Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Komín - Klikni zde pro originální téma
WirusH
Procital jsem to tu a tohle jsem nikde nenasel pokud to tady ale je tak se necham poucit. Tak k veci chtel bych si huleni zasazet do komina jde o to ze nevim jak hluboko do nej to zavesit ... vzhledem k osvtleni...jde mi o to jestli je mozne dat kytku tak hluboko aby az doroste nebyla vubec videt nebo jen minimalne (jen vzhledem kvuli tomu svetlu zalivani atp neni problem) komín má díru tak 40x30cm a popripade jakej model by se tam nejvis hodil (neco mensiho)
mydena
To si děláš srandu???
WirusH
Ne proc? Pekny mistecko ne? :) a velice dobry proti corkam .... mam starej nevyuzivanej komin na baraku tak proc s nim neco neudelat...
mydena
Nevím to jistě,ale na tak malé ploše asi nic moc nevypěstuješ.Navíc je to celé od sazí-musel bys to celé pořádně vyčistit at ti kytí nezasmrádne.A jak bys tam svítil,teda čím?
WirusH
citace:
Původní příspěvek od mydena
Nevím to jistě,ale na tak malé ploše asi nic moc nevypěstuješ.Navíc je to celé od sazí-musel bys to celé pořádně vyčistit at ti kytí nezasmrádne.A jak bys tam svítil,teda čím?

Premyslel sem vnitrek ''vytapetovat'' alobalem...
mydena
No nevím,ale lepší než alobal je prý bílá barva.Zkus se podívat sem: http://grower.cz/forum/showthre...ighlight=Alobal
vondRASH
to je pekna kravina kamo, jak ti tam pujde svetlo??:confused: vzdyt tam budes mit celej den tmu jako v pytli, smrad, spinu.....
WirusH
citace:
Původní příspěvek od vondRASH
to je pekna kravina kamo, jak ti tam pujde svetlo??:confused: vzdyt tam budes mit celej den tmu jako v pytli, smrad, spinu.....


CHaopj na pude sou takoví pekny dvirka....je to cca 50cm od konce komína a kdyz sem se ted dival tak svetlo tam vcelku je ....
PiosOne
WirusH: myslím že dávat kytí do komína je řešení o ničem. i když pominu bordel v komíně a budu předpokládat, že komín je pěkně čisťounký, tak budeš mít problém se světlem. jelikož nechceš aby byly kytí vidět, tak ani kytí neuvidí sluníčko (je potřeba aby sluníčko svítilo na kytky, což v případě že budou schované v komíně určitě nehrozí). leda že bys do komínu dal zářivku, ale to je taky pěkná hloupost.
takže abych to shrnul, kytí takhle možné pěstovat je, ale budou úplně o ničem, tak raději zasaď outdoor anebo jdi do skřínky a do komína si dej klobásy a slaninu :pimp:
vondRASH
Pios ma recht, sice tam bude svetlo, ale budou porad ve stinu...je to hloupost...radsi zkus stromovky, ty ti nikldo taky nevocoruje. mrkni na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=410 a budesh chytrejsi.
mydena
Já osobně si taky myslím,že to nemá smysl-chceš přece vypěstovat zdravé a krásné kytí,nebo ne?Není to o tom zasadit,nechat růst a čekat jak to dopadne.Pokud chceš mít dobrou kytku,měl bys jí mít pod dohledem,myslím tím,že musíš mimo jiné vidět jak se vyvíjí,roste a v případě nemoci či jiného nedostatku jí být schopen pomoct.V tomto "komínovém 40/30cm/" pěstování asi nebudeš mít dostatek prostoru.Raději, být tebou zkusím jiný typ pěstění,protože stéjně byť vyzkoušíš-li ten komín,nic z toho krom ztráty času asi nebude...
WirusH
Ok dik za radu ... par fleku na outdoor uz mam tohle byl spis jen napad ''navic'' na spestreni :) ok takze komin zustava prazdny :)
Shadoow
tag skus dát nějakej hodně silnej sodík do tí díry jag píše v příspěvku č.8
ale tohle je taky jenom nápad:D
Shadoow
Byl to jen blbej nápad:D
Taker
No kdyby na tom komíně bylo třeba nějaký starý vopuštěný čapí hnízdo tak by to nemuselo bejt zas tak špatný. Slunce by tam šlo co to dá a čorky snad po komínech taky nelezou:). Myslim že tuhle metodu (pěstění v hnízdě :eek: ) tady ještě nikdo nikdy nezkoušel co? :)
vondRASH
uz aby prislo jaro, groweri se prestali nudit a vymejslet kraviny...by to na tom komine bylo jako pest na voko panove premyslejte!:rolleyes:
WirusH
Tak uz se nam oteplilo komin spadl a ja si dal kyticku k Zarovce do skleniku :) ,ale jinak me ten komin neda spat
Zarovka
Tak uvdime wirusi co bude z toho tvyho Jacka... :) jinak o viekndu jdem ryt...
conspirator
Keby bol ten komin aspon funkcny a poriadne sa z neho dymilo, nepoviem ani slovo.. :D :D :D
FlickerBird
no, kdyby se začalo topit koncem sezóny tak ani nemusíš sušit, a ještě budeš mít originální aroma ;P
nojono
já bych spíš do té roury nasypal substrát .... komín by plnil funkci květináče, takže kytka by rostla z komína :wink:
a jelikož bydlíme naproti policajtů, tak by to mohla být dobrá satira ... :afro:
co si o tom myslíte??
nojono
a hoplá ... zapomněl jsem se kouknout na datum :p:
Lupus
tak gdo teda bude pestit v tom komine ? :D:D:D:D:D
WirusH
Zatím asi nikdo přesunul jsem se radši na zahradu :)
Softly
Kdyby jsi tu kytku dal ůplně nahoru v tom komíně, třeba do kýble tak to máš jako na stromě, ale může to bejt moc vidět.
Anarchom
Zdravíčko, toto je můj první příspěvek.
Mě spíš napadlo něco jiného, možná už to tu bylo zmiňováno, ale mě napadlo tu kytku pěstovat kolem komína - nevím jaký komín kdo máte, ale ja mam komín ve tvaru obdelníku, nevím přesně jaké míry, to bych si vymýšlel, ale bude to minimálne 2x1,5m... takže bych se chtěl zeptat, kolem komína by to šlo ne ? že bych kytičku pěkně přivazoval kolem komína a tak vytvořil jakousi siluetu ? co vy na to ? diky za případné odpovědi, informace... :) samozrejme ze v dobe pestovani nebudou z komínku čmoudit žádne splodiny ani jiné "prospívající" směsi :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma