Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Jahůdky ve skříni :-D - Klikni zde pro originální téma
luckyBOB
ty jo. no nevim. a mam dojem ze to muze aji spalit ty plody v konecne fazi..treba kremikove sklo by pomohlo. Ale lepsi by bylo zezacatku to dat pod coolwhite a 2 daylight.to by ti mohlo vyjit lip nez pod tou 70.a 12/12.....zatim caj
robos
to Dalor:

moc zaujimavy napad, jak osmeknout rodice...heh:D, asi to tiez nejako takto zrealizujem:). A model s chutou jahod uz mame, je to Sweet Purple.
dloob-pRo|gameR
Darlor good luck!!!.......budes ho potrebovat:)

doufam ze se ti podari dotech jahudek nejaky to THC dostat...bych ti daval karmy do konce svych sil:)
Taker
Jo jo jahůdky sou dobrý, ale bejt tebou tak zkusim třešně :frog:
dloob-pRo|gameR
s tim opilenim by to slo nejak prechcat,proste to umele osukat jak kdyby to byla ganja=) melo by to jit.......akorat jsem v zivote nevidel jahodu samce:)
dloob-pRo|gameR
jeste neni pozde....stay tunned=)
James
Jahody musej projit po sezooně mrazem woe jinak ti příští rok nevykvetou o o pilování nic nevím jen že je nutné je nechat přemrznout --------asi aby věděli gdy to maj znovu rozjet.)))
luckyBOB
co treba okurky...nebo merunky...aa ty asi ne :)
James
mam tam chili papricky vyzadujou hodne vlhka a tepla-----a slunecne podnebii--------------jako by me to pripominalo moji skriin.)))))
nebo treba maaatu ta hodne voniii jestli chces schovat trosku smraadku tak doporucuju bilinky ani to rodice nepoznaj jak se to v tom strati ona totiz maata ma pilovitee listy jako cannabis indica.)))
a nejen ona mam to tu zasazene vsude po byte kazdej gdyz sem prijde rika ze to tu voni a me se to libi) seminka bilin jsou smesne levna a je s tim prdel bazalka a takovy je maso
luckyBOB
uz jsem nato prisel....dal bych tam svestky....na slivku..:D
Brunco
psenicu, kukuricu
a ganja sa schova a nikdo ju nenajde
secko indoor a
UZ NIKDY NEMUSIM KUPOVAT - potraviny:-)
hexamin
jahody su nanic ja by som skusil borovnice hehehe inac aj cucoriedky
luckyBOB
pokus by mohl vyjit treba s nejakou mini kolonii bakterii nasaklki thc...ne?
Aryan
a co mrkve ....... v hydru :)
Garf
Ja jsem koupil 2 sacky mesicnich jahod, ci tak nejak se jmenuji, takze to taky prubnu, jen si o nich jeste ted pujdu neco pocist na webu, kterej snad nejakej najdu :o)
Killdarian
Dobrej nápad. Ganja přece není jediná kytka ne světe. A tohle je grow(er) tak si myslím ze by se tu nemělo přemítat jen nad růstem Hulení. Taky teď zkouším papriky okrasný i normální červený.A skusim i rajčata.
MOZO
hi nemaš neake fotky jahodek??
brtinka
Hustý
hexamin
no ja som skusal pestovat jahody in ale nepacilo sa im to (asi koly mojej blbosti skusal som to s lesnymi a tym sa priame silne svetlo nepacilo)
lordWilliam
S opylením jahod problémy nebudou, pokud vím tak jahody jsou jednodomý (konopí je dvoudomí ;-°) oboupohlavný (na jednom květu je pestím i blizna) a samosprašný (1 květ se sám za určitý degenerace dokáže opylit, což pokud nebudeš další generaci pěstovat ze semínek nevadí)
Jokerrr
lordWilliam ma naprostou pravdu,muzu potvrdit. Jahoda ma vse v jednom kvetu (na jedne rostline) mohlo by se pomoci stetcem (jemnym) a jen tak prejet vsechny kvety a uvidis... Lesni jahody jsem take zkousel (puda,hydro-bublak), prvni mesic docela slapaly.ale rostlo jim strasne moc odnozu a novych rostlinek (cca 1metr od "matecni rostlyny) a zrejme dal to uz nezvladla a do 4dnu bylo po jahudkach..... cert vi proc?!
propo ted pestuji v bublaku brectan a jeste jednu pokojovou rostlinu .....nejaky NONAME ;) :D
Majky
mno lidi ja si pestujem jahodky f skrinke...a su fpohode...a opelovat nemusia vscely staci zoprat mali stetec alebo prst a zjedneho kvietku na druhy pekne umelo preniest pel...ide to ..ale newem jak to je splodmi lebo este neboli..ale vyzeraju fajn
Majky
mno stym opelenim je to ako u paprik ..tie mam na okne a normalne prstom pel z jedneho kvetu na druhy a rastie to fpoho aplodi to tez fpoho :D do zjahodovania
Pan_Ho
Pokud chcete pestovat jahody tak je dobry si sehnat celorocni.Delaji plody neustale.Nemusi se nechat premrznout ani nic podobneho.Opylovavat steteckem jak uz tu nekdo psal.Normalni jahody vubec nema cenu cpat do skrine, akorat zabiraji misto.
Index
moje skrinka ceka na osazenstvo celerocnich jahod + boruvek,tak uvidime jak to bude slapat:))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma