drago |
boli dake prerabky mojho chramu z tecnickych pricin. |
|
|
Shadoow |
Pěknej boxík fagt férovej:) už ho máš postavenej? už máš v něm kytí?
nech rastie |
|
|
drago |
ahoj,vdaka.uz som zacal,no hotovy nieje,tento tyzden idem kupit komponenty, a tak,potom sem prihodim,co ma kolko stalo,no najviac ma hneva,ze nemam kvalitne semiacka a su dake divne :´-(
tak sa maj a nech rastie |
|
|
Shadoow |
ÁÁÁÁÁÁÁÁ sodík je na světě:) dal mi ho kámoš za pár semínek sice jen50w ale i tag je to dobrý jenom tedka musim sehnat bud komplet od lacca nebo si to budu muset sestavym sám:( to já neumi:D
čús a at ti už něco vyroste:D |
|
|
drago |
tak,super,gratulujem,s tym zapojenim je to tazke.Poznam,skus Lacca a uvidis,maj sa a nech rastie |
|
|
Shadoow |
SKOUŠEL sem lacca a napsal komplet na 50w je něco kolem 650,-:eek: za tu cenu si múžu koupit70wkompleta:) tag du šetřit na 150w:)
Měj se a at ti to roste teda jestli už něco máš:D |
|
|
Shadoow |
No musim uznatže sodík bude asi něco jiního všichni pod sodíkem v 23dnu květu maj paldy už docela nafouklý a já je mám tag 3mmx3mm:(
Dal sem jí na balkonek at chití aspon nějaký světlo na ty paldy.
Tuhle tu replightku asi jedině na matky a pak na dva dny před skosením na mízu |
|
|
Shadoow |
150w sodíček už mám a už si spokojeně jedu:) tuhle replightku jedině na závěr květu!!:) |
|
|
drago |
tak vas vsetkych zdravim,po dlhom case som sa tu znovu ukazal,bol som daky vatazeny, tak ako sa mate a ako rastie???
zatial cus |
|
|
|