Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
"Hříbky"+hulení - Klikni zde pro originální téma
How_High
Chtěl bych se zeptat,jaký sou vaše zkušenosti s kombinací ganji a lysohlávek.Já sem poprvé žral jenom samotný houby a byl to dost zajímavej zážitek.Ale připadalo mi to takový dost psycho a byl to docela slušnej nápor na bednu.Pak sme s kámošema žrli hříbky na chatě,le předtím sme asi dva dny nonstop hulili jedno brko za druhým(to už pro nás vyhulenost představovala naprosto normální stav a naopak čistá hlava pro nás bylo něco nenormálního). Pak sme si každej vypili hrníček čaje sbalili pár brček na cestu a šli do přírody.Sice sem neměl takový halušky jako předtím,ale ten stav byl naprosto dokonalej.Nikdy předtím sem se necítil tak dobře jako tehdy a ty nekonečný smíchy... co vám budu povídat.
Chtěl bych se zeptat,jestli máte nějaký podobný zážitky nebo jestli si myslíte, že hulení jenom pokazí zážitek z hub.
Dude
hulení ti rozhodně výlet nijak nezkazí - mi většinou zahulíme při rozjezdu (před ti nástupem), aby to na nás neskočila tak zhurta:), dobrý je taky zahulit, když už se to hodně zklidňuje - ganja to zase trošku oživí:wink:
jináč si pamatuju, jak jsme jednou děsně zhoubovaný newim jak se dostali do jednoho podniku, měli jsme s sebou děsně dobrýho pálení, hulili jsme s kámošema, který nebyli na houbách - pro nás ty jointy byly jako děsně libový igárka, krásně chutnali - a "střízlivym" zrakem jsme pozorovali kámoše jak se děsně zhulujou, nám to nic nedělalo:D:D
ale jo houbičky a ganja - nejlepší kombinace;)
mrfr
Tak já sem sice houbovej zelenáč, ale taky přidám zážitek. Poprví sem se zhouboval tenhle podzim. Napřed padlo pár špeků, pak následoval zběr a pojídání kopinatek. Nakonec sem jich sněd asi 60. Docela síla, furt sme se jenom strašně tlemili, pobíhali a řvali: "Sou všude!" Pak sme šli do města (takovej celkem malej zapadákov, ale rostou jim tam hřiby, no) do sámošky pro ňákou chálku. Vzali sme eště ňákou vodku (docela dost), ale na houbách se prostě nedá ožrat. Pak sme seděli na nádraží a čekali na autobus asi 2 hodiny. Vykouřili sme nehorázný množství cigaret, co taky dělat jinýho. Divný stavy, ale stejně ty kopinatky nebyly asi nic moc, protože 60 a jako docela mazec, ale zas né takovej...
Mellian
houbičky a hulení je výborná kombinace..........praktikuju to většinou najednou a je to docela mazec. naposled jsem měla docela komické haluze a dostala jsem šílenej záchvat smíchu a nemohla jsem se zastavit.

pokud někomu nechutnají hubkx stejně jako mě, tak lepší na požití je naložit je do medu nebo je i moc dobré udělat houbovou omáčku.
Ibuprofen
Tak to já poprvé viděl obry s pitlema na zádech jak kráčejí po obzoru, místo štěrku na silnici sem viděl a cítil medvědí kůžy a cca po 1/2 hodině se viděl dědka z holí (naprosto reálně na cca 4 metry) jak jde s dítětem a drží v ruce hůl a jde na nás. Ještě tam byl kostel s kaplí doleva a ve skutečnosti je kaple doprava. Bylo jich cca 17 sušenejch a jelikož ten nájezd trval tak jsme jich dal jetě tak 18 čerstvejch !!!!
Větší masakr jsem od tý doby nezažil - myslel jsem že se nevrátím.
jinak už to jedu s rozumem a špek je dobrej na nákop a ještě lepší jsou bombice s N2O. To pak kope
pan houba
pro vizualizaci neni nic lepšího než tato kombinace,vřele doporučuji
pan houba
tak tak panové čim húř tím líp,na každém svém výletě jsem si celkem jist , že až skončí tak já to nepoznám,nic méně stále umím číst a částečně i psát
To my vzdycky hulime dys deme hledat,ono jakoby toho zhulenyho cloveka pritahovalo na ta bozska mista!!!U nas se min. rok dobre zadarilo,clovek si jich dal 16 a ve srackach byl 8-9 hod!Si pamatuju jak v takovym stavu sem sedel doma u komplu a najednou my utekli ruce a ji nohy,no proste mazec,skoda za musime pockat az na podzim a doufam,ze porostou....
How_High
Já teda hřibky vyhulenej nesbírám,protože pak je vidím všude(bohužel většinou i tam kde nejsou).To si radši zahulím až na cestu domů,když už sou nasbíraný.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma