Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Rekordy v paleni - Klikni zde pro originální téma
Doctor Q
Jednoducha otazka - kolik ste toho nejvic kdy vypalili v jednom tahu, v jakym pomeru s tabakem, hashem, atd., s kolika lidma, jakej model a jaky stavy pak byly, atd... Moh by to bejt takovej kontrolni thread - jak moc vlastne vsichni palime :flamer:

Ja sem teda uspesne polozil rekord prave na Silvestra... 20 - 25 brcek za vecer, noc a kus dalsiho dne, vetsina normalni noname pohoda ganja, ale i troska prijemnyho skunku... prubezne se u toho stridalo tak 5-8 lidi... stavy docela do pohody, kupodivu ani zadnej velkej vytuh... snad jedine u bubnu.
Nikodym
Tak v paleni se obvykle drzim pri zemi. Kourim jen dobre modely z fajfky, a to ciste bez tabaku. Vetsinou jeden az tri prdiky.:) (cca 0,05-0,15g) Ale dal jsem i celou fajfku (0,25-0,3g) a to uz jsem docela jetý! :D Jednou, to jsem byl jeste bez zkusenosti jsem si ale uvaril z takove slabsi outdoorove, ale stale zrejme dost silne bhang a dal tam asi 5g. To byl potom stav! Mel jsem slysiny, halusky a dokonce i synestezii (vnimani reality jinym smyslem, nez ktery k tomu prislusi) - treba mi prisla sms na mobil a kdyz to zapipalo, tak jsem videl, jak se z toho siri cervene vlny, jako kdyz hodite do vody kamen nebo jsem slysel teplo, jak sala z kamen! :D No sila!
luckyBOB
rekord by mohl byt treba v tom kolik narves huleni za den do fajky. myslim treba v sobotu,ci patek.
Ale jinak mam rekord tech 97 prdu. bylo to v soutezi kde sme meli zhulit 100. byl to kamosuv venek a uz po 10 jsem mel docela dost. .. :)
jenom k tomu ten kamos si dal 95 a skoncil pod stolem...ale i ja uz jsem nedal ty 3, jelikoz bych uz asi vylitl nekam na mesic. Potom jsem byl zhulenej jeste 2 dny :)
luckyBOB
ale co je moc..to je moc...lepsi si dat tech 10 hoodne lahudkovych a ten pohodovej stavek tech 20 minutek a potom zase. :)
luckyBOB
kolik to muze byt asi gramu tech 90 prdu asi..?
dokazete to nekdo odhadnout..asi....eHm... :).....6?5?7? hmmm nevim ani
Doctor Q
kazdopadne to je docela v pohode 90 prdu... fakt je ze takovy nahuleni docela dlouho vydrzi...jako ja byl taky dalsi den este zhuleney... ne sice nejak moc, ale byly takovy stavy a navaly... hucici hlava, zavrate... ale takovy prijemny... jako na nejaky horsky draze :)
luckyBOB
no jako ja spis videl co nebylo. A motal jsem se jak po 5 pivku..:)
luckyBOB
jojo....necim se musis zabavit..:)
Nejvíc toho bylo asi o mých narozeninách - nepočítaně výtečnýho outdooru
dloob-pRo|gameR
kdo chce trhat rekordy tak at se nastehuje k luckyBOBovi,me staci kdyz sem u nej hodku a vytiram kdejakou škarpu po ceste dom:)

to jednou sem si sel pucit nejaky CDcka uz nevim co to bylo,dojdu k nemu do pokoja a co nevidim na stole lezi par dyleraku nacpanych takovym zpusobem ze se me podlamovali kolena=),navic to byly docela silny modely myslim cerna vdova,orange,svetluska,a pak cosi z ceho sem mel jeste druhej dej zkroucenou hubu:) ani sem si nemusel davat moc prdu abych si nevidel na spicku nosu(znate to....8 hodin v totalnim temnu:) )
luckyBOB
jojo....nemas ke me chodit.. :)
zitra se stav bude dalsi orange ...:):):)
AK48
.. proboha jakej maji smysl takový rekordy ?? vědi vůbec, proč hulej a nešlehaj ?? ;-)))
sewo
Na Mikulasa som dal s kamosom daco cez 30 pukov z takeho modelu co staci 5-6 pukov a si dost v srackach. Ale nevidim zmyslel v tom ze kolko dam. Davam dovtedy dokedy mam dost :)
dloob-pRo|gameR
2luckyBOB mno uvidime jeste sem v soku:)
AK48
moc tomu rekordování nerozumim ... ;-)))))))
ReeJack
Mno ja sem dostal vzor od kámoše ze zakladky kerýho sem neviděl 4 roky a on mi dones skérko kerý vlastnoručně přepěstoval. non-mix takže vlastní odrůdka moc fajnový.
Tak jsem toho zpukal 6 skel,a zasek jsem se v asi -8 stupních na balkoně na zhruba 3 hodinky :) mno a jak sem pak vlezl do tepla tak to semnou málem švihlo. Potom jsem jaksi cestoval mimo tělo a to naprosto nechtěně a když se o to člověk snaží tak to nejde :(
luckyBOB
nejlip se to prehani z brcek..porad hulis a hulis..a porad to nekonci..a najednou bum....juj :)
fak.gesho
no dyz hulim tak hulim povetsinou hodne a ty ze silnych rekordu sou asi...

*50 speku plus minus v 5-ti lidech, ale byly to stipky, spis listovi, ale
solidni, pekne an vykaseni
*pak asi nakejch 6/7 jointu celkem dobryho modelu, za cca 2 hodky, pro vas to je mozna normal, ale pro mne to byla celkem masaz
*no a nejdyl sem nehulil 9 mesicu (preruseno tou akci 50 skicku :D)
Krychle
no, to ja jsem vyhulil sam jednoho asi dvou metrovyho jointa, tlustej asi 50 cm. motal jsem ho z hajzlpapiru a lepil Patexem. vevnitr bylo proste vostry koureni, uplny promodel, prej holandskej skanour krizenej s prazskym skerem..:wink:;)...no a pak jsem se poblil...;)..a az potom probudil...:)
sorry, ze si z toho delam prdel, ale k cemu jsou rekordy???:confused: to je zapotrebi porad nekomu dokazovat třo, ze jsem rozhodne vetsi prase nez on, kdyz dam o 2 jointy vic??? k cemu je to dobry?? to fakt nekteri z vas huli o 106 jen proto, aby ukazali, ze to dovedou?? to stoji za to vykourit toho nekolikanasobne vic nez obvykle a pak se cejtit spatne?? nebo je lepsi dat si tolik, aby to bylo prijemne a clovek mel dobry pocit??? ja jsem teda pro druhou moznost....
dloob-pRo|gameR
taky mam radsi kdyz si dat ty 3 prdy z dobryho skera nez se prehulovat 50 brckama=)
fak.gesho
krychle, myslim, ze si nepochopil smysl threadu, ja ho sice nezakladal, al myslim, ze tady vubec nejde o nejake soutezeni, proste tvurce zajmalo a urcite nejen jeho (treba i mne), kolik kdo zdolal nejvic, neslo mu o to abys tedka zhanbenej mazal ubaslit 60 speku a vyjel si je doma. Verim, ze tady nejsou skoro vubec zadny "klasterni" hulici, verim, ze kazdej zvas si nekdy dal vic jak ty 3 prdiky do pohody a chtel vyzkouset jak moc ho to zmasti nebo ze je tady urcite nekdo koho kamosi vyprudili k velkym hulicim vykonum... Secteno podtrzeno vubec nejde o nejake trhani rekordu a predhaneni se, protoze to stejne nelze rozsoudit, jde tady jen o tu zajmavost, nikdo predtebou tady netvrdil nic ztoho cim kerujes ani se tady nikdo s poctem nepredhani, whole konstatace...

peace
Krychle
2 fak.gesho
ja vim, o co v tomhle threadu jde..:)..jen jsem chtel dementovat trhani hulicskych rekordu. tot muj nazor, vam zadnej neberu a pokud jsem nekoho pohorsil, tak se omlouvam..:)
samozrejme i ja jsem parkrat "prebral", to se snad stalo kazdymu. me jen zarazi to, jak tohle nekdo muze delat umyslne a jeste se tim chlubit..:confused:..
samozrejme na kazdeho plati jina mira a tak co je pro jednoho lehci odpoledni raus muze byt pro druheho nocni mura..jak pises, nejde to rozsoudit a tak to tedy budu brat jako zajimavost..:)

>fak.gesho: no, zjistil jsem, ze ti nejde zaslat PM, tak to napisu sem. myslis, ze kazdej, kdo tu napsal svuj rekord ma cisty svedomi?? a proc si myslis, ze tu nikdo prede mnou nenapsal to, co jsem napsal ja a tim, jak rikas, jsem keroval..:) nebylo to treba tim, ze radsi napsal svuj "rekord", aby treba nahodou nebyl pozadu nebo tak neco??? jak uz jsem psal, tak je to muj nazor. pokud mas na vec jiny nazor, nebudem to asi dal rozebirat..:)

vsem, kterych se muj prispevek nejak dotkl nebo jsem vas obvinil z nejake nepravosti, se moc omlouvam.:) mym cilem neni vas nejak pospinit, ale pozastavit se nad nesmyslnosti techto rekordu..:) dik
zdar:smoker:
PiosOne
krychle: máš pravdu v tom, že dementní trhání rekordů v pálení je fakt dementní. ale na druhou stranu proč se nepochlubit, že na nějaké vyjímečné akci (třeba Grower sraz), jsi dal třeba 30 špeků.
luckyBOB
vsak o nic nejde, ne? jen proste takove testovani cloveka....POKUSI NA LIDECH tzv:)
PiosOne
nová značka: CANNABIS - tested on humans :D
fak.gesho
2 krychle - peace ;), taky nevidim nic krasnyho na svych rekordech, ale ani se za ne nestydim. Je to neco podobnyho jako chvastani kolik dal kdo pivek/panaku vodky nebo sezral burty takovi normalni chlapsky chvastani ne?, sme vsichni lidi a teda zrovna ja nemusim bejt dokonaleja drzet nesprasovaci celibat, proste se taky jedou za cas rad vodstrelim :D, ale mas pravdu nic krasneho na tom nejni...
Krychle
2 PiosOne
jo jasan:) tyhle srazy si dost dobre nedovedu predstavit:) musi to byt mazec, podle toho, co pise Gannja a ty...hehe:smoker: proste "Kazdemu, co jeho jest." :)
a ne ze budete ten CANNABIS zkouset na zviratkach:wink::D

2 fak.gesho
jo, mas pravdu, v podstate je to uplne to samy, jak s chlastem, tak s kourenim. ale jen v pripade trhani tech rekordu, jinak je huleni rozhodne prijemnejsi...(teda aspon pro me:))..a kdyz nekdo vydrzi tech par desitek speku, tak klobouk dolu..:)
a nikdo tu o celibatu nemluvil, ale vlastne mas zase pravdu, taky mi parkrat ujede ruka...ale ja za to nemuzuuuuu.....:smoker:
žbrk
Takovýhle abnormální špekulování já teda moc neprovozuju, jednak mi to nedělá dobře a jednak mám pocit, že pak člověk buď jointa balí anebo kouří a vlastně vůbec nemá čas si tu zhulenost užít,ne? A rozhodně si myslím, že neplatí čím víc špeků, tím větší sranda.
Třeba předvčírem se mi stala taková věc, že jsem byl na maturitním plese a až do jedný hodiny jsem si skvěle užíval střízlivosti (ani nevím proč, hulit jsem nechtěl kvůli špatnýmu prostředí a kalit mi nějak nešlo), ale pak jsem zašel na špeka a jak jsem se celej večer šetřil, zhulil jsem se jak už dlouho ne - vřele doporučuju!
TYGER
podle me se nejrychleji a nejvic vyhuliš z kyblu.
Napustiš si 10l vody do kyblu vezmeš si 2 l pet flašu uřízneš dno a na hrdlo uděláš kotel z alobalu.
Do kotle propichneš pár dírek špendlíkem a nacpeš přiměřeně suchým skunkem pokod možno bez stonku a nadrceným.
Ppté flašu ponoříš až po hrdlo do vody přiložíš zapalovač ke kotli a pomalu vytahuješ nahoru.
Potom sundáš kotel z alobalu přiložíš k ústům a z nadechem ponoříš petku zpátky na dno kyblu!
Většinou prda neudržíš ale stačí jeden šluk na krásnej 1 hodinovéj stav.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma