Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
otazka ohledne vetrani nutne help - Klikni zde pro originální téma
skywalker1
zdravim simvas resim takovy problem,zrovna si skladam svoji prvni skrinku a chtel bych se zeptat na neco ohledne vetraku,vim ze jeden musi byt dole u kyti ktery vhani vzduch dovnitr a druhy ktery je nahore na druhe strane u svetla a zene vzduch ven je to tak???
MA OTAZKA ZNI:
vite jak ja si tu skrin stloukavam tak nechci nic zajebat a jestli chapu ten system vetrani tak musim dole a na druhe strane nahore vyrezat diru na ty vetraky?????at to nestlouknu a pak bych to nijak nevyrezal tak mi simvas poradte a napiste co a jak

PEACE
hugozlesa
dole nemusis mit vetrak, dole muzes mit pasivni nasavani a vetrakama odsavat horkej vzduch, zalezi ciste na tobe
skywalker1
pasivni nasavani=nejaka blba dira jo?
no a co byste mi doporucili na skrin velikosti 70x40x40 a chci tam dat 150w sodik,stacil by mi tam ten jeden vetrak z PC????
skywalker1
okolni tepleta bude priblizne 20 stupnu plus minus tak jaky bys mi doporucil,to bude mala skrinka,a to co rikas sou nejake specil ventilatory???a taky by me zajimalo jak je pripojit proste aby jely,a tam dole mam udelat jen diru bez vetraku na prisun toho vzduchu?
Kadafi
Hele zajed do Baumaxu a kup si tam ventilator EURO 2 za 400 !!!
Dole Vyvrtaj Par Der o prumeru 1cm nebo 2cm, asi spis 1cm !!!! Nevim kolik !! Proste Treba 7-8 !!!bude ti to nasavat vzduch a nahoru dej ten vetrak !!!
skywalker1
no nahoru ho asi dat nebudu moct protoze ji mam tak tak narvanou v takovym kumbale,takze muzu vyvrtat diry na jedne strane a na druhe dat vetrak?????a jeste neco kdyz si tu tak prohlizim ty skrine tak maji lidi vetrak nad vybojkou vedle vybojky a na stinitko a takhle,budu ja to mit zapotrebi pri te 150w??
skywalker1
jo a jeste zas neco ted sem tu cetl ze typek tu ma vetraky pouze na vhaneni vzduchu a vy mi rikate ze ho mam vetra ven tak jak to je?kde ma foukat ven?nebo dovnitr?
Kadafi
no vnitrek skrine ma foukat do vetraku ven .... diry navrtany dole vhaneji vzduch do skrine !!

Kazdej to ma jinak ...ale vetraky treba chladej svetlo ...nejsem zadnej profik jako tady nektery kluci ..takze az zas tak ti nepomuzu !!!
luckyBOB
doporucuji jestli tam budes mit nejakou vetsi wataz tak dat mensi vetrak i dolu...a jeste kdyz tam dat hlukovej filtr tak to mas jeste s minimalnim rachotem...:)
hugozlesa
PC vetrak je spatne reseni.... dej tam aspon Euro1 (cca. 350Kc)
skywalker1
wattaz budu mit 150 nebo 70 jenom takze si myslim ze naky vetrani vybojek a takhle nema cenu takze vyvrtat diry mozne na boku dole a nahoru na druhou stranu jebnout vetrak ktery fouka ven ju?a jeste sem si myslel ze skrin ma byt uplne izolovana aby neproslo nikde svetlo ale to asi blbost co?
hugozlesa
a pokud bys chtel pouzivat uhlikovej filtr proti smradu, tak radej Euro2 (150m3/h - 400Kc)
hugozlesa
koukni na me jak zacinam ja... na zacatku je nacrtek...

http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=9294

doufam, ze ten link je dobre
hugozlesa
hele, nejdriv se rozmysli co chces, jake jsou moznosti, co by mohlo vadit okoli (smrad, svetlo, hluk)... a az budes mit v tomhle jasno, zacni stavet, jinak to pak budes slozite predelavat
skywalker1
urcite budu chtit uhlikovy filtr a kurva dalsi problem me snad rozkoci hlava,neni to zas tak jednoduch to vsechno vymyslet ale vim ze to zato stoji,kolik takovy filtr stoji???????
skywalker1
chci at to nesmrdi to urcite nesmi no a kraval at to dela taky minimalni
luckyBOB
pokud ti na palice bude sviti nechtene svetlo kdyz budes mit vyplou lapmu tak se ti to akorat posere a skoda je toho...
hugozlesa
ruco udelany te vyjde tak na 400-500kc
skywalker1
ne to urcite nebude je to v takovym kumbale kde nejsou kona nic,jen hole zdi takze tam nic svitit nebude no ted sem si precet jaxi mam udelat ten filtr a vetrak zaroven od g_mana,muzu tedy ten pachovy filtr s vetrakem zaroven pouzit na odtah toho vzduchu ze skrine?
hugozlesa
jo ale, uvidis jestli jeden bude stacit... ja se bojim ze ne, tak mam vsechno krom vetraku pripraveno na dva filtry.... ale ja chci 400W
skywalker1
no uvidime ja si myslim ze jo precejenom 70w,nebo 150w a skrinecka mala je rozdil jak 400w jinak dikes za rady ale piste dalsi
Kadafi
Hele Tady Mas SUPER NAVOD jak Udelat PACH...+VZDUCH TLUMIC DOHROMADY : http://tvejmeno.grower.cz/forum/sho...16&pagenumber=1
skywalker1
jo ten navod je supr hned jak budu mit penize tak si to udelam,chtel bych se jeste zeptat jestli muzu ten pachovy filtr zaroven pouzit jako na odsavani vzduchu ze skrine
chobot
Cau,

nevim jesli tech 150W neni do ty skrine moc, je to fakt malinka krabicka - mozna bych tam dal spis tech 70W nebo 100W. Rozhdone pocitej, ze s tou 150W budes muset mit dost ucinny vetrani, PC vetraky to skutecne neutahnou. Nebo bych zauvazoval o trochu vetsi skrini....

pachovy filtr: Jo, pochopil si to dobre, ten pachovy filtr se uziva tak, ze ventilatorem odsavas vzduch ze skrine a skrz ten filtr ho foukas ven. Doporucil bych ti tam dat jeden poradnej ventilator (EURO 2 bude v pohode) nekam do horni casti skrine - muze byt i ve stene. Dole (v dolni casti steny) si vyvrtej par der na nasavani studenyho vzduchu - radsi vetsi nez mensi - celkova plocha tech der by mela bejt stejna jako prurez vetraku - par der o prumeru 1cm, jak ti tady nekdo radi, je malo.

chobot
hugozlesa
no prave k tomu ten filtr prave slouzi :-))))
skywalker1
supr tak ted je mi to vsechno jasny je to lehky jak facka tak ja du kutit
hugozlesa
no reknu ti, ze treba vrtani a zacisteni te PET lahve je pekelna pruda :-((((


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma