Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250w - Klikni zde pro originální téma
Faraon
tak zde bych chtel predstavyt svoje vypestky jedna se o 4 kytky nebuly.Dnes je to prave 36 den kvetu.Lituji ze sem to nefotil drive ale grower sem objevil pred nedavnem.Postupem casu to zde budu doplnovat o nove fotky a postrehy
Faraon
A zde je pohledn na vsechno z boku jinak rozmery skrine sou 110v,50s a 50 hloubka na stinitku mam umistene sklo pro snizeni teploty.
Faraon
predem diky za chvalu.To ze sem grower objevil as ted je tim ze sem si pred tydnem koupil internet a stalo se.Tak sem to tu chvili skoumal,a vcera se zaregistroval jinak je to tu dobry.
Hnojeno to mam vermifluidem,a substrat pro pokojove rostliny pozdeji sem hodim dalsi fota.At to tu moc nezaplacavam stejnyma.
dloob-pRo|gameR
na NeGrowera to je docista zazrak:)

2faraon: kde si shanel informace o pesteni????kamosi??nebo nejake nebeske osviceni??(tzn 30cm bRcko a pak se ti nahle rozlo)
fakt mazec!!
Faraon
Ne nic zvlastniho mne neosvitilo jenom sem vydel jakou ma kamos skrin a jak mu to tam roste a tak sem se rozhod ze si udelam neco podobneho,a vsechno se mi vyplatilo.
Hulk
pekna pracicka tvuj kamas by se taky mohl na groweru objevit,urcite bude mit taky peknou skrin k+
Faraon
tak mne to sklo pomohlo docela dost ta teplota klesla o 5 stupnu takze celkem v pohode.Nad vrcholkama kytek mam teplotu 24 stupnu coz bych rek ze je prijatelne.Zatim si nemuzu na nic stezovat.Plisen ani svilusky tam nemam tak ze sem dost spokojen.
Faraon
dnes je to 40 den kvetu a vypada to ze za chvili budu sklizet.Uz se dost tesim az to ochutnam mnam mnam.
ted zde prihodim dalsi fotecku jak to povyrostlo.Jinak to hnojim kazde 3 dny 250ml zalivkou vermifluidu + odstatou vodou.
Faraon
tak to je nebula,ale pod sodik sel az mnohem pozdeji,tak je trochu zabrzdenej no zabrzdenej pod aodikem je teprv tyden.nechtel zakorenit tak sem ho musel nechat dil na rustu.Sice ho budu sklizet pozdeji,ale to vubec nevadi.
Faraon
Tak zde prikladam dalsi fotecku pro oziveni threeadu.Jinak sklizen planuji tak za tyden.Tak sem hodim nake detaily palicek a kytek vytahlych ze skrine.
Faraon
to sufan:pockej az tohle sklidim,Chystam druhou skrin.Vrizkovne uz mam 6klonu durga maty.Skrin uplne prestavim.Uz se nemuzu dockat az ji budu sklizet.Druhou skrin budu fotit hned od zacatku at de vydet jak kytky pomalu rostou.
Faraon
Stinitko sem si delal sam a z druhe strany mam odtah od stinitka.Dozadu se s fotakem nedostanu.A pouzil sem na to normalni niklovej plech
Faraon
No ja tam mam dva ventylatory jeden 50m3 na odtah od stinitka a 100m3 na privod vzduchu do pestirny.Ale velkou roli zde taky bude mit velikost skrine.Ja bit tebou tak si poridim jeste jeden pc vetrak na ofukovani skla protoze jestli nemas odtah od stinitka tak to bude topit dost aj pres to sklo a teplotu snizi tak o pul stupne.Diky tomu odtahu semi snizila teplota o 5 stupnu.Doufam ze ti moje rada pomohla.
Faraon
No tak to mas v klydu hlavne si pak davej bacha na tlak jestli bude hodne vetracku na privod a malo na odtah tak se tam zvetsi tlak a bude to dost hucet.Jsem rad ze sem ti pomohl.
Faraon
Mohly biste mi to tu prestat zaplacavat outdoorama.Jestli se chcete bavit tak se bezte bavit do kurarny a zalozte si tam svuj threead a nezaplacavejte to tu.
Faraon
Tak a zde je posledni fotecka.detajlni palicky nebulky.
Jako Faraon moch lítat concordem do novýho jorku, ale jak to stíhá teď, když je zrušili to fakt nevim :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma