Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Fotbalista roku - Klikni zde pro originální téma
To Gannja:
Nova by měla mít zakázáno vysílat cokoliv o sportu :frog: .. no ale šachy by možná zvládnuli :D .. když se vžiješ do situace pavlíka, tak myslim že je to docela kolík vůbec jít mezi takový moderátory, sice sem to neviděl, jen upoutávku v novinách, která mně přesvědčila, o tom, že jako ne, ale nedvěda (ne toho kotlíkáře) mam rád .. jestli mu nevěříš jeho postoje, tvoje věc, ale uvaž že většina lidí při jeho penězích by byla mnohem více deformovanejch a ješitnejch .. mně se jeho bytost líbí :)
vittom
Podhůrský byl fakt trapný, ale co si pomyslet o vtipnosti Martináka, který tam měl úžasné fotbalové historky? Aby musel naznačovat publiku, kdy se má smát, to je fuckt vrchol!!
Taker
Podhůrskýho by tam normálně nevzali, ten se tam dostal jenom proto že brousí Výbornou (na výbornou asi:)). A ten Martinák? to byl vrchol večera :D Fakt jako ze Simpsnů, chvíli ticho, pak po dalším fórku bylo slyšet cvrčky a pak dokonce i slabej pomalu se rozjíždějící potlesk (to asi uvaděč konečně publiku ukázal tu cedulku: APLAUS!!!).:)
Killer_Queen
Myslim,ze volba moderatora byla opravdu spatna.Nevedel co rikal,kdyz se vyhlasoval trener roku,na neco se Brucknera zeptal...a nenechal ho ani dorict odpoved.
-------------------------------------------------------
Jinak zadny prekvapeni-Nedved je proste nejlepsi.Trener roku taky OK.Jen me trochu zklamala kategorie talent roku-Lastuvka je sice hodne dobrej,ale ligu az chyta nejakej ten patek....Telent by mel byt taky spis nekdo mladsi,ne?Tak 18,19 let.....
Můžu se zeptat, co je špatný na tom, že řekl, že se pořad blíží do své druhé třetiny? Pořad byl třeba rozdělenej do třetin a prostě řekl, že se blíží do druhé třetiny, hmm? No ale pořad sem neviděl. V souvisdlosti s tím, že to bylo vyhlášení fotbalisty roku (fotbal ma dvě poloviny :D ? Nebo proč to bylo tak blbý?
gannja: aha :-) tak chapu. Jo kdyz sem tam vidim nejakej porad takovyhohle typu, tak se taky citim trapne, kdyz je tam nejakej blbej moderator a klade otazky na ktery lidi nemaji co rict.
director
Výborná reagovala ještě něž to stačil říct celý, byl to trapnej domluvenej vtip nebo tak něco.. Musel si bejt celkem spálenej, když sis toho nevšim..

A jinak to stálo za hovno, jako každej rok..
drinker hulič
boha jeho proč na to čumíte? Nesouhlasím sice s bohourem v tom že je fotbal nejhorší, je skvělej, ale pokud ho člověk hraje prostě jen tak - nemám rád ty módní florbaly, kde se šmrdláš s nějakejma malejma hokejkama, dost dlouho sem hrál oldskůl hokej, nesnáším basket volejbal a podobný míčoviny píčoviny ale fotbal jako hra je skvělej. To co se z něho stalo na vrcholové úrovní je ale pěkne na hovno a nesnáším když se tam ti fotbalisti dou po zápase natřásat a tleskat do "kotle" plnýho těch nejvožrelejších hovad kterým de vo to se jen pobít (třeba tady u nás v brně Johny Kentus Gang a podobní)
PiosOne
drinker: ale oni se fotbalisti nejdou nikam natřásat, jdou prostě poděkovat svým fandům za fandění, na tom přece není nic špatného. stejně tak pokud je někdo z fans ožralý, tak za to nemůže fotbal ani fotbalisti, to je jednání konkrétního jedince/ců. ad.florbal- co když někdo neumí na bruslích, nebo si chce zahrát v létě? ty jsi nehrál u baráku hokej s tenisákem? vždyť to je to stejné, jenomže hráči nemají chrániče, takže i hole a míček musel být patřičně upraven.
gannja: moje řeč -> liga mistrů je většinou parádní zážitek. to si v klídku zahulím a koukám na to představení
Killer_Queen
BohouR: Nevim co mas proti fotbalu,ale s Tvym nazorem fuck nesouhlasim.Hral jsi ho vubec nekdy??Porad pises neco o penezich...A jakej sport o nich dneska neni?Penize jsou dneska ve vsem,takova je proste doba....Nemam rad lidi,ktery hazej hovna na neco,do ceho nevidi
PiosOne
kua bohoure, ale s tím přece nemá fotbal co dělat. je to podobný tvrzení jako že marihuana je přestupní droga. kdyby si ten maník s kudlou raději fotbal zahrál, tak by to byl právě fotbal, který by někomu zachránil život. pokud chceš kvalitní sport, tak do něho musíš nacpat peníze, bez těch to prostě nejde.
PiosOne
no přece jsi psal, že ten borec při fotbale někoho podřízne, tak jsem to myslel tak že kdyby místo podřezávání hrál fotbal
SperGeor
Jo no, ČT2 hlavně kvůli sportu, ale PRIVAT GOLD taky nima špatný :D
Killer_Queen
CT je na fotbal nejlepsi---Ma dobry komentatory atd.A Liga Mistru je prece skvela,ne?(mam listky na AC Milan)

BohouRe-pises neco o nasili fanousku...jak se navzajem vrazdej,nicej mesta atd.Rozhlidni se kolem nas...Nasili je vsude!!!Na diskotece zastrelej 2 mlady kluky,magor v metru zapichne policajta.Frajer v mercedesu to napere do feldy policajtu,nekam zavolaj sanitku a zdravotnici dostanou pres hubu....To je jen par pripadu...TO SE TI ZDA NORMALNI??

Jestli tu je nekdo kdo fotbal hraje(ja) nebo hraval,tak vi o cem to je.Neni to o penezich a nasili....
Taker
Ehm no takže
fotbal - dobrej, kdysi sme ho hrávali furt zprdele za barákem (teď už bych se asi ani netrefil do míče :)), ale f televizi ho moc nesleduju, tam už mi nějak moc k srdci nepřirost (ale na Mistrofství čumim, to jó :wink: )
florbal - řežba nejvěčí, to chodíme hrát dodneska a řežem se tam u toho fakt jak malý kluci :D (no a f TV to nějak nevysílaj, takže nic)
hokej - tak to je muj sport číslo jedna. Každou zimu chodíme pařbit na rybník a přes rok na něj čumim v bedně (a už se těšim na MS, aspoň že to bude na ČT - Záruba a Vichnar sou prostě nejlepšejší :bounce: )


No hlavně sem tady musel očistit špínu neprávem vrženou na florbal :)
PiosOne
tenisák a hokejka -> taky na ty časy vzpomínám, bylo to hodně zábavný a gólmani si hru "vychutnali" určitě více než u florbalu :D. ale myslím že tenhle druh hokeje se jmenuje pozemní hokej (anebo je k němu blíže než k florbalu). u florbalu mě akorát štve bolení v zádech, jak jseš pořád předkloněnej, ale uznávám, že pokud to někdo hraje častěji, tak si tělo zvykne.
Taker
No já f tom mám taky docela guláš - florbal ten teda poznám - krátký hokejky a děrovanej míček (a ten se taky ještě rozděluje na s/bez brankáře), ale pak je hokejbal, pozemní hokej nebo nějaký to bandy či co. No a hokej a in-line hokej je jasnej (akorát u toho in-line-u je dobrý, jestli ste někdo viděl v TV, že se nehraje na ofsajdy v útočnym pásmu a vypadá to fakt zajímavě:))

Ale to co se hraje s tim tenisákem a klasickýma hokejkama sme samozřejmě smažili taky (já na to úplně zapomněl), jó to byly časy :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma