Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Žlté listy - nedostatok síry. - Klikni zde pro originální téma
MaurosBros
Nazdar pánové,
Môj prvý treat bol presunutý z Indoor pěstováni do Galérie – Indoor. Zrejme preto, lebo som tam mal nejaké svoje fotečky. Každopádne už mi to tam nik nečíta, nik neradí. A ja by som potreboval radu aj teraz.
Istý nemenovaný stály člen (High_Land) tu raz pustil odkaz na fakt super stránku, na ktorej je popis rôznych chorôb a nedostatkov http://www.marijuana-seeds.net/Thanks/ThankYou.htm
Bud Krusher TommyBoy to dokonca aj preložil. (To som zistil neskoro, až keď som si to poprekladal sám). Zistil som a jedine tam na tej stránke som objavil, čo je mojim dozrievajúcim rastlinkám. Porovnajte aj obrázok z uvedenej stránky (obr. č.1) s mojimi fotkami. Žlté lístočky, ktoré ktoré žltnú od najmladších až postupne k tým väčším a starším. Začína sa to svetlulinkou zelenou, ktorá neskôr prejde do tej žltej. Vraj im chýba síra (Sulphur - S). No fajn, ale poraďte, ako tú síru rýchlo doplniť.
Možno sa mi to len zdá, možno som to niekde čítal, ale dal som škrupinky z vajíčok odstáť vo vode a tou vodou to chcem poliať. Čo vy na to odborníci???


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma