Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Starter+tlmivka+kondenzatro ->plechova skrina? - Klikni zde pro originální téma
sOs
Cau,
Viem, ze vytvorit tento thread bolo mozno kusok zbytocne, pretoze tato tema sa uz preberala. Ale iny sposob ako to dostat do vasej pozornosti som nenasiel.
Rad by som sa spytal, nato ako mate riesenu tu pasivnu bezpecnost.
Kam ste ulozili tlmivky, kondenzator a starter?
Mozem spat kludne pokial by som to ulozil do plechovej skrine do ktorej navrtam diery o istom priemere z dovodu chladenia? Je to dobre, lepsie, alebo najlepsie riesenie ? Dakujem za kazdu radu, napad pripomienku.
sOs
to Realist: co by sa mohlo stat, keby nebola uzemnena ? Skus simolovat pokojne situaciu. Dik
hugozlesa
az se ji dotknes, mohl bys zacit tancovat techno bez hudby a po chvilce si lehnout do rakvicky
sOs
to Realist:
Kedze mam minimalne skusenosti s elektrotechnikou, tak polozim mozno hlupu otazku. Povedzeme viediem ZZ kabel. Vravel si, ze mam ukostrit aj plechovu skrinu v ktorej bude ulozene tlmivka,starter, kondezator a dalej, ze mam ukostrit ako tienitko. Mna by zaujimalo, ako bude dalej pokracovat ZZ drat, ked najprv ukostrim plechovu skrinu. Co spravim potom? Ako dalej s tym dratom ? iba napajkujem dalsi? alebo ako presne? neviem si to predstavit. Dik
sOs
to Realist:
v sttrvtom riadku mam chybu: ako=aj
sOs
for All:
Este otazka: Uvazujem, ze si urobim samostanu plechovu skrinu pre kondezator, tlmivku, starter. Chcem sa vas opytat.. to mam tlmivku kludne prisrubovat o dno plechovej skrine? Aj starter a aj kondenzator? A ked mozem, tak staci uzemnit len plechovu skrinu, ci treba aj samostante tlmivku ? Dakujem
viridis
Staci uzemnit bednu, pokud s ni bude vsechno spojeno sroubovymi spoji. Tlumivka je pak uzemnena primo bednou.
Draty nepajej (nespajkuj), pouzij sroubove svorky! ZelenoZluty (ZZ) drat pripoj na vsechny kovove dily, kterych se muzes dotknout a ktere maji neco spolecnyho s elektrinou.
sOs
to viridis: Ok, ale stale nerozumiem ako mam pripojit JEDEN ZZ drat na vsetky kokovove diely? Uvediem priklad a napis mi, ci mam dobru predstavu, alebo to treba nejak inak. Napr.: vyvediem ZZ zo zastrcky k plechovej skrini, tam ho povedzme prisrubujem o kostru. (potial by to malo byt ok). Potom vezmem DALSI kus ZZ a od tej zeleznej bedni ho vediem nap. k tienitku. Mna by zaujimalo ako napojim druhu cas toho ZZ kabal, od plechova skrina->tienitko. Nejak to prisrubujem? alebo ako ? Alebo cez cokoladu?
sOs
viridis: a este malickost. Mam 150W tlmivku a iba 16uF kondik, vo FAQ je 20uF kondik, bude to velmi opotrebovat vybojku ? dik.
gunman
Krtko, ak chceš inšpiráciu, ja mám celý elektrický cirkus v PC skrini, okrem iného to má výhodu, že sa to dobre vetrá...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma