Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Koleje - Klikni zde pro originální téma
Cau lidi neslyseli ste neco o tom typkovy co ho zatkly na Vut za skrin?
robos
nejak to rozpis, nejaky clanok z novin by bodol a ta sprava je smutna:(
blueberka
tady je ten článek - z legalizace.cz ::

"Na kolejích brněnského VÚT byl zadržen student, u kterého našli pěstírnu (v provozu) a cca 100g usušené hmoty. Jediné, o čem agenturní zpráva nehovoří je, kdo ho nabonzoval.

BRNO 23. prosince (ČTK) - Policie zadržela jednadvacetiletého studenta Vysokého učení technického v Brně, který si na koleji ve skříni pěstoval konopí k výrobě marihuany. Mladík pro ni vytvořil umělé klima s osvětlením, důmyslným zateplením a odvětráním. "Cílem bylo urychlit růst. Ve skříni jsme našli pět rostlin," řekl dnes novinářům mluvčí policie Zdeněk Lubas.

Skleník si student udělal ve skříni široké 80 a vysoké 170 centimetrů. Kvůli zlepšení podmínek pro růst konopí ji zaizoloval alobalem a uvnitř zapojil zářivku.

Rostlinky ve skříni měřily 30 centimetrů. "Byly tedy v plném růstu. Při prohlídce pokoje jsme našli ještě sto gramů marihuany," uvedl Lubas. Upřesnil, že mladík konopí nepěstoval jen pro sebe. Za výrobu drog studentovi hrozí až pět let vězení.

Mluvčí uvedl, že to není první případ, kdy se na studentských kolejích našel netradiční skleník s konopím. První našli policisté na studentském pokoji již před dvěma lety. Ve velké šatní skříni objevili několik 1,5 metru vysokých rostlin."

.... ještě předtím než se to dostalo "na veřejnost" mi o tom kámoš vyprávěl a hodně nechutný ... chápu, kdyby to našly uklizečky nebo co tam běhá, i když na to nemaj právo, ale aby ho někdo nabonzoval? .. je to hnusná sviňárna...
robos
2 blueberka:

diki moc, akoze niesom z CR, tak som chcel mat prehlad:)
Dlabi
snad bych jen dodal ze to bylo na palecaku v brne to sou ty koleje na konecne 12 a 13 tramvaje a s jistotou mohu rict ze o musel prasknout nejakej jeho "kamarad" pac tam na ty pokoje nikdo nechodi proste to ten typek nekomu ukazal a to nemel delat pac ten clovek se na nej nasral a pak ho praskl
Taker
Tak to je hodně smutný - že až takovýhle kurvy můžou bejt kamarádi :(
Ale zase nezdá se mi to jako dobrej nápad pěstit na koleji, sice tam asi nic neplatil za elektriku ale stejně je to dost velký riziko.
Myrda
je to smutny, ale za blbost se plati. zivot nejni prochazka zhulenym rajem :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma