Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Díky growere a groweři :-) - Klikni zde pro originální téma
Hicks
Taaaaaaaaaaaaak.

Před chvílí sem napsal svůj 300 příspěvek.

Sedl si hlouběji do své supr tvrdé dřevěné židle a začal přemýšlet o groweru, jeho čtenářích a také neopomínejme moderátory.

Zaregistroval jsem se 20.3.2002, což je již dneska poměrně dlouhá doba a za tu dobu jsem zde poznal spustu supr lidí, ale bohužel i pár o kterých se to moc říct nedá.
Vím, že se to už řešilo dříve, že grower není to co dříve, bla bla bla..., ale to muselo být u tohoto diskuzního fora zcela jasné. Vývoj těchto stránek za ten čas co jsem zde pokročil a grower jakožto takový mne připadá velice přehledný, rychlý a na to, že je zadarmo, absolutně perfektní.
Členové se také mění, spousta co zde dříve byli denodenně už se zde neukázali měsíce, dokonce i roky.
Je to škoda, ale tohle chápu, sám mám období, kdy čas prostě není a naopak kdy zde strávím denně 3 hodiny.

Už dávno není grower jen o pěstovaní, grower si dokázal "vypěstovat :D " stálou komunitu, kde se řeší občas problémy přesahující všechny naše představy. A to je dle mne dobře, jsem rád na groweru i když nehledám příspěvky jen o pjestování apod.

Bohužel se zde stále častěji objevují členové, kteří jsou až extrémně sebejistí svými názory a občas mi připadá, že své myšlenky prostě bezhlavě píší do přispěvků aniž by si je trochu promysleli a hlavně, aby tyto příspěvky nikoho neuráželi a nenapadali.
K případu možnosti okradení ( za účelem nakoupení vybavení na server groweru), od již naštěstí neexistujícího člena system, se vyjádřím stručně: je mi to opravdu líto, že se něco takového stalo a doufejme, že se takový a podobný čin nebude již opakovat.

Doufám, že se do budoucna nestane nějaké velké monitorování policie, za bohužel stále nelegální pjestování, které by vedlo až k soudním procesům a nedej bože k zavírání členů groweru.

Závěrem chci poděkovat všem moderátorům a také všem členům, za neustálý vývoj groweru, za leckdy zajímavé a velice humorné příspěvky, za spousty rad a poznatků nejen v pjestění, za zcela originální prostředí a hlavně za pohodu, která z groweru stále vyzařuje a která doufám nikdy neskončí. :smoker:
fak.gesho
jj, ja zas zdolal svuj 400 prizpevek ;)... podobny thread uz tady byl zalozen, ale to nevadi, souhlasim s hicksem a jedine co chci pridat k jeho prizpevku je moje osobni podekovani vsem pohodovym clenum, ale hlavne moderatorum. Diky hosi za skvelou praci!!!
Krychle
nebo pisou, kam nemaj, vid Rea ;)

2 Hicks
mas uplnou pravdu, Grower je bezva. mam to tady rad, opravdu rad. vsichni ti clovicci se spolecnou vasni, zalibou, konickem a naopak s ruznymi nazory a ruznym pristupem delaji z G neco vic. neco, co se uz vymyka hranicim diskusniho fora. kdo vi..??:)
prispivam taktez svym skoro 300. prispevkem a za tech 10 mesicu, co jsem mel tu cest tu s vami travit muj volny cas, take moc dekuji. dekuji Groweru a dekuji vam. adminovi, moderatorum a vsem clenum tohoto pohodoveho osazenstva..:)
Hodne stestiiiii...:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma