Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
mala otazecka - Klikni zde pro originální téma
skywalker1
tak je tu ode mne dalsi dotaz,ja sem si od lacca objednal svetlo 100w komplet no a on mi tam hodil vybojku jednu navic a nakonec to nebudu mit u sebe doma protoze nasi nesouhlasi a bude u kamose ktery ma uplne jine podminky,to budeme mit napul,tkze me otazky:
1. muzu napojit 2 vybojky na jednu tlumivku a tu druhou vec???
2. a jestli ne jake nejvetsi rozmery skrine byste mi doporucili kdybych tam dal 100w sodik a z toho mam co nejvic

jinak diky :sun:
Kadafi
Odpovim Na 1 Otazku ...
Lacco ti urcite dal jednu starsi vybojku a jednu uplne NEW ze jo ?
No tak tu druhou (tu novou) tam dej az prepnes na kvet .. proc bys tam daval dve vybojky Jedna Staci !!!

a ty skrine : mrkni na HLEDANI ... celkem ti to helfne !!Nebo se podivej do Indoor Gallery a podivej jaky rozmery skrini lidi maj a jakou wattaz pouzivaj !!! Jinak osobne bych nedelal zadnou mega skrin : Tak Vyska 150 - 170cm , hloubka tak 60 a Sirka taky 60 .. Muj Nazor ... nevim jestli tady zkuseni panove se mnou budou souhlasit ??? ;)
skywalker1
to kadafi: mimochodem ti preji k tvojemu prvnimu indooru uz se tesim az si to rezjedu ja,jo asi to tak bude,ale ja tu kilo objednaval s tim ze budu mit malou skrin a na hovno podminky ale ted to je jinak,no dobra na rust je mi to jasny ale na kvet??cim vetsi vataz tim lepsi palice myslim,a me de oto jestli to jde normalne dat hned naproti te druhe vybojky a napojit ne 1 tlumivku atd..
Kadafi
To asi Nepude, Protoze To by Ta Tlumivka musela zvladat 200W ...je to jako dve stovky !! Myslim ze by to tolik nesvitilo ... proc na kvet ? protoze ta nova vybojka bude svitit lip nez ta oldskool !!! A Tyden pred sklizni prepni na dva dny rezim 24/0 ... uvidis jaky to pak bude pohuleni !!!
skywalker1
n ja tam mel i nejakou dalsi soucastku takovy valec a tam bylo 100-250w tak nevim,myslis ze to bude stat zato?prece jenom kilo je kilo a jeste kdyz to budeme mit s kamosem napul???bych chtel pro sebe takovych 40g
Kadafi
zalezi na tom kolik tam das kytek, jak je zastipnes aby byli pekne kosaty !! valec ? myslis starter ?jo to bude starter ... udelej to jak jsem ti rekl .. spis se zamer na kytky,hnojivo, udelej pletivo .. at to poradne proroste a mas peknej prales !!!
proc mas vsude ty vykricniky uz kdejakej dacan v holinkach pochopil ze caps lock a vykricniky se na internetu pouzivaj jenom kdyz chces neco zduraznit nebo kricet ale ty furt ne?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma