Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
indoor venku - Klikni zde pro originální téma
Frantapa
Letos jsem zkusil pár indoorových modelů pětovat ve foliovníku a kupodivu s překvapivě dobrými výsledky. Nutno však podotknout, že svojí nemalou roli sehrálo mimořádně pěkné počasí, které nás provázelo celé léto a většinu podzimu. Dopustil jsem se však dvou chyb, kterým se příště chci rozhodně vyhnout. První a největší chybou bylo, že jsem vysadil příliš brzo (konec dubna). Kytky hnaly jak šílený a já nestačil zaštipávat, zalamovat, ohýbat atd. Nakonec z toho byla taková džungle, že jsem musel polovinu kytek předčasně protrhat a zlikvidovat. Taková škoda, až to člověka bolelo u srdce. Ale i tak toho zbylo bohatě.
Pokusu se zůčastnily WW, WS, GWS, JH a blueberri (vše z řízečků). JH mě překvapil brzkým nástupem do květu (konec července) a sklizňovou zralostí v půli září. Velkým překvapením byla též WW, od které jsem si vzhledem k dlouhé době kvetení moc nesliboval, ale i ostatní kytky se vyvedly celkem dobře. Nejhůře dopadl WS, který začal kvést nejpozději a sklizen byl až při příchodu mrazů v půli listopadu.
Frantapa
WW a GWS
Frantapa
vlevo WW a GWS vpravo
Frantapa
WW 1 - 5
GWS 6 - 7
Frantapa
Blueberri
Frantapa
Vlevo WS, vpravo JH

detaily: WS
robos
2Frantapa:

To si velmi odvazny, ked si sa pustil pestovat same in modely(chvalim ta):)a ta vdovicka je sama krasa a gws je tiez drsny model:)
srnec
velmi, velmi, velmi pekne... chtel bych se zeptat pomahal si jim do kvetu?? jestli ne, tak mozna i pomohlo to ze si je zasadil drive...
Frantapa
Původně jsem kvetení hodlal urychlit, ale vzhledem k tomu, že do srpna narostly moc velkých rozměrů, bylo by to těžko realizovatelné, takže pouze příroda. Jediný, co jsem dělal bylo ohýbání, zalamování a zaštipování a od září permanetní otrhávání velkých listů.
prophet
tak toho jacka ti nežeru,sklizeň v půlce září
to asi nebyl originál:(
spíš konec října
Hellboy
Teda na In v out to je moc luxusni K+, ale de videt, ze na slusnej vysledek se ten in musi dat fukt brzo ven :-]
No a foliovnik a mnogo slunka je dalsi velke +

A co jak to chutnalo ...
Frantapa
To Prophet:
žrát mi to samozřejmě nemusíš a upřímně řečeno je mi to zcela jedno. Na druhou stranu je fakt, že matka nebyla mnou vypěstovaná z orig. semínka, ale z řízku získaného výměnou. Nemám však nejmenší důvod nevěřit v jeho originalitu, neboť s nedůvěruhodnými lidmi bych nikdy nic neměnil.
Ještě bych možná podotknul, že konkrétně tento JH je i jako matka velice náročnej na intenzitu světla. Když jsem ho dal mezi ostatní matky, tak měl tendenci jít do květu (ve spodních partiích) i prři 18 hodinovém cyklu. Až když jsem nad něj mezi dvě stávající zářivky přidělal další dvě krátké (60 cm), tak si to s květem rozmyslel a je již v pohodě. Proto si myslím, že srpnový úbytek intenzity světla a ještě k tomu snížený absorbcí fólií ho vyprovokoval k brzkému kvetení.


To Hellboy:
Chuť perfektní, voňavá a jemná. Síla značná, pro méně zkušeného by to mohlo být i paralizující, což jsem ale nezkoušel a ani zkoušet nehodlám. Zkrátka v porovnání s běžnými venkovkami je to mercedes proti trabantu. Na druhou stranu v porovnání s korektním lampovým pěstováním je to zejména na síle poznat


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma