Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pomoct slabšímu - či ne? - Klikni zde pro originální téma
robos
jes, dnes je to otrasne, kazdy sa povysuje nad inych, vacsinou slabsich, ja na skole vidim take veci casto a ked mozem, tak mladsim a slabsim pomozem
4C3
2Mr.Bleak
ja, ac jsem 7let cvicil karate tak se taky vyhejbam jakejmkoliv stretum, vsak prvni pravidlo, co nas ucili je utyct - neni to srabarna, ale to nejrozumnejsi reseni, pac je vysoka pravdepodobnost, ze takovej konflikt pro me jako cil utoku - a to i kdyz nad nim ve rvacce zvitezim - dopadne spatne, pac oba vime, ze v bojovym umeni staci malo a ten clovek muze bejt nadosmrti mrzak (napr. pri pro tebe rychlym a bezpecnym a na agresora velmi ucinnym prokopnuti kolena ze strany/ze predu je velka pravdepodobnost, ze ten clovek bude pak pajdat do konce zivota) nebo v pripade utoku na hlavu dokonce umrit (samozrejme, takovej clovek by si to podle me rozhodne zaslouzil, ale nase pravo hovori bohuzel jinak...), to neni jako v televizi, ze do sebe rezou a pak vstanou a jdou na kafe... a potom? policie, prosetrovani primereny obrany atd... NICMENE v tomhle pripade bych nejspis jednal stejne, tohle bych fakt nedokazal, sledovat a nezasahnout...

co se tyce pouziti bojovyho umeni, tak je to samozrejme mocna zbran, nicmene pokud neni presne rizena tak muze bejt az prilis mocna... (svine agresori maji navic tu "vyhodu" ze ten jejich prasackej poulicni zpusob pesti vetsinou nezpusobi zadnou dozivotni ujmu nebo smrt...)
Shadoow
2Mr.bleak
já bejt na tvým místě a trochu starší tag bych tomu dědovy asi pomoch asi určitě přece lidi si musej pomáhat:D a né se mlátit hlava nehlava
nejsme zvířata nebo snad jo?:D
mydena
to Mr.Bleak:Naprosto souhlasím s tvou reakcí.Všude kolem nás je spousta zla,ignorace,agresivity a v neposlední řadě násilí.Je zapotřebí proti tomu bojovat!
Killer_Queen
Jo...nasili je pekna sracka.Taky nemam rad,kdyz si nekdo vyskakuje na slabsi a uplne nejvic nesnasim,kdyz nekdo mlati holky.Ja se sam do niceho radsi neseru,ale taky se umim nekoho zastat.Jednou nejakej pritroublej hokejista dal par facek kamosce,az z toho mela peknej monokl....Tak jsem za nim zasel a on hned at jdu do prd....,ze na me posle toho a toho.Propleskl jsem ho a od ty doby byl klid.HOLKY SE ZASTANU VZDYCKY
Taker
4 Mr.Bleak
Je vidět že seš dobrej člověk a těch já si vážim nejvíc (za ten skutek máš u mě K+ až ti někde pude dát). Sám nevim co bych v takový situaci dělal jelikož bych byl asi posranej strachy, seš holt borec. Jen tak dál :bravo:
Hicks
Před pár hodinama jsem na Groweru napsal, že nesnáším a odmítám jakékoliv násilí.
Jenže je problém, že když se nad tvým činem zamyslím, tak mi přijde, že skutečně jiná a hlavně účinější varianta nebyla, než kterou jsi, Mr. Bleak, zvolil.
Pomáhat ostatním je velice lidské, dokazuje to, že jsi člověk nemyslící jako zvíře. Více takových lidí by bylo na světě potřeba.
:smoker:
Lidi by si mněli pomahat.Ja osobne pomaham ostatním,ale mně se nejak pomoci nedostavá.......(nevíte,čím to je?).Spíše naopak-ostatní mně potápěji a chtěji mi ublížit-to není paranoia,ani schíza(schizofrenie) a a ani stíhy(stihomam).Ale nevím,čím to je.?Díky za odpovědˇ
Taker
4 Oslotron
No rozhodně je to zajímavý a podle toho že si tvuj příspěvek postoval někda předefčírem a doposud ti nikdo neodpověděl (nepomoch ti), tak bych řek že se to s tebou nějak táhne celej život :). Né ale vážně, nejsem žádnej psycholog nebo tak něco ale seš si jistej že pomáháš těm správným lidem? Jak víme některý lidi sou holt hajzlivodporný. Nebo si třeba do teď měl jenom smůlu, a na ty dobrý lidi který by ti rádi pomohli si prostě ještě nenarazil. Fakt nevim.
kowonator
Jasne ze slabsiemu vzdy pomozem. Ale vzdy sa to proste neda.
Jacker
Mr.Bleak: respekt pro tebe!
bohuzel je tu fakt malo lidi takovejch jako ty...

a bohuzel nejde jen o rvacky.
kamos treba jel jednou do skoly, v metru se kus opodal slozil nejakej starsi chlapek. kamos pribeh, zkontroloval tep, dech, otevrel mu pusu, vyndal zapadlej jazyk - chlapek se probral.
zachranil mu zivot!

problem je, ze celou tu dobu, tam ostatni lidi tak akorat stali v krouzku a na vsechno se jen divali...

dokazete si predstavit, jak by to dopadlo, kdyby tam kamos nebyl...?
Maggie
Hicksi: asi te to prekvapi, ale i ty zvirata si pomahaji.... Jinak ja naprosto souhlasim, nesnasim, kdyz si kdokoli dovoluje na slabsiho a zastavam se vzdycky. A to i v tak absurdnich pripadech, jako kdyz ochranka v obchodaku nekomu kontroluje tasku a ten clovicek si to necha libit :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma