Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Perfektní nápad jak ušetřit za uv:-)) - Klikni zde pro originální téma
thcTeamProduc
Nemáte zdroj uv záření je tu jednoduchý řešení a levný řešení.Stačí vám stará rtuťová výbojka který rozbijete baňku a zbyde vám jen hořák z kemičitýho skla. Dal potřebujete odpor od 1000ohm-do200ohm podle intenzity záření oblod je velmi jednoduchý spojíte všechno seřiově a odpor dinemzujte aspoň 2x pro jistotu změřte kolik to žere a dejte tam pojistku o třetinu většim proudem... výbojky se velmi dobře nacházej na nádraží stačí vám na to jen klička a trochu odvahy:-))

(pokut se budete chtit opalovat stací tam dát orygoš tlumivku a máte nařáchlí horský sluníčko) (doufám ze se najde nějakej krytik ať se zasměju:-))
hYp3r
chces kritiku?
nikdo tady nema rad corkare!
pak se ma na nas spolecnost koukat jako na normalni lidi, kdyz tady rozjizdis to jak je jednoduchy ukrast na nadrazi rtutovou vybojku?

pro tebe dneska druhy K-
thcTeamProduc
hYp3r dik si dobrej a mám tě rád a dobře se bavim dik:-))
thcTeamProduc
A pro normálni lidi toto neni návod na čórování to stou kličkou byla jen sranda stačí se jen někde zeptat třeba na nádráží kde maj plno vyřazenejch lamp a nebuťte akční zastánci groveru jako hYp3r (mezi náma bere to moc vážně ale jinak je uplně v pohodě a mám ho moc
rád je to můj kámoš dik za připomíňku:-))))))))))
Gero
Oni to mají za levno a mají velký zásoby a neubyde jim, když jim někdo jednu rtuťovku vezme. Peněz maj dost, oproti mě, kterej nic nema.
lamater
2Gero mno nechci moc moralizovat, ale pokud to myslis vazne ... Je to pekna hovadina a nazor, kterym se tu lidi ridili za totace, proste se rozkradalo co se dalo, ono toho je prece hodne.. tak proc ne.Predstav si ze by se takhle choval kazdej... Nebo si predstav ze mas na zahradce 20 kytek :), jde okolo prvni a rekne si no co ma jich hodne ja zadnou, jemu neubude, jde okolo dalsi rekne si to samy... mno a az pujde posledni a uvidi tam 19 stonku, tak se mozna slituje... nebo si rekne no co uz si toho sklidil hodne jedna mu neubude. A oduvodnovat si kradeni tim ze nekdo ma dost penez a ja ne je taky pekna kravina. Proste se zamysli proc nemas.. s nejvetsi pravdepodobnosti to bude tim, ze se malo snazis nebo vetsinu penez promr..s pokud ti krivdim tak sorry


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma