mikel |
ahojda
mně jelikož trvá ubalení jointa půl hodiny,tak na to zvysoka seru...
mám odskoušené sklo zatočené jakoby do fajky za 33kč ftrafice vedle mojeho baráku...sic to zhasíná..ale chut je podle mě lepší než dyš se pálí papír v jontiku....a hlavně dáte do kotlíku ,zhlíte..jste na káry a šmitec.. |
|
|
Spawnmaster |
jo , nad pořádnýho macatýho blunta nic není!!! když ale není moc materiálu, tak jedině brčko. Lepší fakt malý brčko, než dvě fajfky. Z toho mě akorát pálí v krku... no prostě jedině do papírku, to je the BEST :D |
|
|
Flí |
No je to skoro to a samí jako normalní spek akorat to mas vetsi a nemas lepící stranu ale spotrebujes na blanta docela dost materialu postup:opatrne rozbalíš Blanta nekdy jsou us jako dutinka jenom to tam nasypes a jeto...ale ten jak jsi musi smotat sam je lepsí normalne si nadrtíš matroš a pak daš filtr udelas zlabek a nasipes to tam a normal to smotas a bacha poradne ho utahni jinak se ti rozmotá a pak z normal pejpru utrhnes lepítka a zalepíš toho blanta aby seti nerozbalil a pak stačí zapalovač a pálíš fakt to skus nakopava to jak svine cusss
PS:Nejde to na Beka |
|
|
|
Flí: zkus se poohlídnout v growshopech po papírkách jménem Blunt Wraps - jsou sice kratší než klasický stovkáče (o 1cm), ale maj lepítko a dobře lepí...ty "tabákový" listy jsou normální tabákový papírky, akorát jsou celkem na prd |
|
|
Flí |
dyt to je to do ceho se "balej" doutniky ne?sem vdycky myslel ze to je vylisovanej tabakovej list... |
|
|
|
Je to fakt zajímavý pročítat si tohle fórum, skoro jako hledět do minulosti...nějaký answery ze začátku, kdy když někdo balil na backrolla, tak byl ten nejlepší...a vida, jak se to během pár let krásně rozšířilo...abych pravdu řekl, ta když jsem přecházel z frontu na back, tak jsem měl velký problémy...ale už jsem to skvělel vychytal...takže teď v pohodě...a vlastně asi neznám nikoho, kdo by balil "postaru" ...fakt je tenhle thread pěkná rektrospektiva.. :-)
A ještě pro všechny remcálky...je jedno jestli je to z brka nebo z fáji...je jedno jestli je to ganja nebo skéro...je jedno jestli je den nebo noc...hlavně že nám do toho nikdo nekecá (moc) a že nám chutná...
PEACE |
|
|
waterpiper |
Ja balim postaru :) |
|
|
mirez |
jn, taky po staru... ale na beka bych tes mooozna udelal :) |
|
|
system_failure |
já balim taky pořád postaru :) |
|
|
Vladbur |
Já balim jointíky po holandsku,fakt nej,je to rychlý a je tam mín papírku,a dobře to hoří:D |
|
|
dvojka-trojka |
citace: |
Původní příspěvek od Vladbur
Já balim jointíky po holandsku,fakt nej,je to rychlý a je tam mín papírku,a dobře to hoří:D |
Jak se bali "po holandsku"? :eek:
23 |
|
|
habitrix |
zdar tak ja som jednoznacne zastancom Backroll, dva jasne dovody: lepsie vynikne chut modelu a fajcime menej papieriku:) a ked sa to clovek nauci tak je to podla mna jednoduchsie ako klasika:)
Potom uz len sem tam pri nejakej prilezitosti alebo ked je vela modelu tak do bluntov to je luxus ked je vela ludi tesiacich sa na pohul:D |
|
|
lubomír |
Tak jsem nedávno přišel poprvý do styku s bluntem, což je tabákový list, do kterýho se balí. Je to náročný na ubalení, ale pak to stojí fakt za to. Je to mnohem silnější než z ubalenýho papírku a taky to náramně dobře chutná, protože jsem měl blunt ochucenej třešní.
Pokud máte někdo zkušenosti s balením bluntů, a kde se dají sehnat, budu rád za odpověď.
Je to ale fakt pořádná vychytávka! |
|
|
|
tak já sem blunty už párkrát hulil a rozhodně si nemyslim že je to težší na ubalení než normální žbérko, prodávaj se bluntový papírky jako máš ten obrázek spodní - to je v podstatě klasickej papírek stovkovej, akorát je s příchutí a o něco tvrdší, no a pak se prodávaj už předvrtaný blenti (třeba ten cyklon na hornim obrázku), kde máš klasickej "esíčkovej" filtřík, stylovou a voňavou tubičku a hlavně špejličku, kerou do toho blenta narveš tak dva gramy kouřiva :-), jako každopádně máš pravdu v tom že to dává mnohem víc než klasickej john (mám s tim svý skušenosti... sám sem jednoho takovýho vykouřil a nezmohl sem se na nic jinýho než sedět v křesle, nic nechápat a bejt rád že je mi furt eště tak nějak dobře, protože se mi hlava motala tak brutálně... radši nic :D), každopádně v Práglu je neni problém sehnat - v hospůdce kam s kámošema chodíme stojí jeden cyklonc 25,- a v nějakym tabáku je nastopro budou mít, no ale Praha no tady prostě neni problém sehnat cokoli.. :P |
|
|
d3ath |
ja balim klasicky na beka a odtrhuju papirek
a jeste umim tulipan nic vic nic min |
|
|
|
Flí: no fuj, balit doutníky do tohodle tabákovýho papíru
kvalitní doutník je z tabákovýho listí, který neni nasekaný, prostě je to zamotaný a obalený v LISTU TABÁKU
nekvalitní doutníky (takový ty různý s náústkem nebo bez - ty levný a suchý) bejvaj ubalený do TABÁKOVÝHO PAPÍRKU - ten je hněděj a tlustej asi jako normální papír na psaní. Vyrábí se mísením tabákový příměsi do papíru.
a právě to se tady prodává jako "tabákovej list" na blunty - neni to chyba, do listu tabáku by se balilo asi dost blbě |
|
|
Symbio |
na beka, jedině žiletky (6-8prdů, 2-3 lidi), jedině z čistýho, kupovaný filtry motám na dýlku, zbytek papírku (skoro polovinu) utrhnu.. |
|
|
party_zan |
je absolutne naj zposob balenia.
a ked je dobry pejpr (OCB je ideal) a kupovane filtry, tak sa to bali aj huli jedna basen :) |
|
|
Lolek |
Samozřejmě backroll na začátku jsem to balil normálně s tunou papírku navíc,ale back je jednodužší aspoň po mě...:beer: |
|
|
Kripix |
to je jesny ze na switch je to nejlepsi. prece nebudu hulit zbytecnej papir. prebytecnej papir trham nebo upaluju. zalezi na mnoha okolnostech. ale jako papiraky se hulit fakt moc nedaj. ke konci si ani nemuzes dat poradnyho shota pac se skoro zadavis tim kourem z papiru:) a jestli je material trochu vlkej a ubalis to na normal, tak se vrstvy papiru akorat zapotej jak prase a uz se to skoro neda hulit(jako da ale je to humus(aspon pro me)). naposledy co sem bylil papiraka tak to bylo z celulozy u kterej to nevadi. a jenom proto ze by neprosakla a neslepilo by se to. nejradsi si ubalim z indooru takovyho prumernyho spicka a celyho ho zcudim.jj to delam fakt rad.:):):):)
.:peace and flowers:. |
|
|
barracuda |
Ja teda motam do kratkych slimu-Silver Tip.S tbackem a neupaluju.Papa vsem |
|
|
Softly |
Já teda zásadně balim s tabákem, protože to nejni tak silný a můžu toho nasát víc a na normala |
|
|
Beer-Drinker |
tak a balim nejcasteji do Smokingu...ja davam jak do jakyho speku tabacek...kdyz je to modylek,tak tam povetsinou tabacek nedavam...kdyz je to skunk,tak jak kdy...nekdy je lepsi ten tabacek,ze to pekne prohori...
ja treba neumim balit velke speky, nevim proc,ale nejde mi to... |
|
|
Azzholleee |
skuste si někdy natrénovat balení špeků za chůze..ale třeba jenom s tabákem..je to psycho..ale taky když se to naučíte to má své výhody:D |
|
|
Azzholleee |
do pasti se dostavam kdyz sem zfajčený a chcu balit dalšího blunta.. a mam maximalniho sušaka.. :D není čím oliznout lepidýlkoD: |
|
|
MadEGGA:() |
Azzholleee: bůlunt nemaa lepidlo ;)
btw kdo ubali cigo za chuze, ubali cokoliv :) |
|
|
Kripix |
to MadeGGA - treba myslel bluntovej papirek. a ten snad lepeni ma ne???
e beze sliny neubalis nic!!! jinak v poho. peace!!! |
|
|
Košon |
Dzonty balim klasicky na backside, s tabakem ( nejradsi s R1 ), pomer ruznej ( nekde mezi 3:7 a 7:3 ) a nejradsi balim kvalitni venkovku =) |
|
|
Soul Rebel |
Muj style je > Backside 100fkový ousíbíčko
a kdyz je cas, prostredky a nalada, tak si davam Switch frontside Boruvkovej blunt do odpalu:punk: |
|
|
|
balim rozhodne na backroll, zasadne s prague filtrami:) su sice drahe jak svine ale sou fakt nejlepsi... skvele drzi tvar, dobre se to bali i huli:) a papieriky OCB, ked blunt tak haarlem bez prichute:) |
|
|
ToncekV |
Ja osobne balim na fronta, protoze na back mi to moooc nejde :( smotnul jsem na backa zatim jednoho a jeste jsem ho balil na dvakrat :-/ a na front mi to zatim taky moc uuhledne nejde .. no co uz .. a papirky? jedine OCB cerne, lepi docela luxusne... navic jine nemam nikde po ruce, takze nevim... cuz |
|
|
Matrixx |
BONG RULEZZZZZZZ :D |
|
|
zomb |
halo,
ta som dnes zmaturoval zo slovenciny a toto som si zostrojil a zdokumentoval 4f... nejdem pisat nic ako sa to robi pretich co by chceli lebo to tam vidno gutke mach...
len poviem ze je to na back s tabakom a filter do esicka a opaleny zbitok papyrusu
;) enjoy |
|
|
Ježíš |
zomb: fuj to je ale hnusny brko a ten filtr aaa :vampire: s tim bych se tu moc nechlubil :D |
|
|
FroNy |
Pripojuji se k jezisovi. Jakoze, kdyz delas takovy fotoreport a asi ses s tim chtel pochlubit, cekal bych neco lepsiho. Takovyho spicka z tak 0,2 neceho a minimalne pul ciga, bych ubalil i na tripu, nebo po 8mi pivech. :D Nicmene budiz ti polehcujici okolnosti tve TOYstvi. :) |
|
|
ona |
zomb:
ty woe, to si pestujes francouzskou manikuru? |
|
|
beryll |
Cau, hele ja nikdy nepochopil proc se do brka nedava filtr z cigara.
Ten kour by pak byl jemnejsi a zbavenej (trochu) dehtu ne? |
|
|
THE_GAME |
No já si tím nejsem sice jistej ale možná by byl zbavenej i thc :D. Jak už bylo tisíckrát řečeno tak filtr u mj slouží k ochlazení ne k filtraci. :) |
|
|
beryll |
Hmm to by stalo za zkousku (jestli to filtruje thc).
Taky sem to uz nekde slysel, ale mozna to bude jen povera. |
|
|
FroNy |
Boze co to je za tread? Vychloubat se co nejhnusnejsim ubalenim jointu? :D Ted uz je misto ganjy caj!? Co prijde dal? Hasisovy olej z shitu? :D
ROFL!!!!! |
|
|
THE_GAME |
btw kritizovat umí každej blbečku |
|
|
FroNy |
THE_GAME: Aha a v cem byl ten tvuj zazracnej zpusob tak vyjimecny, ze to tady musis zasirat?? :D Nechcu abys me spatne pochopil, ale ubalit ziletku z caje, jeste k tomu bez podlepu? PCHE! :vysmech:
Byt tebou, radsi bych volil civilizovanejsi slovnik. Precijen jsou tady i slusne vychovani lide, ktery to muze urazet... |
|
|
THE_GAME |
btw bez tvé invence by tento thread byl o takových 10 příspěvků méně zasranější |
|
|
FroNy |
THE_GAME: Rofl again... Pokud se opravdu chces pretahovat jako male dite, tak si zkus spocitat kolik tady tech prispevku mam nez otevres usta. Pokud se nemylim, tak jsou to 4 (vcetne tohoto) oproti tvym 7mi. Opravdu nechapu tvou logiku. Holt hiphop 4 life! :D:D:D
Nechci se s tebou prit, ale alespon poprvy v zivote vyuziju ignore list. :P |
|
|
lysina |
Ja teda balim na beckroll podle me to je jednochy a rychli..a ten prebytečnej papirek vzdycky vodtrhavam..nevopaluju..u vopalovani se to muze propalit a pak je dalsi prace to zalepovat a nebo dokonce balit znova takze jedine vodtrhnout..to se jen tak rostrhnout neda.. |
|
|
jude |
ja balim aj tak aj tak.
som odchovany na front, tak mi to ide lepsie a rychlejsie.
ked som este culy, tak balim back. ked som uz trosku mimo tak zvladam len front :D |
|
|
Amuab |
na beka (a vůbec už dloho jsem neviděl balit někoho na front a když naposled tak to bylo po půl roce a strašně mě překvapilo že je ještě někdo dělá navíc člověk který hulí dost)
bez tabáku |
|
|
krivkin |
na "front" jsem balil, když jsem začínal, teď už jedině "back" (respektive v okruhu mých "spoluhuličů" výraz "backroll" neexistuje, my tomu říkáme "switch"), filtr dělám z jakéholiv tvrdšího papíru a těsně před filtr vždy dám trošku tabáku a až pak láduju směs
P.S. jinak papírek vždy jen odtrhnu, s opalováním nemám dobré zkušenosti :wink:
P.P.S. a pokud to někoho zajímá, většinou do směsi drolím červený Red & White a balím do OCB v roličce, výborný vynález, člověk si utrhne jen tak dlouhý papírek jaký momentálně potřebuje.... |
|
|
stream |
backroll a OCB Rolls ORTODOX!!!
jinak nez na swich uz o balit ani neumim :) |
|
|
hej-rup |
Já dokážu smotnout z vážek luxusní cigárko ale špeka neumotám i kdybych měl skočit z mostu :D Prostě to nezvládnu, videl jsem to tisíckrát, zničil jsem stovky papírku a rosypal spoustu trávy ale prostě jsem to nezvlát. |
|
|
|
já balim normálně...na beka sem se parkrat pokoušel ale je to na dlouho a dycky to poseru když odtrhavam zbytek pejpru.. |
|
|
Softly |
Původní příspěvek od Mara69
Jak se balí do ,,růže,,? |
Je to jednoduchý TADY máš návod.
Odpaluje pěkně :D |
|
|
crackonos |
já balím oldschool, ale tím způsobem, že si tu stranu bez lepítka zmenším (pravoýhlý trojuhelník s menší odvěsnou na straně filtru), abych nehulil zbytečně pejpr |
|
|
Morochor |
jedině na switch (back)......balim tak od svýho prvního ubalenýho brka, klasicky sem balil jenom párkrát a to když sem měl podélnou díru v papírku........ Víte kde se takový podélný díry v papírkách berou? To si takhle člověk sedí vypálenej a chce si dát další, tak vezme do ruky papírky (rolovací, jiný skoro nepouživám) zatáhne a zjistí že je konec, tak to otevře s tim že tam snad bude aspon nějakej kousíček na bonbonek:frog: a v tom zjistí že nejemže mě neupozornili na konec papírků, ale ty ku*vy co to vyráběj ten konec přilepili na tu roličku:smash:.....takže tak vznikaj papírky s podélnou dírou:-D
Nakonec bych rád řek že používám v podstatě jenom OCB rollovací, nejradši široký:frog: a zbytek papírku odtrhávám......když se upálí tak brčko jednak načihne a dvak se ohne.......a já mám rád jointy pěkně rovný:-) Bych málem zapomněl na filtry....ty bud kupuju nebo dělám z desek ze starejch školních sešitů. Uprostřed dělám esíčko. Poslední dobou sem si zvykl zabalit do filtru kousek cigaretovýho filtru........něco málo to ubere na chuti, ale nechrchlám ráno hnědý hleny........:-P |
|
|
Dudman |
Je úplne jedno či back alebo front...keď chceš tak si pred balením jednoducho preložíš paierik na kúsku...trošku olíznuť a pekne rovno po dĺžke odtrhneš a nemáš vôbec veľa papiera...
Ale lepšie sa balí na front keď balíš macaté brčko a vtedy treba aj celý papierik...ako napríklad toto :)
http://i102.photobucket.com/albums/m85/TheGhostOfEvil/Brcko.jpg |
|
|
Frederikus |
na balení Jointů mám rád klídek kdyz je vsechno v pohodě nemusim se stresovat pripravim si vsecky veci a hurá do práce
jinak back je pro me nejlepsi volba :) |
|
|
SVP |
Nevim jestli to jsem us nekdo psal,ale kdyz nechcete kourit kornouty ktery jsou napadny ne vsude dobre ze,tak staci kratkej smoking oranzovej a pozor misto filtru si ulomite kousek cigara aby to vypadalo jako cigaro trochu hur se to bali,ale ne kazdej pak pozna ze mate zapalenyho čabase.Urcite ste skouseli nacpat dutinku ja taky,ale stoji to za prd. |
|
|
Frederikus |
A co progresivní vuně toho uvnitř ? A navíc když je tam filtr z cíga strasne rychle se to zašituje |
|
|
wel-bloud |
No k tomu doutníku...Nechci rejpat:Dale není lepší si přímo koupit blunta?Stojí kolem 30 korun a jsou tam 2 a ještě k tomu ochucený.Sory za OT...wel |
|
|
berrea |
nu... backroll mne nebavi, nepostreh sem nikdy rozdil v chuti, pride mi to spis jako frajerina... navic stejne nejvetsi krasavce delam cigaro-rollem :) btw. kdyz chcete aby to vypadalo jako cigara, proc to nebalite do cigarovejch papirku? |
|
|
rus |
Kedze pri pokuse o back to vzdy rozsypem, alebo sa mi matros pcha tam kam nehcem :) , robim vzdy len front, popripade pred balenim odtrhnem z papiera asi 1cm po dlzke, nech ho tolko nefajcim, ked nemusim a balim do uzsieho. |
|
|
lolecnakonec |
ja casto balim brka tak, ze si nejdriv udelam filtr a dam ho do papirku a udelam jakoby prazdny joint, proste jenom ten tvar, potom ho strcim do pusy a huleni do jointa "vysaju". dobry je, kdyz si na zacatek date trosku vetsi kousky at vam to nelita do pusy. jinak na to potrebujete mit travku hodne na jemno. no ke konci jeste trosku stlacim, protrepu, poklepu, dosypu, zakroutim a zhulim :-) |
|
|
raStaVK |
tak ja klasiky balim tak ze si spravim filter, potom ho dam do papierika, nasypem tam trochu materialu
a potom balim, ked zbalim dofukam alebo dosypem tam ostatok :) insidy balim tak isto
zavisi od toho ako moc som zmastny :D
:rasta:
peace |
|
|
Spejsek |
udělám filtr kterej zasunu tak 0,5 - 1 cm do papírku (drží tam) a pak jen malinko zaroluju a nasypu tam matroš s tabákem. pak už jenom dorolujete a olíznete.. :D to jak chcete aby se vám špek rozšiřoval nebo byl rovnej můžete redukovat tím, že tam dáte filtr víc/míň šikmo... Good Luck :D |
|
|
do_0b |
Původní příspěvek od cookino
hehe... |
nejak moc tabaku ne ? O_o |
|
|
cookino |
Původní příspěvek od do_0b
nejak moc tabaku ne ? O_o |
to se ti jen zdaaa |
|
|
Pflusik |
Balím na front, ale s tím, že si ten papírek přehnu, hranu olíznu, přebytek odtrhnu a domotám, abych tam neměl zbytečně moc papíru. Nevim proč všichni za každou cenu motaj na back... když to motám já, nikdy se mi lopata neudělala a kámoši, kteří vždycky motaj na back ji tam maj pokaždý, takže tak |
|
|
cookino |
taky balim normalne na front, papirek trham a snazim se nalepit tak aby presahoval treba 1 mm s lepidlem a vic nic :) ....takze jeste mene papirku nez na becka ? :D muhehe |
|
|
Hy3nA |
Původní příspěvek od Pflusik
Balím na front, ale s tím, že si ten papírek přehnu, hranu olíznu, přebytek odtrhnu a domotám, abych tam neměl zbytečně moc papíru. Nevim proč všichni za každou cenu motaj na back... když to motám já, nikdy se mi lopata neudělala a kámoši, kteří vždycky motaj na back ji tam maj pokaždý, takže tak |
no tak asi neuměj balit, podle mě nemužeš takhle generalizovat..
já balim na becka a lopaty se mi dělaj akorát když balim dost opilej a to většinou kvuli tomu, že to ještě odpalim jak blb :D |
|
|
Lupus |
ta lopata neni jenom tim jak se to ubali ale taky jak se to kouri, kdyz spatne zapalis a pak tahas jak oteklej tak se lopata udela,
osobne kdyz hulim sam, brko se krasne krouzkuje, jak hulim s "lidma" tak se vetsinou dela lopata protoze to nekdo pretahuje (jako by si nemohl dat vic prasku po sobe) |
|
|
saytam |
Já balim klasickej joint.....a když nemám dlouhej papírek tak spojim dvě vážky a jeto... |
|
|
asi_sem_moc |
Papírky, který mám hodně rád, jsou speciální edice OCB For Experts, ale jelikož jsou neprodejné, tak moje nejoblíbenější papírky jsou Smoking DeLuxe.. Balím výhradně na backa s dlouhým filtrem a pouze ganju, žádnej tabák.. Žádny svinstva od tabákových velmocí, pouze luxusní bilinky.. :) |
|
|
GreenhOrn |
ja balim normal na back.. na frot sem balil tak 3x a stacilo.. zalty back :-D podle me uplna blbost balit tak.. nej je na backa poradna mrkev a at to fajcii :-D :cool: |
|
|
Jack Ek. |
na beka zbytek utrhnu jednoduchy jak facka |
|
|
Pepas |
Jinak balení jointů je jasná facka, prostě nejlepší, skla nemám rád, věčně se hulí přez zašitovaný od kámošů (když si koupím čistý, tak mi to vůbec nevadí) a nějákou pořádnou dýmku se mi kupovat nechce, protože jsou drahý. To už bych si radši koupil bong. Proto jointíky!
Mno, tak balím jak kdy a záleží taky v jakým sem stavu a na materiálu.
Třeba když jsem na kašu, tak balím jedině front, protože už jsem mockrát při odtrhávání na backa roztrhnul brčko. Jinak froniky balim na podzim kdyz je jeste nedosusena sklizen aby dobře hořelo. :)
Na backa ostatní případy, když je čas, prostor, suchej matroš a stav ještě na to aby se dalo smotnout něco pořádnýho a hezky vypadajícího. :D |
|
|
Dr.Bobby |
No ja balim "zdravotní :D "(to sem nikdy neslyšel.... U nas se tomu říka ,, Balení na "SVIČE" , jen zásadně neupaluji zbylí papírek, ale po zalepení přehnu 2x tam a zpět, prudce odtrhnu---- palim :D
Zapaluji špeka tak, že olíznu lehce vršek papírku, nahřívam špičku zapalovačem a potáhnu pomalu ale hluboce... Vždy zaručeny vysledek a brko chutna trošinku jinak:) |
|
|
Marselos |
No taky se teda pochlubím balím na front ješte kevšemu jedou rukou. bohužel jsem o jednu přišel,tak mi nic jiného nezbejvá zabalím nejdřív dutinku na front podle množství materialu a pak to nasaju na 2X a vysledek je takovej že to mám o neco rychlejš zabelený než človek dvema prackami :-D. |
|
|
Cacasmokeee |
nejlépe se balí na switche :) |
|
|
choross |
ZDRAVIM ja mam nejradeji tzv RUZI,ale chce to klidek a cas... |
|
|
choross |
slepime dva papirky k sobe-jedno lepitko zustane |
|
|
choross |
udelame si z papiru trubicky(dlouhy filtr) o delce papirku a zabalime do nej |
|
|
choross |
slepene papirky nahore zahneme a lepici casti prlepime,tak aby vznikl kornout |
|
|
choross |
naplnime dobrotama |
|
|
choross |
zsauneme trubicku |
|
|
choross |
ustrihneme z dalsiho papirku cele lepitko a volny papirek kolem trubicky utahnem a prelepime lepitkem |
|
|
choross |
mno a mame hotovo-zahneme presahujici papirek-slouzi jako popelnicek,i jako list ruze 8-)) |
|
|
choross |
dobrou noc............. |
|
|
Pongo |
by mě zajímalo kam s tím až doletím :D |
|
|
Párek! Brkosaj |
Zdravim všechny,
když si tady čtu o balení brk, tak mě napadá otázka. Co říkáte na vatový(cigárový) filtr do brka?
Já ho občas použiju a musim říct, že je to super. Kouř je značně jemnější, neškrábavý a i chuť je pak lepší. A hlavně filtr slouží jako filtr a ne jen jako držátko. Tech sraček co se v tom zachytí je fakt hodně, po dohulení je filtr uplně zahnědlej, narozdíl od plic, doufám... |
|
|
Pepas |
Čau Brkosaji,
když jsem hulíval víc, tak jsem taky začal po nějáké době používat filtry do cigaret, za který jsem pak ještě dával klasickej joint filtr. Uhlíkový filtry jsem nikdy nezkoušel, ale někde na fórech se tu taky řešily.
Musím souhlasit, že kouř je jemnější a míň škrábe, stejně s tím zachytáváním shitu. Zkuřovací účinek stejný. O chuti se dá těžko odhadnout, každej to má rád asi jinak. :)
Teď už neni na hulení čas, takže ani filtry neřeším. Určitě filtrovat je zdravější.
Taky trochu k balení, můj názor je, že delší papír (filtr) je lepší, páč je kouř chladnější a dá se dohulit brčko klasicky až do konce. :) hawk. |
|
|
Hy3nA |
Původní příspěvek od ween
jeden obrázek... |
praktický to asi moc nebude, co :D |
|
|
|