CHOURIS |
No jenomže s tabáčkem to máš proto aby ses zkouřil, ale bez něj aby sis vychutnal ten model. Jo a právě jsem si vychytal filtr skroutím ho tak že vypadá jako OMEGA |
|
|
Krishna |
1.Smoking - zlate,alebo cervene
2.Rolim furt a rolim iba backrole ....
3.Asi nevidel este ...neviem...napamataam sa
.........Tabak do jointky nedavam,nefajcim ho ani normalne a chuti mi to mnoho viac ciste...pravda je,ze ak je skerko vlhke,alebo zle hori...je dobre tam mrsknut trosku tabaciku... |
|
|
lordWilliam |
1. Mezi popírka jsem prozatím nenašel rozdíly :-°)
2. Podivným způsobem balím já, nikdo mě nebyl schopen naučit balit špeqy klasickým způsobem, tak to řeším tak že si nejdříve předbalím prázdný dutinky a ty posléze nacpu MJ. Nevím proč ale připadá mi to jednodušší a rychlejší.
3. Někde jsem viděl kanárkově žlutý papírky, ale fakt si nevzpomenu kde |
|
|
Webstr |
Stručne 1. OCB
2. Ubalim brko do 45s To je hovno.
3.Balil sem do pejpru kterej bil různobarevnej
a kdiž sme to hulili tak kour menil barvi podle bervy
papírku. =O) |
|
|
zomb |
1) RIZLA+. kingsize
2) nie
3) nie ale cierne by boli nice |
|
|
virgill |
pekny jeste napsat zdroj a je to kompletni... |
|
|
virgill |
pro nektere je hledani na netu zabava :) |
|
|
Lejzz |
Pěkný, taky tak balím... Ale u nás na Ostravsku jedem prostě přes sklo... :o) |
|
|
W3n3K |
2Hlava: heh solidni cannabis party, na takove sem jeste nebyl:beer: |
|
|
Ritch da Bitch |
balíte na backa, nebo na fronta, hlasujte v anketě ... |
|
|
moswa |
normálka. my tady u nás tomu říkame balení po holandsku. dobrej název. a balení jointů mi příde jako naprosto krásnej obřad, kdy si připravim tabáček, filtr, paper a pak to smotnu a zhulíme... pohoda jazz...=) |
|
|
Ant |
TO : Hlava
Ty připravené květiny ...... dívka jistě měla radost :D |
|
|
Pitmagor |
Vaporizér je totálně na hofno, stají mraky a zhuluje do takový přiblblý nálady, nejlepší je Bong (a nejlíp čistej), jinak balení na beka (jak tady popisoval Claun) se mi zdá nejlepší, i když s kámošema na chajdě sme udělali takovou raketu, pojmenovali sme to Jumbo Jet
1- Vezmete papirek a prehneteho podelne a slepte, takze vam vznikne dostsiroka papirova roura
2- Pak se udela filtr, stejne sirokej jako ta roura, mozná krapet sirsi, a hodne ho stocte a pak nacpete do toho papirku. Filtr se trochu roztahne a vyborne tam drzi. Jinak delka flitru zalezi jen na vas.
3- A pak tam z druhy strany sypte co se vam zlibi ;), a postupne to pjechujte treba cigem nebo tuzkou.
Na konec by to melo vypadat jako asi 2x vetsi cigo. Vyborne to zkuruje, ve trech lidech sme sli totalne do hnoje. |
|
|
onrejblesk |
tak ja sem jedinej z my 5ticleny party kdo umi valet brcka my si nejlip pochutname jenom na zilkach takze bez tabaku proto i filtr beru normalne z krabicky od cigaret nastruham/natram tak 2x2cm a smotam a joshe valim nevim jestli ten spuseb se nejak jmenuje ale filtr si trosku odmotam a zasunu na zacaetk papirku takze kdyz tocim tak se to roluje celi no a ak tam jen pridam nardobno nastrihanej matrsh dovalim to naliznu slepim zbytek co se nevesel vyluxuju pak to jeste sklepu mezi ukazovackem a palcem to ttam trsku umackam(roluju) pak jeste jednou sklepu na konci zamotam zbytek ukousnu a sezeru(nenechavam dukazy) no a pak uz jenom nalizneme a jedm!!!! dobrou chut AND NICE DREAMS |
|
|
Janísek |
No, já osobně balím obouma způsobama a s tabákem. Ale když jsem hodně v prdeli, tak neubalím nic a jsem vděčná z někoho, kdo má fajku :-).
Já žádnou nemám, protože jsem zastáncem jointů. Člověk si s tím pěkně pohraje, ošahá a očichá a tak vůbec - prostě rituál. Šilany mě dostaly vždycky asi do třetího vesmíru a nestíhala jsem nic, natož blízké okolí....
Nehledě na to, když holka ubalí krásný brko - no není to pěkný pohled?? |
|
|
Pitmagor |
onrejblesk, no, jak tady popisujes tak asi balis na Fronta. Myslim si ze je to zbytecny, protoze tahate pak zbytecne moc papiru, a pod filtr paper taky cpat nemusis. |
|
|
onrejblesk |
2Pitmagor : me to jinak newjde skousel sem to podle par videi a vznikne mi z toho nejaekj kentus co se nada ani natahnout
jo kdyz tu pises o fajfkach udelal sem si vlastni asi metrovou a je to neco mezi fajfko-lulko-vodarno-bongem jastli sezenu fotak tak ji sem postnu(btw delal sem ji zhruba 12-15 hodin) |
|
|
zapapa |
Umíte někdo balit tzv.TULIPÁNA?
Kdysi dávno mi to někdo ukazoval ale fuck si nemohu vzpomenout jak se to dělá.:grrr: |
|
|
zapapa |
to je ončo milá tončo
dik |
|
|
Pitmagor |
Neznate negdo nejaky supr spesl zpusob baleni? |
|
|
Ježíš |
omnihash::punk: K+ hned to du vyzkouset. ale na bezny huleni to moc neni, nedokazu si predstavit cloveka kterej by byl schopnej to pod 3 brkach ubalit ;) |
|
|
korkis |
Koukám že tady píšete i o technice balení joijntiku, ale bohužel jsem tady nenašel návod na balení růže. Jednou jsem to viděl kámoše balit, ale jaksi jsem to nepodchytil od začátku. zajímalo by mě jestli někdo ví, jak se to balí. |
|
|
tgm.amster |
Wolwerin : Fakt v klidu navody ;) |
|
|
wolverin |
;) heh mam to tu z groweru :D ... |
|
|
rociik |
mno ja bali mnejradsi na backroll...papirku je malo a neni vubec nutny to opalovat, pri trose praxe to jde v klidu odtrhnout...podle casu a prostredi ubalim bud krasny strojovy brko...na akcich balim i primo z ruky a tam se na kvalitu brka moc nekouka:) |
|
|
onrejblesk |
2fiilo: podle toho jestli michas s tabakem a taky podle toho jestli je to luxusni tvrda palice a nebo nejaka mekka srackaale pocitej tak100-200JOSHUU |
|
|
onrejblesk |
2Pitmagor : takto je husty!!! |
|
|
rociik |
jj je to pekny...ale ten odkaz na ty ruzny druhy baleni burtiku cenim taky...za ten dam K+;) praktickeee |
|
|
rociik |
proc mu odsud nejde dat krama?
jde to jen do threadu mimo tenhle |
|
|
FlickerBird |
rociik: jedině v galerkách a myslím ještě léčitelství
nevímproč se mi backroll nedaří, papírek se mi vždycky nějak zašmodrchá, balím frontem ale na to že jsem samouk se učím rychle a jde mi to :) teda spoň myslím |
|
|
veraaaa |
cusovka!tak ja balim taky backrollem a nakonec rozhodne nic neopaluju ale oliznu to a bez problemu utrhnu... myslim ze je to rychly,zdravejsi a jak si o tom ted ctu tak nejspis si valiim ubalit :)))) |
|
|
wendy |
taky backroll, jenže tady u nás na západě sem zvyklá nazývat to "po holandsku/na holanďana" no a s celým papírkem to je "po česku"
jinak papírek se podle mě nemusí před odtrhnutím olíznout, trham teda radši za sucha:jumper: |
|
|
gustav makovec |
já jsem začal hulit ze sklenky, ale pak jsem si říkal,co když bych chtěl někomu nabídnout,že...no tak jsem si vzpoměl na vojnu a vyrazil do tabáku.Možnosti se časem nynějším xxx krát % zlepšily a tak jsem tam nechal cca 80Kč,-- filtry jsem vzal menší,(podle síly matroše)-asi jak si napěstujem,takové filtry musíme koupit a pak i balit tlustá brka...Ani nevím jak se tento způsob jmenuje,ale vehementu jsme říkali kombajn. |
|
|
gustav makovec |
způsob byl asi vynalezen pro takové lemply jako já. Obě pracky levé,tak dřinu musíme nechat strojům.Filtr střihnu napůl,ať zůstane nějaké to THC,vložím do kombajnu,dosypu kuřivo,zacvaknu strojek,zaroluju,vložím cca 60% papírku,doroluju k pásku s lepidlem,olíznu ,doroluju a vystřeluju relativně hezké brčko.My lempli to máme těžké a závidíme těm,co to umí ručně ! |
|
|
gustav makovec |
lenost,matka pokroku ! |
|
|
wendy |
relativně hezké?(nic moc teda, nic ve zlym:) já nevim a neztrácí to hulení potom kouzlo? Já mám vždycky strašnou radost když se mi podaří krásný bezchybný brčko a pak je teprv požitek to hulit:smoker:
a balit se naučí každej, ze začátku sem byla taky levá, chce to cvik... |
|
|
xtron |
no tak teď jsem si všiml že už sem ten link někdo dával takže sorry :rolleyes: |
|
|
|
No ja tedy nemam s balenim speku zadny problem na bekra to zvladnu i potme ale kdyz jsem trochu vic napity tak balim normalne (ale to se moc nestava) Balim rad a chtel bych se tim zivit:-) |
|
|
|
gustav makovec: nevedel by si, kde ten tvuj balici "system" koupit v Praglu? ;) |
|
|
gustav makovec |
nemohu sloužit,řek bych,že se to musí dát koupit v každé trafice....
Vendy-Samosebou stylové to teda není,raději hulim bezpapírkově,tohle je alternativa,aby mi někdo neoslintával vercajk... |
|
|
rociik |
pchaaa i ty jeden barbare balit jointy v naky posrany baličce:))) to je hanba:)))tfuuuj |
|
|
wendy |
Sar: jo filtr je hooodně důležitej, závisí na něm jak bude celej joint vypadat a když je hodně špatnej filtr tak to ani ubalit nejde...(rozhodně ne pěknej či průměrnej brk, leda tak nějaký rozpadající se hovado:sun:
filtr dělam tak, že 3x přehnu(jako harmonika) a pak dotočim konec okolo, je to podle mě nejlepčí:)
jo a eště něco to Sar: nejdřív bych si to radši olízla, před tim odtrháváním...:D |
|
|
rociik |
praveze prd...odtrhava se bez oliznuti:) akorat parkrat prehnes papirek tam a zpet a podle ty krasny primky jednim tahem odtrhnes...lehce, ladne, ucelne :F |
|
|
wendy |
rociik: co bys přehejbal, normálně počkám a když je to suchý, chytnu papírek a jedním tahem ho opatrně odtrhnu, de to krásně;) |
|
|
steelix |
pan 0: tak si jich kup vic tam kde nakupujes normalne :D |
|
|
Sallyman |
1) OCB slim
2) Kouril jsem 20 cm speka co balil kamos
3) Kamos balil do kokosovejch papirku a ty byly hnedy |
|
|
|
oblibene papirky: PureHemp
umim ubalit jenom Magic Carpted
PEACE |
|
|
Johnny Von Kris |
1 OCB to jisti zezadu
2 si to ubal jakchces, jen at to hori
3 barevny pejpry? na svete je vecí tak i ty barevny sou ale nikdy sem se s nima nepotkal
jinak znam clovekka co nerolí -> jen slukuje ze slukny |
|
|
|
Johnny Von Kris :
ja taky vetsinou jedu sluknu, jen kdyz je nejaky slaby model, tak roluju,,, |
|
|
Johnny Von Kris |
to musis beyt praXere pekne z ty slukny vycoudley.... ja ked sem uz hulil neco lepsiho (kazdej den neni posvejceni) tak mi slukna uradovala v hlave tvrdejc nez thviapejpr...
von to ma uz vozvyku.........álé ked je to jedno
kua mel bych to zariznout |
|
|
Bido |
1) OCB nebo Bob Marley
2) snad jedině růži jinak balim na "beka"
3) Mám jedny v peněžence. Přivezl sem si je ze Španělska. Jsou žlutý a na nich jsou listy ganjy ( ty listy samozřejmě zelený) :D |
|
|
FlickerBird |
1] OCB! jiné se mi zatím neosvědčily (smoginky jsou IMO uplně k ničemu pokud balíte na backroll), ale jsem ochotnej zkoušet :)
2] maximálně backroll a to jenom u pár lidí, u nás se brka skoro nemotají
3] moc rád bychs ehnal tu etiopskou trikoloru jak tu někdo říkal :punk:
a filtry rozhodně vlastní, z kreslícího tvrdého papíru ;) |
|
|
virgill |
1 uz bylo tolikrat....
2 uz bylo tolikrat....
3 klasika rasta-trikolora, zluty ryzovy, hnedy ECO
zike ze by joint byl podle toho no nevim ale tabak tam nedavam a taky jsou to jointy |
|
|
Firestarter |
1. cerny OCB, hydroponie plus filtry.
2. ja pouze backrool, nic specialniho bohuzel. Ruzi uz jsem parkrat hulil, sam sem se o ni radsi ani nepokousel. Na to nemam skill :)
3. jinou barvu jsem jeste nevidel (krome mirne nazelenalych HEMP) |
|
|
hehelum |
1. Bob Marley, Zlaty smokingy
2. No splacal sem neco na zpusob windimill na dva Jointy, normalne ma byt na ctyry
3. Ne |
|
|
smazky2 |
jsme normální dvě vymaštěné holky mame radi travičku každý den si dáme nejmínˇ 4 špeky.ale obyčejná čutka nám už nejede mi radši skanˇoury ale čim dýl hulíme tak tim mínˇ trvá vysmátej stav.nejradši si ubalíme špeka než s fajfky:D nejlepší papírky jsou OCB můžou být i zlatý.:bong: |
|
|
drinker hulič |
citace: |
Původní příspěvek od smazky2
jsme normální dvě vymaštěné holky mame radi travičku každý den si dáme nejmínˇ 4 špeky.ale obyčejná čutka nám už nejede mi radši skanˇoury ale čim dýl hulíme tak tim mínˇ trvá vysmátej stav.nejradši si ubalíme špeka než s fajfky:D nejlepší papírky jsou OCB můžou být i zlatý.:bong: |
ANAL TERROR NA VÁS! :D :D :D mě už obyčejná čubka taky nestačí.... |
|
|
Ježíš |
..rekni obycejny buchte at zmizi, si rybi, vyhodim te z privatu :D |
|
|
virgill |
drinker hulič kdyz uz tak double terror....
(cas kdy mam volno domluvime pres PM) |
|
|
Bido |
4ježíš: Posloucháš Super Croo ? |
|
|
Distillers |
1) Mě je to celkem fuk.Bral sem Ryzli, ale většinou teď OCB a Smokingy
2) Jo já motam tak že udělam napřed špeka a pak to tam nahážu vše ze zhora dírou.
3)barvy sem neviděl akorát sem si koupil Smokingy Blue Edition |
|
|
Chemik |
1) OCB
2) ne
3) někde na internetu jsem videl papírky, které měly jeden konec v barvě filtru, takže když si ubalíte tenkého tak by měl vypadat jak cigárko. Ale nevím kde a je to docela dávno. |
|
|
Nokain |
1) OCB
2) Umim balit růži
3) Měl sem papírky z Amstrdamu byli nazelenalý a měli na sobě nakreslený lístečky :-) |
|
|
Shrek |
3) Joo existujou.. v brnisku v jedne trafice se prodavaji normalne cely tabakovy listy asi 20 cm dlouhy a normalne vindas umotas a a poradsne namocis ten list tim to zalepis a nechas cca 5 min uschnout a HULIS jo a stoji to asi 35Kc... takze nic moc drahyho...... a maji taky mrdu prichuti od cappucina az po jahodu....
2)Joo ja ubalim celkem cokoliv
1) Stoprocentne a jedine (kecam kdyz dojdou tak se snizim i jinym) Bob marley papírky....ty sou fakt sqělýv Majte Sa
LIVE IN PEACE & Peace FOR ALL |
|
|
fachtung |
1:no když mám chut na jointa je mi jedno jaký papírek,preferuju ale OCB zvyk no
2:no párkrát hulíme knír(dvě pora ubalí d jednoho jak jsou filtry tam to nastřihnete na točíte každý na jednu starnu a vesele pukáte)
3:to jsem neviděl teda |
|
|
Johnny Von Kris |
bidlo, stejne kazdey vi, ze ses Lubomír :] |
|
|
Flint |
Pokud de vo papírky ,,tak jedině,..,OCB!!!Jinak barevný sem už viděl, jak filtry tak papírky,.,normálně se to dá koupit i v maloměstě,.,.maj ruzný barvy i příchutě,.,že necejtíš chut hulení,..,ale třeba meloun,,je to zvláštní,,.,chut |
|
|
Mesias |
Zlatéééé smokingy,,, A filtry klasika sroluj to nebo kus cigaret, a filtry maj teď v trafice s bobíkem Marleym tak sem si je koupil... :) Všude na ínetu nabízej ty v barvách jamaijky, nebo rastafku teď nevím, ale jsou všude. černý jsem myslim taky viděl ale barvyčky se mi hulit nechce. Nejvíc se mi líbilo jak hulili v Kids jestli jste to viděli, vysypali doutník, dotoho to hodil a kein stress ne... :) To by se mi možná líbilo víc než papírky. Musel by být sice ten obal z doutníkovejch listů hodně slaboučkej, protože tabáku do jointů buďto nedávám vůbec nebo jen trošku. |
|
|
kusher |
nejde sice o brko, ale jeden nejmenovany typ, co asi 15 let bručel v kriminále umí ubalit cígu jednou rukou, v kapse a v rekordnim case... :punk: |
|
|
Paryba |
černý OCB rotačák ze 3 nekonečňáků je fajn pokouření... |
|
|
kombix |
1-Zlaty Smokingy
2-Ja,treba ruze a jedine na switch
3-Kamosoj dovezla stara ze Spanelska papirky namaceny v hash oleji,meli takovou nazloutlou barvu a huleni z nich chutnalo docela zajimave,taky ale zalezelo co se do nich ubalilo,ale vzdycky bylo poznat,ze to nejsou normalni papirky |
|
|
inVALIDa |
BALIM NA SWITCH....... Mám rád rovné špeky (ne raketa ale cígo) a to slim..
Nejradsi pokuruju vlastni osobaček... malé prdky pomalu a pořád...
Někdy s jemným tabáčkem (jsem nekuřák).. ale mám rád čistou chuť. :)
Poprve Vazka .. :D MonsterLol Driv OCB dnes radsi GoldSmoking... |
|
|
inVALIDa |
samo nehulim rad sam.... (i kdyz se to fpoho dá) ale radsi nez jednu masivni raketu prisypnu malinko tabacku a jsou 3 slimky... pro kazdeho jedna... :) |
|
|
zelenacek007 |
Já osobně balím na backroll, protože jinej zpusob jsem se ani nenaucil. Je to opravdu nejlepsi pokoureni a kdyz se to smotne ještě do tribalu tak chuťově nejlepší |
|
|
Ježíš |
zelenacek:mas na mysli tyhle? pokud ano tak jsi muj clovek :) |
|
|
triss |
taky balim na backa ale ty začátky byly pekelný:)!!nicméně sem balič samouk,prostě sem to odkoukala od ostatních,nikdo mě nezaučoval:D!...ale teď už si to dávám v pohodě a balim většinou z ocb a ten zbytek odtrhávám za sucha a jde to v pohodě,ještě se mi nepovedlo žádnýho jointíka roztrhnout:D! |
|
|
kotlis |
na backsite s černými OCB..vcera sme byli ve futuru a stopli nas dva sekuritaci, jesi pry hulime, byli sme jako svine a furt sme do nich tlacili kde tu je bankomat.oni ze sme dost a ze to z nas tahne, pak ale rekli ze to neva, ze oni huli taky ale do ceho bali sem se jich zeptat nestih.. |
|
|
Protiva |
Návod by Protiva:
Filtr přehnem na půlce. Pak uděláme málí esičko ve prostřed a začnem rolalovat po směru hodinovej ručiček:p: . Říkám tomu filtr pro masochisty:D
A dále zbožíčko pečlivě nadrtíme v growerdrtičce<-reklama, nemáme li grower drtičko, lze pouřít skladací nužtičky značky Sperk brend:wink: .
Posléze vezme papírek s již připravenim filtříkem a složime stilem, Na beka lepítko k sobě filtr v pravo. Vysipeme rovnoměrně tabákem, nekuřáci jako já dají méně. A začnem sypat nadrcení koření na tabák, rovnoměrně s vědomím že to nedám až k filtru.
Twar doladíme jemním povalením mezi prsti, načeš smotek s vnější strani olíznem a dáme osušit k teplometu. nemáme li teplomet sušíme palcem který tahavím pohybem a tlakem setře(brrr) přebyteční slyni. Po osušení jemně přebiteční pejp odrhneme. A niní je vše připraveno k zevnímu použití.:beer:
Reklmní okénko.
Papírky: OCB- teleskopický
Smoki- Zlatí, wopčas zelení, nikdy né stříbrný nebo rudý
PartyHauzi jdo také použít
Fitříky: Sroluj to, nebo klasická vyzitka
Tabáček: Startovačky, nebo konopní tabák
Matrošek: Odskoušeno na Bílí vdově, orangbadu a jinej nejmenovej matroších:p: |
|
|
Cannabisek |
to ja balim normalne popredu,protoze kdybych to mel balit na backa, tam bych mel pocit ze to balim jen pro sebe.. vzdyt je to takova mala ziletka,no a papirek? cim delsi a sirsi...tim lepsi! |
|
|
jestedman |
to cannabisek: to jen znamena, ze to neumis na back roll, jaxe u nas rika na switche, spravne ubalit. Neni problem ubalit ziletku, brko, mrkef i jakekoliv jinej druh speka
to all: hledam nekoho, kterej zvladne ubalit brko na switche, ze dvou kratkejch papirku, klasicky slepenejch do L. jestli se nekdo takovej najde, dostane K+ |
|
|
WhiTe |
jestedman: jednou sme takhle zblikovany hulili.... a jeden kamos smotal z kratkech vazek na swich ... nevim jak to udal, mozna sem to videl, ale byl sem fukin stoned tak si to nepamatuju jediny co vim ze do byla docela vystrihovanka B-D |
|
|
UdL |
Cannabisek: na beka jde ubalit taková mrkef, že skoro neotrháváš žádnej přebytečnej papírek! :punk: :D |
|
|
PsYcHo84 |
balim jak mi to vyjde.. nevim jaxe rika tomu mojemu stylu, jestli vubec nejak.. :) nekdy rovny, nekdy dlouhy, nekdy larva, nekdy osobac... podle toho jak chci...
Protivo: ad prispevek 235 - tywe dej si trochu bacha na pravopis - i a y - dyt se to skoro neda cist :D |
|
|
Shrek |
No neni problem ze 2*50 papiru rolnout speka........na switch to jde ale neottrhnes tu posledni vrchni cast tu musis priklepit k tomu..... jinak to asi nejde..... Takze nejlepsi je klasika na BACKROLL.... s papirku ktere se jmenujou BOB MARLEY ty sou podle mne nejlepsi........ ZDRAVIM HULICE PEACE SHREK |
|
|
|
No ja smotnu snad z kazdejch papirku. Je mi jedno jakou maji znacku. I kdyz trosinku problemy jsem mel se 100 vazkama. A balim na backroll. A docela rychle mi to de. Ale stalo me to spoustu prace a odrikani. A jeste balim sem tam blunty. V mazaru v brne maji vcelku lucusni bluntovy listy. Snad v 15 prichutich. A dobre se z nich bali. Mejte se borci. |
|
|
Everl0st |
klasika..na "beka"...papír neopaluji nýbrž odtrhávám...na začátek dávám los tabakos a na konec taky...na ten začátek ho dám samozřejmě minimum..abych si pak jen v klídku vychutnal chuť modýlku... |
|
|
jestedman |
shrek: nevim nevim, zkousels to nekdy? to lepidlo jde do tupyho uhle
edit: jestli ty nemyslis ubalit na switch na jeden 50 a ten druhej k tomu pridelat treba jako kornout. to je prasarna |
|
|
Flí |
Nej je BLANT toje tabakovej list s prichutí jeto tessi balit ale pak jeto o necem jinym ,,,blant ma svoji prichut treba Papaja,Mango Martiny je to slozitejsi balit nemate lepici stranu musi te odtrhat s pejpru lepistko a zalepit to skuste to DOPORUCUJU koupite to vkazdym shopu v tabaku mozna |
|
|
|