto čo si o tejto zostave myslí? Objednal som si ju včera z http://www.greenhome.cz/obchod/zboz...44195.28.68.149 a zatiaľ sami neozvali...
Aké ešte nutné veci si mám zohnať pre bezproblémový chod skrine? (samozrejme okrem skrine, semienka a chute pestovať :))
Keď sa pustím do pestovania chcem, aby maminám nič nechýbalo k životu.
Takže zostava: Komplet pro lampu 400W, výbojka Sylvania GROWLUX
TD ventilátor 250 m3/hod., d = 100 mm , Ventilátor Euro 3, 150 mm - 200m3/hod, Spínací hodiny zásuvkové Theben, pH - test (4,7-7,4)Vlhkoměr vlasový, Teploměr mini - max, Folie odtoková pod truhlíky, Květník Teku - černý 15x15x25 cm, cca 3 - 4 L, Agroperlit - příměs do substrátu s hlínou 1 L , Plagron - substrát - Royalty mix (půda) 50 L1 x
Sinsemilla - odborná příručka včetně překladu, Bioalgen-výtažek z mořské řasy, kořen+růst stimul., Plagron ALGA - Grow (růst), balení 0,5 litr, Plagron ALGA - Bloom (květ), balení 0,5 litr.
sova
Zabudol som napísať, že chcem pestovať v zemi. Aké by mali byť ideálne rozmery skrine? Aký uhlíkový filter mám použiť?
ďakujem všetkým za radu
sova
Keď sa tak na to pozerám, čo som napísal, zistil som, že mi chýba ešte tienidlo na lampu? Mal by som zvoliť tienidlo s odťahom alebo bez?
PiosOne
stínítko si kup raději s odtahem (přece jenom 400W je 400W). asi nejlepší je pořídit si cooltube (anebo ještě lepší je sám si ji udělat -> vyjde to mnohem levněji).
sova
BohouR: ten plán je podrobný a veľmi mi pomôže. Aké máš skúsenosti s uhlíkovými filtrami? Aký výkon filtra by bol ideálny pre mňa?
Len greenhome.cz sa mi nejako neozívajú... ...škoda... ...asi skúsim objednať niekde inde...
HIND
Zaujmalo by ma jak ste vyriesili indoor pestovanie v skrini tak aby to bolo aj nenapadne a nvzbudzovalo to pozornost,.ja to budem riesit asi zamkom, vecsim obrusom a mrte vecamy nanom,.

Jak ste to riesili vy?
PiosOne
hind: já jsem to vyřešil skříní, která mi zapadá do designu okolních spotřebičů. mrkni se semhle http://grower.cz/forum/showthre...16&pagenumber=2
sova
pôvodne som zháňal ceny jednotlivých komponentov, ale vďaka Groweru som sa zoznámil s QTH, ktorý mi zoženie vybavenie s prijateľnými cenami. Už len zostáva vyriešiť ako to poslať cez čiaru, pretože keby to šlo na dobierku - platí sa clo a pod. pitxoviny. Poslať komponenty ako súkromný balík - v podsate by to šlo. Len peniaze nákupca zasiela skôr ako obdrží tovar. A toto je nevýhoda. Nie je to v tom, že by som QTH neveril (mám z neho veľmi dobrý pocit - ak si to čítaš dúfam, že sa neurazíš - chcem si dať len poradiť), ale bude to za viacej poctivo našetrených peňazí a predstava, že by som prišiel o niečo - čo by som ešte nemal... ..a len tak lahko nemal mať... ...poradí nám niekto o spôsobe posielania balíkov z ČR, prípadne skúsenosti a
možnosti prevodu peňazí? ďakujem
sOs
sova: hmm, sorry, ze si trosku zasekam do teba, ale za prve, keby si to tu poriadne prehladal vedel by si, ze vacsina grower si stavia box sami. Je to lacnejsie a tiez sa vela pritom naucis. A nakoniec, mas z toho ovela vacsiu radost, ked si to das sam dokopy. Tych navodou a planov je ti milion.
Ja by som sa nestval s tovarom, ktory je v zahranici, da sa to tu(SR) v poho splasit + nieco si vyrobit a mas to lacnejsie. Staci len nebyt kusok lenivy a postudovat...grower. Jasne, ze ked nieco nenajdes , tak sa spytas, ale zaklad je HLADAT. Tak hladaj Forest G.
sova
sOs: nevnímam to ako zasekávanie.
Grower považujem za veľmi veľký zdroj informácii a veľa vecí som sa už naučil, učím a budem učiť. V podstate celý grower je u mňa u hľadaní. Vyrobiť si jednotlivé komponenty do skrine svojpomocne považujem vzhľadom na moje skutočné manuálne zručnosti a možnosti pracovných náradí za problém. Ďalší problém vidím v mojej pracovnej vyťaženosti - zastupujem koleginu, ktorá je dlhobo PN (už 2 roky). Moja prac. doba je od 6:30 do 18:00 hod.
Viem, že keby by som skutočne CHCEL postaviť si sám skriňu (od A po Z) tak si ju postavím a staviam ju aj po nociach. S radosťou si skompletizujem vybavenie a s láskou budem vdychovať život od semienka až po maminu, starú mamu, prababku... :))
sOs
sova:ok, som rad, ze si to nevnimal ako zasek, ale ako dobru radu.
Popravde... ked si skrinu postavis sam, a cim vacsiu namahu nato vynalozis, tym sa ti lepsie bude otvarat a nazerat do nej:) Toto je uz ale o pocitoch;) A ked pises, ze nato nemas cas, tak si ho AJ TAK najdi, uvidis ake to bude ked ju dokocis:) K tym semienkam...AK sa mi nieco urodi (je to Shiva original Nirvana seeds shop), tak ti zopar mozem poskytnut, aby si nedaval do pody noname(nic proti).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma