Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Mam Sakra velkej PROBLEM !!! POMOC !!! KURVaAA - Klikni zde pro originální téma
Kadafi
Promin Te Ty Sprosty vyrazy,
ale sem celkem vydesenej !!!

Listy zacali zloutnout nektere dole,tak u kazdy kytky jeden dva nahore ...to neni este tak hrozny

ale hodne listu je jakoby spaleny ? jsou uplne hnedy,kdyz je zmacknu jsou na popel !! co to muze byt za problem ? nektery maj hnedy tecky na sobe ...dalsi problem !!
radsi sem svetlo vytah nahoru !!!
HELP ME
Kadafi
Jo Presne Tohle Mi To Dela ? Ja Myslel Ze Jsou Ty Listy Treba Spaleny
Jak tomu muzu zabranit ?
Kadafi
Jo Ctu, ale On dela v roztoku !! Ja v zemi ...
Sem z toho na vetvi, je mi do breku sakra !!!Tak se stim piplam..
Ale prehnojeny to nemuzu mit... za tu dobu sem hnojil Dvakrat ... neska po treti a v mensim mnozstvi nez mam !!! ???
Kadafi
Bavil jsem se o tom s tatou,travu nikdy nepestil,ale vypestoval toho miliony,poradil mi at se prej vyseru na hnojiva a prolejvam jen cistou vodou !!!
Kadafi
Fakt si cenim,vseho toho casu co mi pomahas,to vis je to pro me hruza, dokonce jsem se i zarekl ... NEPOHULIS(neco jako nesesmilnis) dokavad vlastni kyti nevypestis !!!! :-) hehe moje 11 prikazani a zatracene poctive dodrzuju !!! proto se bojim aby mi to nechciplo .. ten sem taky premejslel mam uz prepnout na ten kvet ... chtel bych aby to aspon tak jeste jednou povyrostlo no !
Kadafi
Ja HLEDANI pouzivam hodne a ctu spoustu prispevku opravdu,ale z tohohle sem dostal SHOCK jako prase a chtel jsem vedet co sa deje hned !!! to promin !!!
to prepnuti my furt lame hlavu DAMN !!!
janiiis
2 Kadafi:
ad přepnutí: porovnávals v galerii ty rozdíly mezi prvním a posledním dnem květu? Nebo jsi se na to vyprd?
sOs
janiiis: vysvetli plz preco by to mal robit? Aj mna to totiz caka,dikez:)
janiiis
2 sos: když se podíváš do nějaký galerie, kde je už sklizeno a porovnáš první a poslední den květu, tak zjistíš o kolik kyti ještě v květu povyrostly a podle toho načasuješ přepnutí...
Deda Mraz
Kadafi: jaké používáš hnojivo? Pokud je to skutečně vysoké pH (změř pH vody, která vyteče dole do misky. Akvarijni pH test za 60 vočí bohatě bohatě stačí), tak není nic jednoduššího! Stačí do příští zálivky hodit kus rašeliny a je to doma. Pokud to v pH nevězí, tak zřejmě opravdu chybí nějaký stopový prvek (bez některých z nich jako třeba Cu, Ca nebo Mg rostlina není vůbec schopna přijímat hlavní živiny). Pokud máš opravdu hnojivo bez stopových prvků, tak jedině zajít do drogerie a sehnat tyto mikroprvky v doplňkovém přípravku.
No každopádně napiš jak jsi pochodil...
Kadafi
Deda Mraz : hele PH test mam doma, tak to zkusim zmerit .. do zalivky hodit kus raseliny ? myslis jako do konyvky ? nebo nekam jinam ?

Janiis : problem je ze kdyz se poradne podivas,tak kazdymu to roste jinak ... ale dneska vecer to uz prepnu,prece jenom je to poprve !!
janiiis
2 kadafi: Jde jen o přibližnej odhad. Můj názor je, že je asi lepší přepnout dřív, než to pak nějak krutě ohýbat a brzdit. Je to taky hodně o citu. Zkušenej grower už asi ví, ale začínající groweři jako ty nebo já, co začínáme, to prostě musíme nejdřív vyzkoušet...
Deda Mraz
Kadafi: jo přesně tak, pokud bys měl opravdu problémy s pH, rozmíchej trochu rašeliny (tak dvě lžíce na jednu kytku by měly stačit) přímo do vody na zálivku. Pořád jsi ale nenapsal, čím hnojíš.
Kadafi
to Deda a Realist : Hnoji se Na rust 1,5ml na litr .. ostatni 0,75 ml na litr ... ale ja dal i obojiho PULKU !!! a hnojil sem za 28dni dvakrat .. teda trikrat ,ale dve kyti sem vynechal !!!

Myslim ze hnojivem to asi nebude,asi ten draslik ?
Deda Mraz
Kadafi, tak to dávkování není zrovna nejšťastnější, klidně se nakonec může stát, že to opravdu bylo právě nedostatkem hnojení. AH je totiž určeno primárně pro hydroponii a tam jak známo se používají slabší koncentrace živin, než v substrátu, protože se kořeny v roztoku nacházejí 24 hodin denně. Takže určitě ne poloviční, ale spíše dvojnásobnou dávku! A jednou za 14 dní je taky, podle mého názoru, málo. Zvlášť s ohledem na tu slabou koncentraci živin, kterou jsi jim dopřál.
Kadafi
Ale Prece Spravne By si ty ziviny mela brat z pudy ne ???Proc by se ji palily ty listy ?myslis ze nedostatkem zivin ??
Deda Mraz
To je pravda, pokud ji máš ve vhodně připraveném substrátu, bylo by ještě příliš brzy, aby trpěla nedostatkem živin. Proto ještě napiš, jaké složení ten substrát má (procházel jsem tvým threadem a nikde se tam o tom nezmiňuješ). Předpokládám, že pH už jsi zkoušel a nebyl to původ problému, je to tak?
Kadafi
PH jsem jeste nemel sanci zkusit, protoze uz dva dny je puda stale dost vlhka, nechci prelit !!!

Je to Zahradnicky Substrat,Keramzit na dne jen aby na dne nezustavala voda, a perlit !!!
Deda Mraz
Tak ten jisti bez živin nebude, zkus tedy ještě to pH a uvidíš.
Kadafi
Zkusim No,ted sem byl prepnout na 12/12 .... treba to stim taky neco urobi !!! SNAD !!! Ale Diky Kluci
jungleek
cau kadafi, taxes jedinej kdo mi neco odpovedel, tak ti sem taky prispeju :) -mel sem stejnej problem, v hydru, prave sem zmeril ph a mel sem tam normalka ph asi kolem 4.0 (proste akvarijni ph test uplne cervenej :) .. rikal sem si ze ph to nemuze bejt, protoze roztok vzdycky predem upravuju na optimalnich 5,8- 6,2 .., ale zda se ze mi ho neco ve skrini snizuje, a to drasticky rychle. nevim jestli kokos ve kterym to ted mam (driv rockwoll, ten mi to zas brutalne zvysoval), ale je to husty. s hlinou je mereni ph trochu blby no ..
Deda Mraz
jungleek: zvyšuješ to pH nějak?
jungleek
vlastne jsem ph nikdy nezvysoval, ani nevim co se na to pouziva .. vzdycky jsem mel naopak problem ze se postupne zvysovalo, takze jsem jen lil kyselinu .. ted jsem proste starej roztok vylil a nalil novej a uplne je videt jak se behem par hodin kytky zotavily
Deda Mraz
no můsíš použít opak kyseliny, tj. zásadu. Například hydroxid draselný (po neutralizaci zůstává v roztoku draslík, což se hodí).
hugozlesa
Cece, Kadafi, me to tohle nedela a mesic jsem nehnojil vubec, jenom cista odstaha voda z Zelivi. Presazuju teda castejs, nerostou moc rychle, ale to se mi i hodi.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma