Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Jak vyrobit hašiš v tuhém skupenství - Klikni zde pro originální téma
lamie
Zdravím,
hledali jsme na Groweru návod na hašiš, našli jsme jich několik, ale všechny naše pokusy o výrobu dopadly výborným, kvalitním hašišem, bohužel ve stavu mazlavýho asfaltu.
Neznáte někdo návod na hašiš v tuhém skupenství (něco jako Plastik) ?

Díky
robos
co viem, ale to asi vies tiez, tak jedine charas, pohladis rastliny a potom si tries ruky a este o persky koberec, ale ten je drahy:D
gadjah
To s tim kobercem je blbost první třídy.Nic tím člověk nezíská,spíš ztratí.Rovnou si to z těch ruk setřít třeba tupým nožem.Koberec se používá pro výrobu ředěného hnědého haše,je tam spousta bordelu.Do koberce se mlátí paličkama nebo rostlinama,suchýma,tak,aby z nich opadla pryskyřice.Spolu s hašem tam opadne hafo pestíků a bordelu a tak.Čau::flick: :vampire: :pimp:
gadjah
Blbo som si to prečítal.Sorry.Teraz po mojom prispevku je to všetko jasnějšie.Bye:love:
PiosOne
já dělal čaras tak, že jsem si ruce třel o sebe a udělala se taková rulička a když toho bylo více, tak z toho vznikla kulička, která postupně z rukou "slepovala" pryskyřici, takže nakonec jsem měl v čistých dlaních kuličku čarasu (a o jeho kvalitě, byť po cca 6 letech, by realist mohl vyprávět :D )
prophet
a co třeba bubblebags?
mephisto
I. charas si delam po kazde sklizni. Po manikure vezmu palicku a vyvalim ji po tabuli skla. Potom vezmu ziletku a seskrabu dobrotu. Je to hned, je toho hodne a je to opravdu good.
Preji dobrou kour.
II. vezmu odpad (listi, spodni palicky...) vysusim, preseju pres jemne sitko (pouzivam damskou puncochu) a opadany rezin si schovam. Co zustane v sitku nalozim do lihu (60%), za obcasneho protrepani necham odlezet min. 1 den. Potom obsah sleju na misku prez kavovy filtr a necham zase jeden den odparit na radiatoru. Vznikne lepkava tmave hneda hmota, kterou seskrabu ziletkou a smicham s rezinem. Poradne promnu a muzu kourit.

Mam velmi dobre zkusenosti s hasem home made, je mnohem silnejsi nez dostupne modely na cernem trhu ale nejsem schopen docilit tak omamne aroma jako ma hasis komercni.
Cone
prominte mi ze sem lezu ale neubira se tim kytce Thc kdyz delate Charas dik za odpoved
attaker
2 lamie co ja viem tak koncentrovany hasis sa vyraba z vyvarenej zivice ktora sa prehnanim chladnejsim prostredim uzadi ... inak v literature uvadzane ako desublimacia z pary ledine co meviem v akej tekutine sa to vari...
PirátTEK
neni divu ze nemuzes docilit stejnej stav jak maj komecni hase komercni sou totis ředeny s opiem mezi nama je to sit taky si ho delam raci doma
kammo
Ja som skusal urobyt hash vyluhovanim v technickom benzine.Rastliny nie velmi vhodne na fajcenie som luhoval v tomto mediu asi tyzden.Boly iba nahrubo rozdrvene a bolo toho zhruba 30g.1dcl vysledneho extraktu som nechal v pohary volne odparit asi na polovicu a nakolko sa mi nechcelo cakat,tak som zvysok "odparoval" tak,ze som na plech na pecenie pipetou pridaval male davky/1ml/ a doslova rozpustadlo spaloval.Ostala husta tmavozelena hmota,ktoru som zoskrabal ziletkou a zmiesal s pestikmi.Je toho asi 1g,pekne to vonia,ani stopa zapach u po benzine,no neskusal som to este.
snejky
2PirátTEK

Hele s tim ředěnim opiem se mi to něják nezdá, vim jak chutná haš i opium a myslim že když by se hašiš naředil opiem tak haš ztratí chuť páč by ho opium svou trpkou, silnou, omamnou vůní přebilo.
Cone
hele ale jeste jste tu nikdo nedali dost dobry navod k vyrobe toho svinstva..........................................................................................
Sombl
jak na bubblebags?kolik, jak ... ?
masoquista
To co se ti usazuje ve faji to nenjni has ale shit.Jo sou to ty sracky z koureni...dehet a jiny latky ne zrovna 2x telu prospesny.Mozna to zhuluje ale sou to sracky a podle meho nedelas dobrre ze to hulis:rejp::)
BRAINDEAD
No tak butanak na chut mi prijde dost HxC na chut ale proc ne Amalko:)
2:Sombl- pytlu na separaci je vicero druhu(sam bych si ho nevyrabel,ale ty sikovnejsi to muzou zkusit,nicmene uz jenom sehnat spravny sito nebude jednoduchy)osobne znam zminovany bubble bags ktery na svym webu nabizej ruzny velikosti po 3 az 7 pytlich a stoji to od 125usd a potom dvojity
pytle od pollinatoru- www.pollinator.nl se kteryma mam dobrou zkusenost
-nasypes listy do pytle a pridas led pak 15min to mixujes(je dobry pridavat behem toho dalsi ledy k materialu aby se udrzela spravna teplota pri ktere se uvolnuje krystal ) prvnim sitem projde voda a krystal
druhym pouze voda a vyhrabnes z nej vysledek-priblizne 8% z obsahu pytle podle kvality materialu.
Jo a u nas se da sehnat na 200g okolo 2500.-
BRAINDEAD
Jo ten navod na vyrobu bubble bags je parada:),akorat ja sem dost nesikovnej takze sem si pytel zakoupil.
Akorat jedna poznamka-u isolateru sou dva pytle-jednim projde krystal a voda,druhym jen krystal-videl sem ceskou kopii kterou si poridily kamosi
tam jsou tri pytle,pricemz ten treti je prej pekne na picu-zadnej vysledek z neho:).Mate nekdo zkusenost s vice nez dvema pytli?
padre.pedro
www.goc.mysteria.cz/pages/has2.htm
._.
Jednou jsem doma neměl co hulit, našel jsem jenom krabici od bot plnou listu.obsah jsem rozkatroval ještě víc, než katr do brka.krabici jsem potom zavřel, pořádně protřepal a všechen viditelný katr odsypat na stranu.(ale odsypat fakt dobře, ať tam nezůstane žádný bordel, ale zase tak, ať tam zůstanou ty naše oblíbené krystaly:)to si pak vychytáte..-.)pak kartičkou z papíru setřu žluto-hnědý prášek na hromádku, kterou potom vemu a dam do plechové mističky..takto to udělám párkrát, podle potřeby..v plechové misce to pak rozehřeju a udělám z toho kuličku, která je hnědé barvy a tvrdosti normalniho haše, chuti vynikající...hodně zdarů...

Ještě bych doplnil, že po určité době nezbudou v krabici už žádné krystalky a tak naškrábete jenom nakatrovaný bordel, který samozřejmě nejde slepit dohromady.
Borci zkuste todle.

http://grower.cz/forum/showthread....7201#post407201
zmetek
Na to sem se taky koukal. Ale samotnymu se mi nechce kupovat sita za 2000. Kdyby sme se treba v 5 slozili....meli bysme kazdej 3 komplet bubblebags.
osobne sem zkoušel klepat pres hashmaker i plechovku s puncochou, mixovat přes bublebags. kazdy postup mel neco do sebe, ale kazdpadne kvalita materialu byla velmi uspokojujici. nedavno sem vsak narazil na docela zajimavej kousek, ktery by se dal vyuzit i pro vyklepani vetsiho mnozstvi najednou.

http://greenhome.cz/katalog/650206
Zmeteku ty sita mi donesl kamos z fabriky. Jeste mam doma kus tak jestli jsi nekde z moravy tak si pro sito muzes prijet. Daval jsem kus aj Valdezovi a byl spokojeny :-)) Takze nabidka sita stale trva.
Zoomer
Nemate nahodou nekdo blizsi info o vyrobe shitu vodni metodou (Dutch system??? ci co...)
zmetek
Tady je navod na vyrobu bubblehashe: http://www.greenhome.cz/download.php?file=650204.1
to zoomer: narazil sem na docela pjekny video, akorat me prekvapilo, ze ten capek to nakonec neslisoval. Kazdopadne hezky vokomentovany...

http://www.youtube.com/watch?v=VIOIHnFUckQ /registrace nutna
HCSBUBI
To dělam tag že dam suchy částido lednice apag do poklepovou metodou cez sejtko přesejua vyvalim.Ale jag se děla komerční to fuck nevima le zajimalo by mě to.
Zoomer
to all: Diky za rady a inspiraci. Hned to musim vyzkouset... :-)
Ty videa z youTube jsou fakt OK
jiris
skuste tenhle link je to celkem pekne popsane dystek hledejte na youtube tam toho je mraky
www.metacafe.com/watch/205103/how_to_make_hashish/
jiris
mno trochu sem patral a nasel par videi ranec receptu tak vam aspon poslu nekej ten link

http://www.youtube.com/watch?v=VIOIHnFUckQ
tenhle vypada teda jako velice zajimave (doufam ze ste prihlaseni)

http://www.metacafe.com/watch/20510...o_make_hashish/
a tenhle link je nakej pofiderni moc se mi nezda ze by to slo jen tak pres troubu nekolikrat sem to skusil a vzdycky mi vysel jenom takovej hnedej prasek ale ze by to byl hašiš?? to teda ne
jiris
doporucuji shlednout tento dokument Jorge.Cervantes.Ultimate.Grow
predvadi tam vyrobu hasise pres ty bubble bags ale jak sem koukal na grow shopu tak to je drahy jako az mooc nevite nekdo kde by se daly sehnat levnejs?
kvako1
podivej se na toto. spolehlivi clovek
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=32572
Espado
doporučji bags od Jurka na Groweru


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma