Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Mate dake skusenosti s policiou? - Klikni zde pro originální téma
sewo
Ja osobne nastastie nie ... no jeden cas som mal taku haluz ze vzdy ked som si zakalil tak som stretol dakyx fizlov a tak sa na mna cudno pozerali :D cim to asi bude :D

...a co vy?
robos
ja som mal len stihy:D, ved na koniec som zalozil aj thread, ale asi niesom najvacsi priekupnik v nasom meste:sun:
replikant
No jednou mě na ulici sebrali městský policajti, měl sem na ně náký keci, wodvezlli mě na státní fízlárnu, ty se toho chytli a šli po mě jak slepice po flusu, vyšetřování, pak se dala do práce naše justice soud, wodvolání, další soud...a NEVINEN.
Tywoe dva roky zbytečnýho stresu, se staženou prdelí a když sem zahulil tak sem mel stíhu že po mě furt dou. FUCK.
Los_Meskalinos
Jo jo hnus pred dvema dny meli razii u typka vod kteryho jsme brali sem tam hash nasli u neho 625g a nejakejch 300g huleni a jde si asi sednout na 7let peknej hnuj ale za todle si muze docela sam dealerina se proste nevyplaci ale skoda ted si asi nejakou dobu hasik nezahulim a mel ho fakt dobrej. Jo holt kdo chce moc nema nic nebo jeste min
Killer_Queen
Jednu vetsi zkusenost s bengama mam.Kalilo nas asi 20 u jednoho kamose na zahrade-takova grill party :cool: Kolem 23hod jsme to zakoncili s tim,ze vsichni jdeme jeste nekam.Nejak se to zvrtlo-vytrhali jsme par znacek,prevratili par kosu.......a nejednou benga.Tak jsme se rozprchli....a oni odjeli.Kdyz jsme se zase sesli,tak jsme se dohodli,ze kdyz pojedou zase,tak zdrhame.Nase "akce" pokracovala a asi za 5min dalsi benga.Tentokrat 3auta.Zdrhat jsem zacal ale jenom ja,ostani se na to vysrali :o Zacali me honit...najednou prede mnou zastavilo auto,vylezl fizl a napral mi ji obuskem pres hrudnik.Padnul jsem...Pak me zvednul,priplac na auto....prehledaval...atd.Mezitim si uz jednoho kluka narvali do auta.
Tad prijde pointa tohohle pribehu.Ten typek jim zacal vykladat,co jako blbnou,ze odpoledne tu meli sraz nejaky nackove,ze to vsechno nicili oni....a ze zdrhli smerem k nadrazi....Ty troubove policajtsky to sezrali a jeli smer nadrazi!!!!! :frog:
Od ty doby se uz s davem strhnout nenecham a jsem hodnej kluk :punk:
Zarovka
Ja to mam celkem v pohode na to ze bydlim primo u hranic kde kazdou hodinu vidim fizlaka... mam souseda policajta... maji zahradku hnedka vedle nas a kdyz jsem si tam predpestovaval tak nerek ani slovo... za to kdyz jsem sel jednou z akce dom potkal me kamos fizlak ve sluzbe jeste s nejakym starym fyzlakem a prvni co bylo se me zeptali jestli nemam neco na prda... tak jsem s nema zahulil a uplne v poho :))
hYp3r
2 Gannja >
naprostej souhlas...kazdej z nas nekdy neco udelal :c)
ale s vekem ti dojde, ze i kdyz to tenkrat byla prdel tak, ze to bylo uplne zbytecny...
mno ted uz nic nenicim a kdyz nekoho vidim tak mu reknu, ze at toho necha...
nikdy nevis co znicis a kdy to budes potrebovat
SperGeor
Já jsem klidnější, štupi u nás byli jen párkrát- rušení nočního klidu :punk:
sewo
hmmm ... celkom sa to tu rozbehlo ... a ako pozeram tak to je fuckt zaujimave citanie :frog:

...kazdy veru urobil dake vytrznictvo ... ja osobne som par rokov robil GRAFFITI teraz si kreslim uz iba na papier a sem tam daco na most pod silnici ... ale to neberem moc ako vytrznictvo ... ale ako umenie ... ved podla mna su krajsie pomalovane mury ako keby mali byt bezfarene sive ... :frog: ... ale raz som zdrinkovany prevalil kos ... huh ... :D
Killer_Queen
Ty znacky a kose to bylo uz davno....A hlavne to byly smerovky-kde je jaky mesto.To nikoho nezabije,ze si zajede o kilometr dal.Samozrejme to nechci nijak omlouvat.Aspon priznam,ze jsem vzdycky nebyl svatej.... :angel:
HIND
jedine riesenie tohto problemu(a to hovorim aj kamosom, vecsina my znich da za pravdu),je byt nenapadny nevyskakovat, nestretavat sa sproblemovimy ludmi, byt na mieste kde sa floydi minimalne alebo vobec nevyskytuju,.neroby P..ovyni,.da sa nadherne, krasne zabavit aj bez nejaky vytrznosti,. toto ja nechapem u niektorych chalanov, musia robit voku bordel vbytrznost,.bytky, vyhladavat suboje, rozbijat hulakat a neviem co este,.co sa neviete inak zabavit ked ste napity alebo HIiiGGggHHHhh,.?!ja poznam mrte sposobou jak take stavy avobec jak travit cas uuppplnnne cooolovo,.s floydmi nemam nejake skusenosti, (malo aj to sa mna moc netykalo),;prave preto lebo nerobi P..ovyny,.zabavat sa sa da (marihuana)aj bez zbitocnych blbosti,.
Listy
To já ma na benga smůlu, protož vždycky když jdeme s kamošem z jeho zahrady tak tas zastaví a maj divný keci, to už se mi stalo asi 3x
replikant
ty we. me ted stojej pod woknama benga a merej rychlost radarem. kdyby tschuraci ten radar wotocili tak by se jim na nem ukazal veselej zhulenej grower za zaclonou. : )
Killer_Queen
BohouR: Jo,uz je to nejakej ten patek....Myslim,ze kazdej udelal nejakou tu blbost.
PEACE
To jsme takhle jednou jeli zahulit v podvečer k lesu (v Praze), v autě jsme byli tři, odbočujem tedy z hlavní do takový vilkový čtvrti (za kterou je ten les) a zrovna z té vedlejší vyjíždí vůz policie, míjíme se, oni koukaj po nás, my po nich. Ve zpětném zrcátku vidíme, jak se otáčejí, tak řidič šlápne na plyn a jelikož jim to chvíli trvalo, než se otočili atd., tak jsme se jim v té čtvrti ztratili.
Zastavíme si u takového jakoby jezírka, ubalí se brčko, v klidu ho vyhulíme - máme pocit, že jsme je ztratili - pak si ještě někteří z nás zapalili cigárko, kecáme a najednou z druhý strany, než jsme to vůbec čekali, přijíždějí ti police, skáčou z auta, jdou k nám, stahujem okénka (bylo to něgdy za fryšného podzimu), předkládáme občanky, jsou taky tři, každej si bere jednoho z nás a ptaj se, co tam jako děláme. Bylo zajímavý vidět, jak jeden policajt je hodnej a chápající, druhej pouští hrůzu a vyjmenovává možné tresty, no a ten třetí byl asi nějakej nováček, tvářil se jak jouda - ten si vzal mne. Zapsali si nás někam, mne si teda ještě ověřovali, jelikož jsem zrovna neměla doklady a zase odjeli.
Ten zlej mel prupovídky jako: Me je jasný, že tady kouříte tu marjánku, vždyť se vám ten smrad valí z auta, je to z vás cejtit, me nevykládejte, že jste zabloudili, my vás tu všude hledáme, vy jste nám ujížděli, tak doufám, že podruhý vás nepotkám, to by byl jinej mazec, tak se vodsuď kliďte. Pojedeme tudy znovu za deste minut a jestli vas tu jeste uvidime......Tak jsme se rozloučili, ten hodnej se na nás usmál, my jsme mu to oplatili a odfrčeli - vlastně to nebyl ani žádnej stres, docela jsme se pobavili. Noo, asi jsme mohli kápnout na vjetší grázly, gdo ví...
Fak divný, no, asi nás maj už uložený v kanálech....
Noo, a to se ti stane, když se nějakejm bengum nelíbí tvuj vzhled. Zákaz vjezdu tam nebyl, nic jsme neporušili....auto jsme meli zrovna v porádku...
ZEta
Už asi potřetí se musím registrovat, furt mne to vykopává. Než jsem dopsala předešlý příspěvek, tak jsem se stala Unregistered?
Reewer
To je brut. Je to klasická klišé taktika. Jeden floyd dělá kámoše a druhej prudí....
sewo
Bohour ... cmaranice na novych fasadach a posprejovane kulturnohistoricke pamiatky to nie su graffiti to su vyplody ozratych dementnych deciek ktore nevedia co s prachmi tak si kupia spreje a sa tvaria ze su daky tazky frajeri ked daco doyebu ... vobec si neuvedomuju ze robia hanbu graffiti a to vie nasrat kazdeho writera :)

...inak ja som pacifista :frog: hehe :)
Dude
benga jsou kolíci:frog: - nejvíc mě dostali, když jsme byli jednou v putyce - já autem, jenom kolu a jedno brčko - pak jedem domů - najednou na krajnici chytači - bylo to třeba 23.00 - kontrola dokladů, "tak si vystupte" - pil jste? ne? no stejně nám dejchnete...sem si nafoukl igeLiťák...policajti trochu zklamaný - "a copa nějaký drogy, třeba marjánka? TO NÁM NENADEJCHÁTE, TO KLIDNĚ MŮŽETE ŘÍCT":frog: - jasně fízle, teĎ sem si dal brko a sem takovej blbec, že se přiznám:D:D:D

jinak já mam z polišů hlavně schízu, třeba jedou naproti mě po ulici, já du pěšky, najednou vidim trolejbus, tak se rozběhnu a už mam schízu, voni mě vidí - jak já vidim je a najednou začnu běžet - dycky čekam že rozsvítí blikadlo a pustí se za mnou:eek::)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma